Opublikowano 20 października 200915 l Ja będę na garści przeciwbólowych środków, takze w razie siorbnięcia mogę odlecieć lepiej, niż na Fun Day'u 2008. Kto był, ten z ewnością pamięta ten historyczny występ w amfiteatrze
Opublikowano 26 października 200915 l Co to ma do pipy tam grającej? To nie ja poszedłem na jakąś nerdowską bibę.
Opublikowano 26 października 200915 l Wolę nerdowanie na żywo z ludźmi, którzy nie boją się interakcji społecznej, niż wykluczenie społeczne na życzenie poprzez wychwalanie seriiGH i granie w jakimś baraku w Jarosławiu :potter: TA PIPA TO JA !!!1111
Opublikowano 26 października 200915 l DOBRZE MÓWI!!! JE.BAĆ GITAR HIRO!!! kiedy szykuje się następna imprezka? Jak termin mi podpasi na pewno się wybiorę.
Opublikowano 26 października 200915 l No jak ku.rwa ty pojedziesz to ja wsiadam też w pociąg i zapier.dalam
Opublikowano 26 października 200915 l Wstępnie mamy umówiony dla siebie klub na sobotę. Zbieram chętnych, bo na krzywy ryj bez zaproszenia to ni chu chu.
Opublikowano 27 października 200915 l Pomyślimy jeszcze, ja z Warszawy, cała rodzina w Warszawie to na groby pewnie pojadę.
Opublikowano 27 października 200915 l To nie ja poszedłem na jakąś nerdowską bibę. przecież ty sam siebie nazywasz nerdem
Opublikowano 30 października 200915 l Jeżeli któryś z forumowych wymiataczy zamierza się jutro pojawić w Lucidzie, to proszę wpierw o kontakt.
Opublikowano 18 stycznia 201015 l Hej, plastikowe pancury. 30 stycznia szykuje się dobra okazja do wspólnego popykania w Lucidzie. Na razie mam nieoficjalne info, ale jednak sprawdzone. Turniej PES, premiera Mass Effect 2, no i gierki muzyczne. LEM się zaangażował i będę miał do rozdania jakieś nagrody. Jakiś konkurs, tudzież turniej ogarnę. Jak tylko będę miał oficjalne info, to je tu umieszczę. Jako że odbywa się to w ferie, to liczę na konkretną frekwencję. A, będą Guitar Heroły, RB2, DJ Hero, może nareszcie upublicznię instrumenty z paczki Beatlesów. Edytowane 18 stycznia 201015 l przez Keymaker
Opublikowano 19 października 201014 l Dziewuszki, do Warszawy na turnieje przyjeżdżać ! PLXC na ON/OFF