Opublikowano 21 września 200915 l No casualówkę porównywać do gry "tylko dla hardkorów". Gdzie tu logika ? .
Opublikowano 21 września 200915 l Zapis przejścia dema NGS2 przez za(pipi)istego Japończyka na MN- misja Ayane- misja Ryu-
Opublikowano 21 września 200915 l hmm obejzalem to u gory i dopiero teraz zrozumialem ile gra traci wizualnie bez tej krwi... to jak teraz wyglada efekt zrzucenia z broni krwi po walce to jakis zal. no ale w pierwszych trzech ninja gaidenach nie bylo krwi i sie przyjemnie gralo wiec jakos to bedzie. szczerze jestem zdziwiony ze w dzisiejszych czasach gdzie nawet wii ma takiego mad world ludzie sie martwia o gore w grach...
Opublikowano 22 września 200915 l Nie wiem czy Batman zaniża poziom, czy Sigma. Wiem natomiast, że żeby porównywać dwie zupełnie inne gry do siebie, to trzeba mieć nieźle zaniżoną inteligencję. drogi estelku o moja inteligencje nie musisz sie martwic, nie porownuje tych gier a moje slowa mialy na celu podkreslenie jak bardzo waznym elementem w tej grze jest gore....mowiac o batmanie chodzilo mi jedynie o sam system walki (vide challenege) - i nie bierz doslownie system walki...bo w obydwu sa inne chodzi mi o to ze ng2s bez gore jest niczym nie wyrozniajaca sie gra.... Edytowane 22 września 200915 l przez danielskii
Opublikowano 22 września 200915 l No , co jak co ale KaniLazer to jednak potrafi sie bawic ta gra : ) POlecam obczaic jego filmiki z dema NGS1 ,tam tez niezle dawal czadu.
Opublikowano 22 września 200915 l Nie wiem czy Batman zaniża poziom, czy Sigma. Wiem natomiast, że żeby porównywać dwie zupełnie inne gry do siebie, to trzeba mieć nieźle zaniżoną inteligencję. drogi estelku o moja inteligencje nie musisz sie martwic, nie porownuje tych gier a moje slowa mialy na celu podkreslenie jak bardzo waznym elementem w tej grze jest gore....mowiac o batmanie chodzilo mi jedynie o sam system walki (vide challenege) - i nie bierz doslownie system walki...bo w obydwu sa inne chodzi mi o to ze ng2s bez gore jest niczym nie wyrozniajaca sie gra.... Pisałem w sposób bardzo pośredni i częściowy do Ciebie drogi danielskusiu Edit: Sak, co to jest panty shot? Edytowane 22 września 200915 l przez estel
Opublikowano 22 września 200915 l Ano Czekolada widzę zna się w temacie panty shotów ;p ..ogólnie filmik fajny i pokaz gry, tylko te najazdy kamery xD
Opublikowano 22 września 200915 l Dżizas, jaki jestem głupi. P-A-N-T-Y, a ja czytam panty ale myślę patsy, a patsy shoty i mi to ni chu chu nie pasowało Pewnie nie zaczaiłem, bo nie oglądałem gameplayu Ayane.
Opublikowano 22 września 200915 l Imo masakra i lekki szacun dla tego kolesia że miał taką podzelność uwagi oglądać "to" i masakrować ledwo widocznych wrogów (może to go motywowało ?, a nie wnikam ). Jak ludzie w to tak grają to się nie dziwię że na kamerę narzekają .
Opublikowano 22 września 200915 l Yosuke Hayashi Interview http://www.gametrailers.com/video/yosuke-hayashi-ninja-gaiden/56222 Koncowka filmiku i "If u r a Ninja Gaiden fan you deserve it"... hmm? Co za surprise'a szykuje Hayashi w NGS2? Trailer NG3 ? Edytowane 22 września 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 22 września 200915 l A to coś to nie jest czasami to sixaxisowe ruszanie piersiami? To raczej powiedziałby "If you're a DOA fan..." zresztą o tym ficzerze już wszyscy wiedzą, więc to żadne zaskoczenie. W NG gram od czasu wersji na NES'a i nie wiem co może być aż taką niespodzianką dla fana serii, chyba faktycznie najbardziej prawdopodobna opcja, to trailer NG3 - w końcu ponoć już dłubią od jakiegoś czasu przy "trójce".
Opublikowano 22 września 200915 l faktycznie najbardziej prawdopodobna opcja, to trailer NG3 - w końcu ponoć już dłubią od jakiegoś czasu przy "trójce". Tak a pod koniec trailera napis- 'Only for X360' Edytowane 22 września 200915 l przez Komandos
Opublikowano 22 września 200915 l No a za rok od NG III dostaniemy wykastrowaną Sigme 3 - jedyną prawdziwą dobrą trójkę :>. Edytowane 22 września 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 22 września 200915 l Teraz już raczej nie only for x360, przecież ci miłośnicy M$ poszli w długą i teraz team ninja jest bardziej pro multiplatformowy? ;p
Opublikowano 22 września 200915 l Samo Tecmo (poniekąd) wypięło się teraz na M$, na rzecz PS3 - więc chyba rzeczywiście możemy liczyć tym razem na multiplatformę.
Opublikowano 22 września 200915 l Jakis teaser z NG3 wcale nie jest utopią i bardzo bym sie cieszyl gdyby cos bąkneli o tym w NGS2 ... chociaz znajac zycie to bedzie jedynie poruszony temat DLC ktore przeciez maja wyjsc (Znowu Weapon & speed master? ;> )
Opublikowano 22 września 200915 l Jakis teaser z NG3 wcale nie jest utopią i bardzo bym sie cieszyl gdyby cos bąkneli o tym w NGS2 ... chociaz znajac zycie to bedzie jedynie poruszony temat DLC ktore przeciez maja wyjsc (Znowu Weapon & speed master? ;> ) Moze wpaczuja krew do gry
Opublikowano 23 września 200915 l musze przyznac ze milo by bylo gdyby byl to dodatek skladajacy sie z trylogi ninja gaiden. tak jak to zrobil metal gear solid 3:subsistance dodajac dwie pierwsze czesci ze starych konsol. fani seri by sie napewno ucieszyli.
Opublikowano 23 września 200915 l Jezeli to co krazy po necie jest prawdziwe to ta "niespodzianka" jest teaser DoA5.
Opublikowano 23 września 200915 l Ooo Ninja Gaiden 3 był wg mnie najgenialniejszy, klimat fabryki ... Po prostu moje najmłodsze lata z pegazusem ;(. BTW: Lol nie wiedziałem że istnieje anime - Edytowane 23 września 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 23 września 200915 l Jezeli to co krazy po necie jest prawdziwe to ta "niespodzianka" jest teaser DoA5. A co to ma do NG tak w ogole? Niby Ryu jest flagowa postacia DOA ,to i tak liczylem na cos zwiazanego z NG3... http://i33.tinypic.com/14cvd3m.jpg <Nowe wdzianka> No i przy okazji http://ps3.ign.com/articles/102/1027436p2.html recka IGNu 8.4 czyli bardzo dobrze Edytowane 23 września 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 23 września 200915 l Bylo? Nowe kostiumy. http://i34.tinypic.com/nve0k4.jpg Ponoc Zhao Yun (Dynasty Warriors) bedzie grywalna postacia w co-opie. Edytowane 23 września 200915 l przez DJ1988