DJ1988 16 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Ja tam acolyte'a na pewno nie łyknę. To uwłacza mojej godności i obraża mój skill Ponoć jak wybierzesz ostatni chapter w CC i przejdziesz go na Acolyte to też dostajesz trofeum. Nie wiem czy to też oblokowywuje kostiumy, które dostajesz za przejście Acolyte. Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Wisi mi trofeum, bo w ogóle dla nich nie gram. Nie widzę sensu A skoro odblokowuje się kostium to chyba będę musiał jednak zacisnąć poślad i się pomęczyć. Chociaż dla mnie i tak liczy się tylko Fiend Ryu Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) Dobra nie miaucz, nikt ci nie kaze grac na acolyte jeeez <_<. Skoro mowicie ze trzeba bedzie kazdy poziom warto posprawdzac to ok, zaczne od acolyte takze (a co tam w DMC4 robilem podobnie). Edytowane 4 października 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Wcale na Acolyte konczyc nie trzeba dla kostiumow ... Warrior odblokowuje to samo co Acolyte chodzi tylko o Trophy bo to nie wpada za przechodzenie na wyzszym poziomie 2 Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Dzięki Ukyo za info. @Czekolada Uważaj, bo się ze złości roztopisz Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Kosmiczne lagi w coopie, porażka....ledwo izuny drop wchodziły >.< mam nadzieję, że jakiś patch wyjdzie bo master ninja czy ultimate będę musiał robić solo jakimś cudem ;o Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Zaliczam chapter challange i jak sie okazuje nie jestem az taki slaby np w 10 chapterze moj Karma Run byl 6 w rankingu kosze Pogralem wczoraj kilka Team Missins ale laguje niemilosiernie i mysle ze na tych lagach max co zalicze to Warriora reszta to bedzie jakis kosmos 3 1 Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Z tym co-opem nie jest tak źle. Gram z kumplem z Niemiec i jest całkiem dobrze. Choć nie powiem, wczoraj jak jakiś gość dołączył do gry to był istny pokaz slajdów. Musiałem grę wyłączyć bo grać się nie dało. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 (edytowane) Mam nadzieję, że na patcha długo nie trzeba będzie czekać, bo na wyższych poziomach trudności bez precyzji/timingu nie da rady cokolwiek zrobić : /. Nawet nieźle nam wczoraj z kumplem poszło mimo lagów, na Warrior 06 mamy 12 miejsce, na Acolyte 5 18 ogólnie światowa czołówka xD Edytowane 7 października 2009 przez Wolak10 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 MN skończony teraz pora na CC, chcę odblokować strój dla Ryu i pora zabrać się wreszcie za TM. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) Boże, misja Momiji na PotMN to jakieś nieporozumienie. 5 fal ninja + walka z jednym z braci Tengu zanime dotrzesz do sejwa. Paranoja. Edytowane 10 października 2009 przez DJ1988 Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Boże, misja Momiji na PotMN to jakieś nieporozumienie. 5 fal ninja + walka z jednym z braci Tengu zanime dotrzesz do sejwa. Paranoja. No nie ma co, ta misja mnie wnerwiała na mentorze troszku, a tutaj wolę nie myśleć, ale co to dla mnie xD Cytuj
Kiziek 0 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Padniecie jak to przeczytacie: Po obejrzeniu filmiku w ninja cinema odblokowały mi się jakieś 4 trophy. Bubel niesamowity. Tylko ja mam kłopoty grając fetysz bombą? Strasznie mi to wychodzi... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) Ja dopiero dzisiaj skończyłem warriora, bo nie miałem kiedy grać >.< ...jutro zaczynam mentora, nareszcie jakieś wyzwanie mam nadzieję, bo warra przeszedłem jak burza... Edytowane 10 października 2009 przez sakiu Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) Ja dzisiaj skończyłem warriora, bo nie miałem kiedy grać >.< ...jutro zaczynam mentora, nareszcie jakieś wyzwanie mam nadzieję, bo warra przeszedłem jak burza... Wyzwanie na pewno jest co do tego nie ma wątpliwości, ale jakiś przeraźliwych trudności nie miałem by przejść w miarę szybko całego mentora. Głównie przez "taniość" bossów i innego patałajstwa zdychałem. Jakieś chwyty magiczne i inne bzdury. Tak naprawdę z górki szło jak się rozpędziłem, a serię 3 ostatnich bossów w 1 podejściu pojechałem. Finałowy boss jest cieniutki Master Ninja za to jest cudeńkiem, praktycznie niektóre ciosy/graby to śmierć na miejscu. Mentor i Master Ninja to są poziomy do świetnej zabawy i poznawania systemu walki dogłębnie : D Edytowane 10 października 2009 przez Wolak10 Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Padniecie jak to przeczytacie: Po obejrzeniu filmiku w ninja cinema odblokowały mi się jakieś 4 trophy. Bubel niesamowity. Tylko ja mam kłopoty grając fetysz bombą? Strasznie mi to wychodzi... Nic nowego. Ten sam bug był swego czasu w wersji na X'a (chyba później to spatchowali.) Swoją drogą, ludzie tak narzekali, że gra jest za prosta a walki ze wszystkimi 4 greater fiendami jeszcze nikt na świecie nie przeszedł. Czyżby pierwsza platyna, która będzie niemożliwa do zdobycia? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Swoją drogą, ludzie tak narzekali, że gra jest za prosta a walki ze wszystkimi 4 greater fiendami jeszcze nikt na świecie nie przeszedł. Czyżby pierwsza platyna, która będzie niemożliwa do zdobycia? Tiaa juz ja to widze . Wez poczekaj tylko na tych mutantow z Iberiana - Hamufurai czy Shinobier.Pewnie juz w tym miesiacu beda Ich filmiki jak przechodza MM na UN bez straty zycia Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) w bez straty życia to wątpie ale na pewno wykonalne. Musi się zebrać 2 wymiataczy i po temacie. Z tymi trofeami to porażka straszna. Jaki ma sens w takim razie zbieranie trofeów jeśli ktoś dorwie platynę ogladając ninja cinema? Co do misji rachel to dla mnie też katastrofa - szybkie fiendy + jej powolność = zero funu. Edytowane 11 października 2009 przez mozi Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Cyborgi się nie liczą. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 w bez straty życia to wątpie ale na pewno wykonalne. Musi się zebrać 2 wymiataczy i po temacie. Z tymi trofeami to porażka straszna. Jaki ma sens w takim razie zbieranie trofeów jeśli ktoś dorwie platynę ogladając ninja cinema? Co do misji rachel to dla mnie też katastrofa - szybkie fiendy + jej powolność = zero funu. W NC możesz tylko dostać trofea za 1000 zabitych wrogów daną bronią. Platyny nie da się tak wyciągnąć. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Heh dobrze, że nie oglądałem żadnego clipu z ninja cinema, choć mnie korciło jakiś czas temu.....dostałbym trofea, na które nie zasłużyłem LOL.... Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) to w sumie spoko bo na xie przed patchem można było calaka wyciągnać. A nie jest tak że to 10 000 killów 1 bronią ? Szczerze jakoś mnie nie ciągnie do tej gry (do singla). Za dużo chyba grałem na xie. MM robię po kolei na golda misje jak partner przestanie dawać rady to będę szukał wsparcia :> Edytowane 11 października 2009 przez mozi Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 A nie jest tak że to 10 000 killów 1 bronią ? Nie, 1000 zabitych przeciwników na broń. 10 000 byłoby trochę przegięte. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 nie wieksze niz przechodzenie calej gry 1 bronia od poczatku do konca Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Mam następujące pytanie. Jakie są podstawowe zasady zdobywania rangi master ninja w chapter challenge i jak bardzo czas się liczy w takim czymś. Pytam się bo na 17 chapterze Acolyte mam 14 miejsce w rankingu, a ranga tylko mentor podczas gdy większość typów notowanych niżej ode mnie ma rangę master ninja. O co biega jakby xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi