Paul1986krk 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) mam problem z azureusem jak zalanczam nowego torrenta to nie wyskakuje mi okno w ktorym zawsze moglem wybrac ktore pliki chce sciagnac a teraz lipa szukam kombnuje jak moge i nic moze ktos bedzie tak mily i skroci moje meki! Edytowane 15 marca 2009 przez Paul1986krk Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Przesiądź się na uTorrent i po problemie :-) Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 mam dziwny problem, azureus wywala mi wiadomość Błąd NAT - Connection to 92.25.195.xxx.xxxx (your computer) refused. Normalnie to bym zmienił ustawienia firewalla/routera i po sprawie. Jest tylko jeden problem, nie mam ani jednego ani drugiego! Więc czemu mam taką wiadomość. Co ciekawe stalo się to od tak, najpierw było w porzadku, a następnego dnia koniec. Jakieś pomysły o co biega temu (pipi)nietemu programowi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi