raVen20 1 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Soul, a co z tym ukrytym Teaserem? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Czyli co ogolnie Soul ? Gierka lepiej sie sprawuje niz "dwojka" czy jednak te zmiany wyszly na gorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Soul, a co z tym ukrytym Teaserem? Jakim teaserem? Czyli co ogolnie Soul ? Gierka lepiej sie sprawuje niz "dwojka" czy jednak te zmiany wyszly na gorsze? Mimo wszystko na lepsze, dziwna sprawa tylko z tym upowaniem broni w sumie, reszta git. Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Po napisach końcowych podobno, Tecmo ukryło teaser jakieś gry ( niespodziankę) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja tam nic nie widziałem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Po napisach końcowych podobno, Tecmo ukryło teaser jakieś gry ( niespodziankę) . Ta cala "wielka niespodzianka dla fanow NG" to wystepy Kasumi w dwoch scenkach. Zadnego teasera NGIII nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Normalnie się spuściłem. Dzięki Tecmo! -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Dupa z zapowiedzi DOA5 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) A co do ma w ogole do NG? -_- Taka wielka niespodzianka dla fanow serii to wyjazd laski z DOA? Ehh... Kasumi ma tyle samo do NG co Ayane. To samo uniwersum. Tylko ,ze Ayane jest zwiazana z NG od pierwszej wersji gry na Xa i po czesci jest wkomponowana w fabule calej serii ,a kasumi? Edytowane 29 Września 2009 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Normalnie się spuściłem. Dzięki Tecmo! -_- No, Ryu jeszcze belkocze cos w stylu: "I'm not done yet." Prosze, oto twoj teaser NGIII. Mozesz sie spuscic A co do ma w ogole do NG? -_- Taka wielka niespodzianka dla fanow serii to wyjazd laski z DOA? Ehh... Kasumi ma tyle samo do NG co Ayane. To samo uniwersum. Edytowane 29 Września 2009 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ryu jeszcze belkocze cos w stylu: "I'm not done yet." O K.URVA będzie trójka !! . Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 zakonczyłem wlasnie chapter 7 i naprawde za(pipi)ista gra. Tak jak moj poprzednik zdziwilem sie troche upgradowaniem vroni ale nie jest to na pewno nic negatywnego. Do tych co skonczyli: Na koncu zdobywaly Blade of the ArchiFied(ta katana po ktorej chodza czerwone prady)?? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ryu jeszcze belkocze cos w stylu: "I'm not done yet." O K.URVA będzie trójka !! . Jakiś czas temu zapowiedziana http://www.ps3site.pl/bedzie-ninja-gaiden-3-i-uncharted-3/21048/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Pierwsze wrażenia po 3 godzinnej sesji - MASAKRA!, na to właśnie czekałem. Muzyka, klimat, gameplay, w tą część trzeba zagrać, fajnie, że wracamy podobnie do wioski i odwiedzamy tereny znane z Dragon Sword'a. Jak narazie Bossowie dają radę a Ryu i jego nowe ciosy są idealnie dopracowane, każda broń ma swoja duszę i każdą chce się grać, no ale przyzwyczaiłem sie głównie do Dragon'a, kolejne to Lunar i Falcon'y. Co do upgrade'u broni tez sie zdziwiłem w jaki sposób to rozwiązano. No cóż jak narazie jestem na samym początku więc do ostatecznej oceny poczekam az ukończe cały Story i Co-Op. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Wlasnie! Co-op! Niech ktos sprawdzi czy naprawde jest tak zle jak ktos napisal na GameFAQs. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 zakonczyłem wlasnie chapter 7 i naprawde za(pipi)ista gra. Tak jak moj poprzednik zdziwilem sie troche upgradowaniem vroni ale nie jest to na pewno nic negatywnego. Do tych co skonczyli: Na koncu zdobywaly Blade of the ArchiFied(ta katana po ktorej chodza czerwone prady)?? no niech mi ktos odpowie wreszcie!! A apropo broni to rzeczywiscie dragonem gra sie najlepiej ale dwa miecze rowiez wymiataja nie wiem czy nie sa nawet lepsze. Jeszcze jedno pytanie do tych co juz ukonczyli: odblowowuja sie jakies stroje dla Ryu tak jak w wersji na X360?? Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Tak jeszcze o Kasumi. W grze pojawia sie w dwoch roznych strojach. Idac dalej, Ryu zabrano IS by dac go Ayane a komu dano WS? No wlasnie Pewnie DLC juz sie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Co op śmiga zacnie, póki co raz zagrałem. na IW też sobie chwalą. Edytowane 29 Września 2009 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Potwierdzam na 10 gier, tylko jedna mi ostro przycinała, aż musiałem opuścic grę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Potwierdzam na 10 gier, tylko jedna mi ostro przycinała, aż musiałem opuścic grę ;D Niezle, niezle. Z rodakami pewnie bedzie sie grac komfortowo, zobaczymy jak z reszta za warudo Edytowane 29 Września 2009 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 jestem w 3 chapterze na razie i póki co gra się inaczej. Faktycznie tak jak soul pisał inaczej jest skonstruowany poziom trudności. Przeciwnicy są bardziej agresywni (roz(pipi)ał mnie rasetsu za 1 podejściem), mamy więcej ciosów od początku więc wychodzi podobnie. Bossom ciosy kroją dużo mniej energii (na mentorze oraz mn może być ciekawie). Lunara 360 UT dalej rządzi jak wcześniej :> Widzę trochę uproszczeń (wyeliminowali wqrwiające momenty) ale ewidentnie trzeba grać inaczej niż w zwykłą 2. Soul --> mogiemy dziś wieczorem pyknąć tylko jakiś headset muszę zorganizować. Widziałem że niektóre misje na wyższych poziomach to niezła jazda będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Recka. http://www.gametrailers.com/video/review-hd-ninja-gaiden/57017 Tylko czy my jej naprawdę potrzebujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Morikage 111 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Do osób, które już grały - czy po walce z Volfem, kiedy wyskakują jego sługusy, też macie tak że postacie nie rzucają cieni? Co dziwne w team missions na tej arenie cienie są. Podobną ale odwrotną sytuację mam na Flying Fortress Daedalus, tylko że tutaj podczas story wszystko jest ok, a w misjach cieni na podłożu brak. Na razie tylko 2 takie "kwiatki" znalazłem, nie ma niby o co rwać włosów z głowy, no ale....come on, WTF?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Teraz jestem.....a jak nie teraz to jutro mam wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Wieczorem będę to może wtedy się uda złapać. Coś pisałeś że w w coopie są dostępne bronie które ma sie odblokowane w sm? Bo ja dopiero w 6 ch jestem :> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi