estel 806 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Różnią się czymś poza językiem? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 W amerykańskiej będę wiedział o co chodzi. ;P Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Co jak co ,ale w serii NG dialogi ssa pałke rowno wiec nie ma w sumie sie w co wczytywac Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Będę wiedział jak mocno ssą... Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Dobra. Jak ktoś nie ma konta na youtube to może też zerknąć na ps3site.pl Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 jest juz demko na japonskim Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Demko calkiem duze (a zajmuje dosyc malo, niecale 700MB). Jest w pelni po angielsku (jest wybor angielski/japonski) E: O demku dużo nie napiszę bo specem od NG nie jestem W skrócie: Misja Ryu - do wyboru 4 bronie i boss na końcu Misja Ayane - 1 broń Team Mission - 2 misje (a raczej mapki) do wyboru, obie chyba tylko z AI Kamera jest chyba jeszcze gorsza niż w NGS1... Edytowane 17 września 2009 przez Emet Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Napisz coś o samym demku. Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Pograłem trochę. Nie mam wątpliwości, że preorder to był dobry wybór. Sa 4 bronie: Dragon Sword, Szpony, haczyk na lince i nowa broń Enma. Wszystkie na 3 poziomie. Do tego łuk, magia ognia i lecimy. Genialna gra. Edit: Można grać jako Ayane. Mamy też do wyboru 3 misje z partnerem. Nie wiem czy można tu grać w coopie, czy tylko z CPU. Powiem szczerze, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Gra jest trudna już na warriorze. O ile z NGB na Hard nie musiałem prawie wcale używać itemów tak tutaj zużyłem wszystko co miałem Przeciwnicy są dużo bardziej agresywni przez co ciężej ogarnąć co się dzieje. No i te cholerne rzuty... Edytowane 17 września 2009 przez estel Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Demko calkiem duze (a zajmuje dosyc malo, niecale 700MB). Jest w pelni po angielsku (jest wybor angielski/japonski) Czyli amerykańskiego demka nie muszę ściągać. Dodam, że to demo będzie moim pierwszym kontaktem z Ninja Gaiden jako gracz. Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Ściągnąłem, zainstalowałem, zagrałem, przeszedłem i zakochałem się ponownie Pierwsza częśc mnie nie urzekła doszedłem do zielonego typka w gajerku i z powodu braku chęci (zbyt wysoki poziom trudności) wymieniłem tę grę. W drugiej części jest o wiele niższy poziom trudności graficzka ładniejsza i ciekawe rozczłonowywanie (przeciwnik mimo braku ręki nadal nas atakuje). Ogólnie gra mnie pozytwnie zaskoczyła i chyba sie kiedyś na nią skuszę Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Wszyscy mówią, że druga część jest prostsza, a dla mnie wręcz przeciwnie. Zastanawiam się od czego to zależy. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Grafika ładniejsza, lepsza kontrola nad Ryu, przeciwnicy są mocniejsi i przeżywają ID GuldianThrow lepiej siedzi, ET z dragon sworda nareszcie jest w stanie odciąć którąś z kończyn, można mieć i łuk i shoryukeny w tym samym czasie. Budha jest prosty jak drut....... Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Obczailem demko - mamy kolejny must have na PS3! Gra jest megamiodna, walka bardzo efektowna, system walki przemyslany. Tylko ten boss - padaka, nie spodobal mi sie - kiepska kopia kolosa z Rodos z GoW2. Kamera szaleje az za bardzo :angry2: Czekam na ten tytul! Na pewno zasili moja kolekcje Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Walka z 3 Bossami (MM) http://gamevideos.1up.com/video/id/26380 Zapowiada sie miazdząco : D Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Pograłem, fan taki sam ale są pewne zmiany czy lepsze czy gorsze to się okaże - Guilotyna throw (rzut) nie urywa ręki/nogi za każdym razem a właściwie rzadko urywa- czyli gra na GT -> OT nie przejdzie ... - na poziomie Master Ninja początek łatwiejszy (brak wybuchowych shurikenów) ale też idąc dalej wydaje się że przeciwnicy są mniej agresywni/jest ich mniej. (możliwe że to tylko w demie) - niestety zwolnienia animacji i to spore. Aż strach pomyśleć co będzie potem - nowa broń - ~ takie dabilahiro z 1 ale fajne, mocne i dość szybkie. - statua buddy faktycznie prosta no ale to 1 misja - wydaje mi się że coś popieprzyli z kamerą (odświeżałem ostatnio zwykłą wersję) - delikatnie pozmieniany system save'ów pozmieniany układ przeciwników - jeszcze o odrywaniu kończyn- wydaje mi się że jakoś tego jest mniej. Trzeba się napocić. - nie można ładować łuku? Albo nie umiem :> Oj będzie przeprawa na mn ponownie coś czuję :> Może się oczywiście okazać że powyższe zmiany znikną wraz z wyjściem fulla. Widać po tym co ograłem że pozabierali kilka ficzerów w sigmie co by przyciągnąć tych co 2jkę ograli już na maxa. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Moze to było juz mówione tutaj ale nie będe wszystkiego czytał. Bedzie New Game + w pełnej wersji ijesli tak to czy tylko dla jednefo (poczatjowego) poziomu trudnosci?? Co daja nam zebrane czaszki podczas gry? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Z tego co mi wiadomo, po przejsciu gry, mozna zaczac new game + na tym samym poziomie na jakim sie wpierw gre ukonczylo wraz ze wszystkimi pie.rdolami , broniami , upgrade'ami itp. wiec pewnie z czachami rowniez. Edytowane 17 września 2009 przez XM16E1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Można zagrać w co opa z drugą osobą? Jutro napisze więcej o demie, ale muszę powiedzieć, że gra jest lepsza od DMC. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Brak UT z łuku, łuku można cancelować w powietrzu rzucając shoryuken'a, IS ninja na MN musieli przyjąć po trzy ID dopiero w tedy z dychali.....po za tym walka z nimi teraz jest dużo łatwiejsza(nie rzucają tak IS'ami). Przeciwnicy dużo częściej używają rzutów, które na MN kroją niemal że całe życie. Ogólnie są mocniejsi i trzeba nieźle się namachać żeby ich zabić/odciąć im cokolwiek. Podoba mi się to, ponieważ teraz poziom trudności ma idealny balans !!! Edytowane 17 września 2009 przez Soul 1 Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Obadalem demo i musze powiedziec ze jatka jest fajna Mnostwo ciosow, widowiskowe akcje, swietna oprawa. Niemniej jednak pare rzeczy mi sie nie podobalo. Loadingi przy zmianie broni poprzez D-Pada... straszna lipa... no ale w sumie to nie jest DMC ani GoW gdzie mozna sadzic combosy z roznych weaponow. system tutaj przypomina bardziej bijatyke niz wspomniane gry. Druga rzecz ktora mi sie nie podobala, to ciag dalszy loadingow... za dlugie przed scenkami i za dlugie przed graniem wlasciwym... i to wszystko z dysku :o Trzecia rzecz, to brak widowiskowego ucinania czlonkow. Odcinam reke a tam jakies niebieskie dymki leca, jak w super mario! :S Z tego co pamietam na XO byla masa juchy, a tutaj nic Czyzby chcieli dostac nizszy rating? ;p Generalnie jest git, ale 80 godzinach w dissidii ciezko mi sie przestawic na brak chodzenia po scianach ;p Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Generalnie jest git, ale 80 godzinach w dissidii ciezko mi sie przestawic na brak chodzenia po scianach ;p Chodzić po ścianach jak najbardziej się da. Dobra napiszę teraz. Pierwszy raz grałem w NG. Oprawa jest nierówna. Raz jest ładnie, raz jak na pierwszym Xboxie. Modele postaci i efekty specjalne dają rade. Muzyka nie zbyt ambitna, ale w pada w ucho i pasuje do klimatu gry. Gameplay świetny. Gra mi się lepiej niż w DMC. Jest mniej mashersko, bloki i kontry są ważne. Walka oraz łuk są świetne, każdą bronią walczy się inaczej. Gra jest wymagająca, ale nie denerwująca, poziom trudności jest w sam raz. Niestety kamera często się gubi i trudno w tedy zapanować nad sytuacją. Fabuła i dialogi faktycznie lipne, no, ale cóż. Tak samo ten boss to faktycznie marna podróba Kolosa z Rodos. Jeszcze pogram w to demko. Spodobało się. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Mozna sie przejsc po scianie, aby przeskoczyc nad dziura Chodzenie po scianie - chodzenie po scianie tak ze nie spadne Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Chodzenie po scianie - chodzenie po scianie tak ze nie spadne Idź zagraj w Naruto . Po obadaniu dema stwierdzam iż od czasu pierwszej Sigmy dostałem pożądnego kopa w (_)_), ta gra jest ossom orzeczki !! Generalnie siekam pazurkami i Ayane, nic mi do szczęścia więcej nie trzeba. Widać że system walki tu był robiony z myślą o gore, a tutaj mamy go tyle co ... pffff :X QRFA ja chce krwi !! Co do poziomu trudności dema, i tak wątpie by miało to cokolwiek wspólnego z tym co będizemy mieć w oryginale (patrz demo NGS). Ciekawi mnie co dostaniemy w pełniaku po obadaniu demka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi