Gość Soul Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Damy rade, wczoraj grałem z ziomkiem z IW i lagowało Cytuj
QTF 8 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 przeszedlem gre dzisiaj rano i musze cos na ten temat napisac. Nie zdawałem sobie sprawy na jaki (pipi)owy pomysl wpadlo TN zanim sam sie o tym nie przekonalem. Mowa oczywiscnie o chapter challenge... Nie jest to zaden cholerny ng+ ktorego wpodziewalem sie i naturalnie gra tego typu powinna cos takiego miec.Natomiast dostalismy tylko dowolny wybór misji i to wszystko!! Wszystkie przedmioty przepadaja, zdrowie kurczy sie do najmniejszego, zebrane czaszki nie dzialaja w sklepie, nic, zadne osiagniecia i story sie nie zapisuja oprocz tego ze ma sie dostep do wszystkich broni. Nie mozna szukac upgradów zycia ani nimpo tak jak to bylo w wersji na x360(slotow nimpoo bylo 9 a w sigmie 2 tylko 5).Nic sie nie zapisalo i otrzymujemy tylko (pipi)owa opcje wyboru misji i masterowania czasów i skilli. PORAŻKA!! ps:widzialem ze na x360 w pasku zycia ryu byla taka duza swiecaca kula krora cos dawala. czy w sigmie tez cos takiego sie znajduje, bo ja mam normalny srebrny pasek taki jak na poczatku?? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 (edytowane) Ta kula pokazywała jakie mamy ninpo ustawione. Mentor skończony, obecnie jestem w drugim chapterze na MN. Edytowane 1 października 2009 przez Soul Cytuj
QTF 8 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Ta kula pokazywała jakie mamy ninpo ustawione. Mentor skończony, obecnie jestem w drugim chapterze na MN. co sie dostaje za przejscie mentora i poziomu mastej ninja?? czy jest jakas mozliwosc zachowywania przedmotow i zycia?? wydaje mi sie ze nie znalazlem jednej z 3 broni palnej bo mam 1 slot wolny. posiadam luk i granatkin jest jaescze cos? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Soul jak poziom mn? Z moim czasem na granie to za jakies miesiac zagram :> Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Warrior i mentor był łatwiejszy niż w NG2, póki co MN też jest, no ale to drugi chapter dopiero, więc nie mówię hop co sie dostaje za przejscie mentora i poziomu mastej ninja?? czy jest jakas mozliwosc zachowywania przedmotow i zycia?? wydaje mi sie ze nie znalazlem jednej z 3 broni palnej bo mam 1 slot wolny. posiadam luk i granatkin jest jaescze cos? Tak Jest jak przejdziesz grę najpierw bez nich, później może zacząć ten sam poziom z całym ekwipunkiem, tak przynajmniej było w NG2, nie wiem jak tu. Są tylko dwie bronie łuk i gun. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Warrior i mentor był łatwiejszy niż w NG2, póki co MN też jest, no ale to drugi chapter dopiero, więc nie mówię hop co sie dostaje za przejscie mentora i poziomu mastej ninja?? czy jest jakas mozliwosc zachowywania przedmotow i zycia?? wydaje mi sie ze nie znalazlem jednej z 3 broni palnej bo mam 1 slot wolny. posiadam luk i granatkin jest jaescze cos? Tak Jest jak przejdziesz grę najpierw bez nich, później może zacząć ten sam poziom z całym ekwipunkiem, tak przynajmniej było w NG2, nie wiem jak tu. Są tylko dwie bronie łuk i gun. wiadomo co to jest?? jakies stroje moze przedmioty?? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Dobra, najpierw muszę pochwalić ultime.pl pierwszy raz od kilku lat jak u nich kupuje od poniedziałku męczyłem ich, czy wyślą mi paczkę tak abym miał na premierę 2go u siebie, bo cała Polska gra spod lady i zaczynam się irytować ;o i niespodzianka, wczoraj kurier mnie odwiedził z paczką ;p Gra masakra, narazie gram na poziomie acolyte, ale jestem już na 7 chapterze po jakiś 2.5h grania, wszystko śmiga płynnie i aż chce się rzeźnie robić Cytuj
estel 806 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Acolyte jest dla noobów. Wstydziłbyś się sakiu. IMO najlepszym poziomem jest mentor. W Blacku właśnie na hardzie było najfajniej, bo dało się coś ugrać bez super-mega-mad-skillz. MN to już wyższa półka, ale pewnie przejdę bo Sigma2 jest prostsza niż Black/NG2. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Ja zamówiłem preordera od jakichś bałwanów na allegro i do tej pory nie dostałem No ale widzę po opiniach, że gra nie zawodzi, więc mam na co czekać Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Spoko, oczywiście że grę przejdę na każdym poziomie trudności tak samo team mission, nie ma bata, wyciskam z sigmy 2 ostatnie soki <3 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 (edytowane) wqrwiają mnie misje lachonami. Jakies takie ewidentnie słabsze od reszty. Te ich bronie nie mają (pipi)niecia. Edytowane 2 października 2009 przez mozi Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 (edytowane) Wszystko fajnie miło, gra się wspaniale. Nic nowego nie powiem ani ameryki nie odkryję, więc wspomnę głównie o minusach. LAGIII w coop ;] no bez jaj po prostu, grałem z kolegą po drugiej stronie ulicy mieszkającym, a tutaj przez chwilę myślałem że gra się zatrzyma. Tak z 3 próby i coraz gorzej normalnie było lol. Nie wiem co Tecmo robiło przez ten czas, ale widać że ich ręka w nocniku siedziała dość długo. Czekam na patcha bo to padaka straszna heh. Poziom trudności jest śmieszny w porównaniu do pierwszej Sigmy, gdzie zakończyłem przygodę na very hard(ee no miałem dużo spraw itd xD). Path of the warrior to jak zabawa z dziećmi w przedszkolu, ale o tym to ja już od czasów dwójki na szmatboxa wiedziałem, więc zdziwka żadnego nie było. Lecę sobie dalej pograć, bo mam manię lol Edytowane 2 października 2009 przez Wolak10 Cytuj
Kiziek 0 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Mogliby dodać opcję rozmowy przez headset w czasie walki w co-op, przez neta grałem 2 razy i w obu przypadkach lagowało (izuna nie wchodziła często przez to :confused: ) Patch pewnie będzie, może jakieś DLC ? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 (edytowane) Fakt HS by sie przydał nie ma co, a poziom trudności faktycznie poszedł w dół, ani razu nie przegrałem na Warrior. Obecnie zaliczam na pozimie Mentor i dopiero mogę określić, że jest to taki delikatny hard z Sigmy. Ogólnie świetna giera od początku do końca, a misje Co-op spełniają swoje zadanie przedłużając rozgrywkę. Obecnie ukończyłem wszystkie z Ac/Warr i 3 z Ment. na złoto PS: Bardzo ważne pytanie, czy ktoś wie co się kryje za 16 ukrytymi trofeami?, wiele z nich to zapewne poziomy trudności bo wskoczyło mi za warrior. Edytowane 2 października 2009 przez WESKER-DL Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Ale ogolnie jest wsparcie dla headsetow ?? Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 (edytowane) Ale ogolnie jest wsparcie dla headsetow ?? Na pudełku pisze, że jest, dziwne gdyby nie było. Grałem dzisiaj w co-opie online dwa razy i nie lagowało jakoś strasznie, spokojnie dało się grać. Odpaliłem sobie trzydziestą misję na próbę i... wytrzymałem 10 sekund Podoba mi się Momiji, jej UT z powietrza rządzą Edytowane 2 października 2009 przez Komandos Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Wie ktos moze w ktorym sklepie w szczecinie moznaby juz te gre zakupic? Pali mi sie a nie moge nic znalezc. Cytuj
Kiziek 0 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 (edytowane) PS: Bardzo ważne pytanie, czy ktoś wie co się kryje za 16 ukrytymi trofeami?, wiele z nich to zapewne poziomy trudności bo wskoczyło mi za warrior. Za przejście 1,4,7,10 poziomu. (4) Pokonanie 1000 wrogów Ayane / Momiji / Rachel (3) Zdobycie rangi Master Ninja w każdym poziomie danej trudności - tryb chapter challange (4) Za przejście gry na danym poziomie trudności (4) Nie mam pewności co do wszystkich trophy, ale na necie tak wypisują. Edytowane 3 października 2009 przez Kiziek Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 acolyte ukonczony, bylo latwo ale zdobylem doswiadczenie do warrior i reszty xd jutro moze skoncze warra .... co najwazniejsze, ze sie nie nudzi ciachanie wrogow z kazdym nastepnym poziomem trudnosci. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Eee a o co chodzi, że mogliby dodać opcję rozmowy przez headset w trakcie walki xD Nie wiem może robiłem to przez sen, ale gadałem przez całą walkę z moim kumplem, ale głównie były to teksty pokroju "o matko boska lagi jak ch.." itd. i stwierdziliśmy, że poczekamy na patcha. Grę ukończyłem już dwukrotnie i dziś zacząłem Mentora i od razu czuję się jak w domciu, jest trudno jak na mojego skilla obecnego, ale prę do przodu w miarę fajnie. Najbardziej nie lubię strzelających typów, ciągle tylko spam karabinami brrr, ale spotkała ich za to kara heeh. Zabawa jest przednia, a gra się w ogóle nie nudzi, wszelkie bonusy nowe poziomy trudności i oczywiście trofea zachęcają do gry chociaż mnóstwo tutaj nabijackich trofeów i za wykonywanie prostych rzeczy ze scrolli itd.Zaliczyć wszystkie team missions to będzie fajna jazda, ultimate ninja mnie póki co przerasta (1 shot kill : P), ale platyna kiedyś wpadnie (taa ?). Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Dziwne ale wydaje mi sie , że nie działa system - przejdź na Warrior a wpadnie ci puchar od razu za niższy poziom. Czy się mylę? Bo w liście pucharków przed Warrior mam jeden "???" Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Dziwne ale wydaje mi sie , że nie działa system - przejdź na Warrior a wpadnie ci puchar od razu za niższy poziom. Czy się mylę? Bo w liście pucharków przed Warrior mam jeden "???" To prawda bo grę trzeba ukończyć na każdym poziomie trudności i stąd te moje dwukrotne przejście przed Mentorem... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Chyba z 2 czy 3 strony temu było to poruszane, że trzeba przejść na każdym poziomie trudności ;p ....nie dziwiło cię, że każdy z nas szedł acolyte'a? ;o Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Ja tam acolyte'a na pewno nie łyknę. To uwłacza mojej godności i obraża mój skill Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi