Opublikowano 15 marca 200916 l Ogląda/oglądał ktoś? "Chłopaki z baraków" to paradokumentalny serial, opowiadający o losach Juliana, Rickiego i Bubblesa, trzech przyjaciół, którzy mieszkają na Trailer Park, czyli osiedlu tanich, prowizorycznych domków. Mężczyźni, chcąc zarobić, często stają na bakier z prawem Serial, ma swój klimat i urok. Teksty miażdżą, polecam.
Opublikowano 15 marca 200916 l Kiedys obowiazkowa rzecz wieczorem, jak puszczalo to CC. Dobry serial;]. Nawet polski lektor dal rade.
Opublikowano 15 marca 200916 l niom dobre to jest. chociaz z cc wole peep show xD Peep show to zasadniczo najlepszy serial jaki powstal.
Opublikowano 19 marca 200916 l Za(pipi)isty serial, im dalej zabrnę z odcinkami tym bardziej mi szkoda że zbliża się koniec...
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Zgadzam sie chłopaki wymiatają Edytowane 10 kwietnia 200915 l przez sznurek
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l 6 sezon w sumie wyglada mi na zakonczene całosci, i podejrzewam ze 7dmy sezon na siłe zrobili - ale jak sie wciagnie to sie oceni. Generalnie swietny serial
Opublikowano 25 czerwca 201014 l (pipi) musze w koncu posciagac bo po 1 sezonie jakos mi umknelo. Ale film byl spoczko.
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Aha spoko, kolejny dobry serial, którego nikt nie chce tłumaczyć? Sa napisy do chyba 4 epizodów I sezonu, fajnie
Opublikowano 28 listopada 201311 l Juz w styczniu premiera 8 sezonu xD Szkoda że nie wiadomo nic o lektorze bo był mistrzowski. Randy <3 Swoją drogą nawet nie wiedziałem że grała w nim Ellen Page Edytowane 28 listopada 201311 l przez Codename