Gość Soul Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 http://gamevideos.1up.com/video/id/25688 PS3 VS X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Prawdę mówiąc to wolałbym tą niby gorszą xboxową grafikę, ale ze stałym framerate'em i krwią, której brakuje. I to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 sorrki bo jestem w robocie i nie mam jak odpalic filmikow. tzn ze w wersji na PS3 dostaniemy wersje ugrzeczniona bez krwi i takiej brutalnosci jaka byla na x360?.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Brutalność zbliżona, krwi mniej zwłaszcza z ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Poza tym nie zapominajmy że to nie jest końcowy build wersji PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Na szczęście nie jest, wersja na PS3 strasznie zwalnia muszą coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 coop tylko online? Na split screenie byłby za duży chaos. Gracze mogliby się pogubić z tym co dzieję się na ekranie podczas intensywnych akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 http://www.gametrailers.com/video/japanese...ja-gaiden/53584 Dowód na to że laski w tej grze to porażka . Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Eeeee... Co to ma być?? Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi 0 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Trochę lipa że na ps3 nie odpadnie Ci ręka czy noga, gdy przeciwnika dziabniesz ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Dla mnie to lekka lipa, bo strasznie mi się to podobało jak oglądałem wersję na X360. Teraz to mamy jakąś dziwną mgiełkę jak już coś odpada od przeciwnika pff. Nie wiem co jest powodem takich akcji i nie przyjmuję żadnych wyjaśnień : /. Większy gore to ja mam w Resistance 2, nie wspominając o Fat Princess xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Odpadnie tyle że od razu zniknie OT dalej jest, więc nie ma się co smucić. Ograniczyli to żeby gra była 16+, tak jak pierwsza Sigma. Z potworów dalej będzie się lało po oporze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 pojawi sie jakis dymek zamiast krwi...litosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Fakt wygląda to po prostu słabo w porównaniu do tego co oferowała wersja na X360. Mam nadzieję że Drużyna Nindża w przyszłych produkcjach spod znaku Sigmy zmieni politykę . Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Firma, która wypuszcza niedorobiony produkt na jedną platformę tylko po to, aby kilka miesięcy później wydać produkt trochę ulepszony na drugą platformę, ma co najmniej dziwną politykę. A nadzieja matką głupich Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 estem ciekaw czy w 2 czesci znajduje sie jakis New Game +, lub chociaz banalne powtarzanie wybranych chapterow w celu zebrania rzeczy lub wymashterowania broni? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, że tak. Pod warunkiem, że grasz na tym samym poziomie trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 * Chapter Challenge mode: Master your favorite chapter and compete against others for the top Karma points Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jeśli system gromadzenia punktów karmy będzie taki sam jak w wersji X360 to niech sobie darują. Od dawna jestem zdania, że powinni dać spokój z nabijaniem UT i skoncentrować się na scoringu opartym na combo czy wykorzystanie techniki i broni adekwatnie do przeciwnika. Teraz dowiaduję się jeszcze, że "ugrzeczniają" wersję PS3 o jakieś chmurki zamiast krwi przy odpadających członkach. No coś nie halo...moja ulubiona "seria" (konwersja konwersji to nie kontynuacja) jest lekko profanowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Morikage 111 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A czy to już zostało na 100% potwierdzone, że Sigma 2 będzie tylko w wersji dla przedszkolaków? Nie miałbym nic przeciwko, gdyby ostatecznie w ustawieniach znalazła się opcja "Gore: ON/OFF". Przez tą fioletową poświatę, nie wiem czy zdołam się wczuć w orgię destrukcji, tak jak za starych dobrych czasów przy NG Black. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 eee, developer NGS2 mowil, ze w grze nie pojawi sie ani kropla krwi, co dla mnie jest totalnym nieporozumieniem Co ciekawe, juchy nie uswiadczymy takze w Quantum! A obie te gry az prosza sie o flaki i gore na najwyzszym poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 NGS2 jet krew, tyle że nie leje się strumieniami jak w NG2. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Krew im przeszkadza, ale duże piersi (wręcz gigantyczne nawet) to już nie ;p ....wolałbym bardziej płaskie panie, ale troszkę więcej realizmu ~_~ Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Realizm i Ninja Gaiden to jak szafka i bąbelki. Ni chu chu to ze sobą nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi