DJ1988 16 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) Nowy DOA5? Sprawdzilem. Teaser DoA5 to tylko domysly. Druga sprawa: nie bedzie zadnych postaci z DW w co-opie tylko kostiumy dla Ryu i Ayane inspirowane warriorsami. Ktos sie robnal w tlumaczeniu wiadomosci z Famitsu. Edytowane 23 września 2009 przez DJ1988 Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Sprowadza ktoś grę z USA? Ja bym wolał wersję bez cenzury, ale przesyłka kosztuje tyle, że samemu mi się nie opłaca brać. No i ciekawi mnie jak to będzie z co-opem (czy będą mogły ze sobą grać osoby, które mają grę z różnych regionów). Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Sprowadza ktoś grę z USA? Ja bym wolał wersję bez cenzury, ale przesyłka kosztuje tyle, że samemu mi się nie opłaca brać. No i ciekawi mnie jak to będzie z co-opem (czy będą mogły ze sobą grać osoby, które mają grę z różnych regionów). Czytalem gdzies, ze na jakims europejskim evencie byla obecna Sigma i wcale nie byla ocenzurowana. Moze tym razem dekapitacje dotra na stary kontynent. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) Zalezy - niektozy nie rozumieja ze dekapitacje sa zablokowane tylko na ludziach :*. Mnie zas interesuje import kolekcjonerki tylko .... Moja karta jest pusta (nie moge jej doladowac ;f). Edytowane 23 września 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Grał już ktoś w demo z PL store? jest duża różnica między tym a JP jeśli idzie o gore? chciałbym wiedzieć bo zagram w nie pewnie dopiero jutro wieczorem....a chce preorder złożyć albo w PL albo w US ;p Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 (edytowane) http://www.gamespot.com/ps3/action/ninjagaidensigma2/video/6228995/tots-demo-ninja-gaiden-sigma-2 Nowy poziom trudnosci - Ultimate Ninja ... Masakra w MM sie szykuje. Edytowane 24 września 2009 przez XM16E1 Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Sprawdziłem demo, jednak są dekapitacje w wersji PAL, więc można łykać Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Sprawdziłem demo, jednak są dekapitacje w wersji PAL, więc można łykać Oj tak odpaliłem demko i nareszcie zwłoki bez głowy : D. Już się bałem, że po tym jak miałem pierwszą Sigmę EU to nie zaznam smaku ściętej głowy aż do "trójki". Łykajcie śmiało i nie bawcie się w importy panowie Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Grywalne demo juz jest dostepne? O jakim treaserze DoA5 mówicie? Nic nie mogę wywnioskować z ostatnich dwóch stron tematu Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Demko od tygodnia na JP Store. Dzisiaj chyba będzie na US. Teaser to ploty. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Demko od tygodnia na JP Store. Dzisiaj chyba będzie na US. Teaser to ploty. Demko jest od wczoraj już na Polskim PSS, masz kilka postów wyżej napisane Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Niestety musiałem odwołać preordera na NGS2 i w sumie to nie wiem kiedy w to zagram. Mam nadzieję, że będziecie pisać tutaj obszerne relacji co by zaostrzyć apetyt Shit happens. Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Demo bardzo przyjemne, fajnie że można ucinać kończyny, szczególnie w przypadku ninjasów walczących 2 mieczami jest to fajne, kiedy zostają z jednym Tak jak większość osób, też byłem zawiedziony niższym poziomem gore w stosunku do NG2, ale krwi na mój gust i tak jest w sam raz, do tego spora jej ilość zostaje na broni - mnie taki poziom zadowala, jest lepiej niż przypuszczałem. Kamera często ssię, trzeba wyrobić sobie odruch poprawiania jej wciskając R1. Mam jednak mieszane uczucia czy kupować pełna wersję. Dla NG/NG Black specjalnie kupiłem pierwszego Xboxa, kilka lat temu ta gra była dla mnie perfekcyjna pod każdym względem - pomijając fabułę Patrząc na NG2/NGS2 już nie czuję takiego miodu jak kiedyś i chociaż gameplayowo jest świetnie, to wykonanie niektórych lokacji mi nie podchodzi, miejscami jest jakoś pusto, jakby designerom leveli momentami brakowało pomysłów jak całość poskładać do kupy. "Jedynka" designersko stoi wg mnie na wyższym poziomie, jednak co by nie mówić do nadal Ninja Gaiden....chyba jednak się skuszę przez sentyment dla serii i dla za(pipi)stego systemu walki. Edytowane 25 września 2009 przez Morikage Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Preorder załatwiony, teraz tylko wielkie oczekiwanie na kuriera Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Tragedia, NGS chodzilo w 60fps, tu framerate jest lepsze niz na X'ie ale dalej gra kuleje z powodu plynnosci. Mowie to jako psycho fan NGB i fan NGS... jednak 2jce duzo brakuje do klasy jaka mila jedynka! Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 (edytowane) Garsc info z GameFAQs: - brak incinedary Shuriken oraz Windmill Shuriken dla Ryu - calkowicie wyeliminowano zwolnienia w pelnej wersji - niespodzianka dla fanow to NIE teaser NGIII - trofea nie sa retroaktywne, tj. przechodzac gre na Warriorze nie dostaniesz trofea za Acolyte jak w wiekszosci innych gier. - online na ta chwile ma straszne lagi (polaczenie p2p) - brak Test of Valor - ilosc przeciwnikow na "matrixowych schodach" zostala zredukowana do pieciu (teraz pojawiaja sie falami: 5,4,3... itd. Edytowane 27 września 2009 przez DJ1988 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Porównanie XO do Ps3. http://konsolowisko.pl/index.php?t=news&id=2793 Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Porównanie XO do Ps3. http://konsolowisko.pl/index.php?t=news&id=2793 W sumie nic nadzwyczajnego. Mieli ponad rok żeby doszlifować to i owo. Najbardziej cieszy fakt, z wyeliminowania zwolnień, o czym pisał DJ (chociaż i tak, pewnie dopiero się okaże ile w tym prawdy). Na brak juchy i porozwalanych wokół członków, przeciwników można w sumie przymknąć oko, jednak n apewno grając w oryginał ten element sprawiał mi dużo radochy (nie tyle radości, co ogólnie feelling jaki dawał Ryu tnący przeciwników na plasterki). Ale to filetowe coś, ulatniające się z pozbawionego kończyny przeciwnika, do serii nie pasuje, i w ogóle jakoś tak Devl May Cry'owo wygląda Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Ograłem demko. Czasem zdarzały mi się podczas gry chrupnięcia animacji, ale bronie (zwłaszcza te kastety) są wykonane z niebywałą dokładnością. Boss w sekcji Hayabusy jest ciut za prosty, ale na "Mentor" rozgrywka jest nieco wymagająca. Chociaż uważam mimo wszystko, że demo pierwszej Sigmy zdaje się być trudniejsze. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 - online na ta chwile ma straszne lagi (polaczenie p2p) No bez jaj, chyba preordera wycofam w takim razie, bo tą grę specjalnie dla co-opa chciałem kupić Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Ja już zapłaciłem oO, ale jak będzie lagować to się nieźle wkurzę bo w sumie też o coopie myślałem bardziej niż singlu.... >.< Cytuj
Gość Soul Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Możliwe Spoilery Wszystkie stroje http://img406.imageshack.us/img406/6784/costumesaa.jpg Costume Unlocks Ayane NGS Costume = Clear SM on Warrior or MN Son Shokou = Clear 20 missions in TMM Ryu Classic = Clear 10 Missions in TMM NGS = Achieve MN ranking for 10 Chapters in CCM Devil Hayabusa = Clear SM on Warrior or MN Choun Shiryu = Clear SM on Acolyte Momiji Training = Clear SM on Warrior or MN Sanzo Houshi = Achieve MN ranking for 30 Chapters in CCM *Obviously wrong info Rachel Long Hair = Clear SM on Acolyte or Warrior Curly = Same Short Wolf Hair = Same Chosen = Clear SM on Mentor Zbieranie czaszek w końcu coś daje. http://img190.imageshack.us/img190/2751/skulsaa.jpg Chapter, ile i które kim. Ryu : 1 - 4 Momiji : 5 Ryu : 6 & 7 Rachel : 8 Ryu : 9 & 10 Ayane : 11 Ryu : 12 - 17 Bossowie. Ch1:Buddha / Rasetsu / Buddha Ch2: Rasetsu / Genshin Ch3: Gigadeath Ch4: Giant Brute / Alexi / Statue of Liberty Ch5 = Momiji: Tengu Bro / Tengu Bros Ch6: Water Dragon Ch7: Giant Skeleton / Volf Ch8 = Rachel: Marbus Ch9: Genshin / Armadillo Ch10: Giant Brute / Zedonius Ch11 = Ayane: Obaba Ch12: Flame Dragon Ch13: Quetzalcoatl / Elizebet Ch14: Tengu Bro/s / Rasetsu Brawl *2 at a time 3 total / Tengu Bro/s / Genshin Ch15: Marbus / Zed / Volf Ch16 Tengu Bros / Alexi Ch17:Same as NG2 Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 To jest info z GameFAQs wiec radze podchodzic do tego z odrobina dystansu. Tak jak z tymi zwolnieniami: jeden pisze, ze wogole ich nie ma a drugi za sa. Popatrze co dzisiaj maja do powiedzenia ci "geniusze" Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 No ale to są skany z Prima Official Guide, a oni współpracują bezpośrednio z developerami czy coś takiego. W każdym razie Prima ma zawsze 100% potwierdzone info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi