Skocz do zawartości

Wspólne granie w realu :P

Featured Replies

Opublikowano

Ja będę na garści przeciwbólowych środków, takze w razie siorbnięcia mogę odlecieć lepiej, niż na Fun Day'u 2008. Kto był, ten z ewnością pamięta ten historyczny występ w amfiteatrze ;)

• Odpowiedzi 94
  • Wyświetleń 16,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jednak nie dam rady, zajęcia mi wypadły...

Opublikowano

00:28 - Oklaski fail.

Opublikowano

Wolę nerdowanie na żywo z ludźmi, którzy nie boją się interakcji społecznej, niż wykluczenie społeczne na życzenie poprzez wychwalanie seriiGH i granie w jakimś baraku w Jarosławiu :potter:

TA PIPA TO JA !!!1111

Opublikowano

DOBRZE MÓWI!!! JE.BAĆ GITAR HIRO!!!

kiedy szykuje się następna imprezka?

Jak termin mi podpasi na pewno się wybiorę.

Opublikowano

No jak ku.rwa ty pojedziesz to ja wsiadam też w pociąg i zapier.dalam :D

Opublikowano

To nie ja poszedłem na jakąś nerdowską bibę.

przecież ty sam siebie nazywasz nerdem

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej, plastikowe pancury.

30 stycznia szykuje się dobra okazja do wspólnego popykania w Lucidzie. Na razie mam nieoficjalne info, ale jednak sprawdzone. Turniej PES, premiera Mass Effect 2, no i gierki muzyczne. LEM się zaangażował i będę miał do rozdania jakieś nagrody. Jakiś konkurs, tudzież turniej ogarnę. Jak tylko będę miał oficjalne info, to je tu umieszczę. Jako że odbywa się to w ferie, to liczę na konkretną frekwencję.

A, będą Guitar Heroły, RB2, DJ Hero, może nareszcie upublicznię instrumenty z paczki Beatlesów.

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

O ku.rwa ja mam ferie od 15. lutego -.-"

• 8 miesięcy temu...