Skocz do zawartości

Ninja Gaiden Sigma 2

raVen20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na szczęście nie jest, wersja na PS3 strasznie zwalnia :( muszą coś z tym zrobić.

Opublikowano

Dla mnie to lekka lipa, bo strasznie mi się to podobało jak oglądałem wersję na X360. Teraz to mamy jakąś dziwną mgiełkę jak już coś odpada od przeciwnika pff. Nie wiem co jest powodem takich akcji i nie przyjmuję żadnych wyjaśnień : /. Większy gore to ja mam w Resistance 2, nie wspominając o Fat Princess xD

Opublikowano

Odpadnie tyle że od razu zniknie ;) OT dalej jest, więc nie ma się co smucić. Ograniczyli to żeby gra była 16+, tak jak pierwsza Sigma. Z potworów dalej będzie się lało po oporze :P

Opublikowano

* Chapter Challenge mode: Master your favorite chapter and compete against others for the top Karma points

Opublikowano

Jeśli system gromadzenia punktów karmy będzie taki sam jak w wersji X360 to niech sobie darują. Od dawna jestem zdania, że powinni dać spokój z nabijaniem UT i skoncentrować się na scoringu opartym na combo czy wykorzystanie techniki i broni adekwatnie do przeciwnika.

Teraz dowiaduję się jeszcze, że "ugrzeczniają" wersję PS3 o jakieś chmurki zamiast krwi przy odpadających członkach. No coś nie halo...moja ulubiona "seria" (konwersja konwersji to nie kontynuacja) jest lekko profanowana.

Opublikowano

A czy to już zostało na 100% potwierdzone, że Sigma 2 będzie tylko w wersji dla przedszkolaków? Nie miałbym nic przeciwko, gdyby ostatecznie w ustawieniach znalazła się opcja "Gore: ON/OFF". Przez tą fioletową poświatę, nie wiem czy zdołam się wczuć w orgię destrukcji, tak jak za starych dobrych czasów przy NG Black.

Opublikowano

eee, developer NGS2 mowil, ze w grze nie pojawi sie ani kropla krwi, co dla mnie jest totalnym nieporozumieniem :mellow: Co ciekawe, juchy nie uswiadczymy takze w Quantum! A obie te gry az prosza sie o flaki i gore na najwyzszym poziomie!