Opublikowano 30 lipca 200915 l Prawdę mówiąc to wolałbym tą niby gorszą xboxową grafikę, ale ze stałym framerate'em i krwią, której brakuje. I to bardzo.
Opublikowano 30 lipca 200915 l sorrki bo jestem w robocie i nie mam jak odpalic filmikow. tzn ze w wersji na PS3 dostaniemy wersje ugrzeczniona bez krwi i takiej brutalnosci jaka byla na x360?....
Opublikowano 30 lipca 200915 l Na szczęście nie jest, wersja na PS3 strasznie zwalnia muszą coś z tym zrobić.
Opublikowano 30 lipca 200915 l coop tylko online? Na split screenie byłby za duży chaos. Gracze mogliby się pogubić z tym co dzieję się na ekranie podczas intensywnych akcji.
Opublikowano 31 lipca 200915 l http://www.gametrailers.com/video/japanese...ja-gaiden/53584 Dowód na to że laski w tej grze to porażka .
Opublikowano 31 lipca 200915 l Trochę lipa że na ps3 nie odpadnie Ci ręka czy noga, gdy przeciwnika dziabniesz ;f
Opublikowano 31 lipca 200915 l Dla mnie to lekka lipa, bo strasznie mi się to podobało jak oglądałem wersję na X360. Teraz to mamy jakąś dziwną mgiełkę jak już coś odpada od przeciwnika pff. Nie wiem co jest powodem takich akcji i nie przyjmuję żadnych wyjaśnień : /. Większy gore to ja mam w Resistance 2, nie wspominając o Fat Princess xD
Opublikowano 31 lipca 200915 l Odpadnie tyle że od razu zniknie OT dalej jest, więc nie ma się co smucić. Ograniczyli to żeby gra była 16+, tak jak pierwsza Sigma. Z potworów dalej będzie się lało po oporze
Opublikowano 31 lipca 200915 l Fakt wygląda to po prostu słabo w porównaniu do tego co oferowała wersja na X360. Mam nadzieję że Drużyna Nindża w przyszłych produkcjach spod znaku Sigmy zmieni politykę .
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Firma, która wypuszcza niedorobiony produkt na jedną platformę tylko po to, aby kilka miesięcy później wydać produkt trochę ulepszony na drugą platformę, ma co najmniej dziwną politykę. A nadzieja matką głupich
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l estem ciekaw czy w 2 czesci znajduje sie jakis New Game +, lub chociaz banalne powtarzanie wybranych chapterow w celu zebrania rzeczy lub wymashterowania broni?
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l Wydaje mi się, że tak. Pod warunkiem, że grasz na tym samym poziomie trudności.
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l * Chapter Challenge mode: Master your favorite chapter and compete against others for the top Karma points
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Jeśli system gromadzenia punktów karmy będzie taki sam jak w wersji X360 to niech sobie darują. Od dawna jestem zdania, że powinni dać spokój z nabijaniem UT i skoncentrować się na scoringu opartym na combo czy wykorzystanie techniki i broni adekwatnie do przeciwnika. Teraz dowiaduję się jeszcze, że "ugrzeczniają" wersję PS3 o jakieś chmurki zamiast krwi przy odpadających członkach. No coś nie halo...moja ulubiona "seria" (konwersja konwersji to nie kontynuacja) jest lekko profanowana.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l A czy to już zostało na 100% potwierdzone, że Sigma 2 będzie tylko w wersji dla przedszkolaków? Nie miałbym nic przeciwko, gdyby ostatecznie w ustawieniach znalazła się opcja "Gore: ON/OFF". Przez tą fioletową poświatę, nie wiem czy zdołam się wczuć w orgię destrukcji, tak jak za starych dobrych czasów przy NG Black.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l eee, developer NGS2 mowil, ze w grze nie pojawi sie ani kropla krwi, co dla mnie jest totalnym nieporozumieniem Co ciekawe, juchy nie uswiadczymy takze w Quantum! A obie te gry az prosza sie o flaki i gore na najwyzszym poziomie!
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l Krew im przeszkadza, ale duże piersi (wręcz gigantyczne nawet) to już nie ;p ....wolałbym bardziej płaskie panie, ale troszkę więcej realizmu ~_~
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l Realizm i Ninja Gaiden to jak szafka i bąbelki. Ni chu chu to ze sobą nie gra