Blaise 3 613 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 co to jest ta nowa opcja Kluby Fifa 09. bawi sie ktos w to ?? na czym polega itp. ?? i jak tu mecze rozgrywac Po prostu tworzy się klub, w którym się gra 10 na 10.Jest już forumowy FC Extreme więc jak chcesz to wbijaj . Cytuj
GOPA 0 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 podobno FC Extreme juz upadl Cytuj
Freeze 0 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 a ja mam jedno pytanko , otóż gram z gościem wygrywam , a on nagle wychodzi to czy mi są dodawane jakieś punkty ? oraz drugie pytanko jest ktoś chętny na jakiegoś spara ? ;> bo nie chce mi się grać z gośćmi co wychodzą cały czas... Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 a ja mam jedno pytanko , otóż gram z gościem wygrywam , a on nagle wychodzi to czy mi są dodawane jakieś punkty ? oraz drugie pytanko jest ktoś chętny na jakiegoś spara ? ;> bo nie chce mi się grać z gośćmi co wychodzą cały czas... Jest walkower 3:0 dla ciebie i punkty lecą na twoje konto,Jak chcesz to zaproś mnie w tygodniu może coś zagramy. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Ja niestety nie moge sie zaoferowac (juz Blazeja rozczarowalem) bo u mnie za duzo sie dzieje ostatnio i niestety niekoniecznie dobrego, to i rzadziej przy konsolce... Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Ja bym chetnie pogral z kims z Polski. Przyjme wszystkie wyzwania Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Wyślij Friend Requesta pózniej mogę być na PS3 Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 1. Czemu jak zagrałem kilka szybkich meczów meczów to nie mam statystyk i pozycji w rankingu, tylko same kreski. Mam jedynie napisane ilość zwycięstw i porażek przy nicku tam na górze ekranu gdy się wchodzi do centrum gracza czy jakoś tak. 2. W co najbardziej opłaca się grać w sieci? 3. Czemu nie ma nic o FC Extreme na PS3? Jest napisane że informacje niebawem od jakiegoś czasu. Cytuj
Chicken 4 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 a wiec : 2) jak obliczane sa pkt. za ktore mozemy kupowac sobie avatara na stronie ?? bo mam 2 razy wiecej meczy rozegranych a 3 razy mnie pkt. od kumpla Oprócz wygrywania pucharów koleś mógł również pograć trochę w UEFA EURO 2008. Punkty z obu tych gier się kumulują. Nie wiem jak wygląda sprawa z FIFĄ 08 Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Jakie są różnice między wersją na X360 i PS3, a PC? Nie chodzi mi o różnice w oprawie, bo to jestem w stanie przełknąć. Gorzej jeśli sterowanie jest inne, a paleta zagrań ograniczona itp. Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Różnica jest kolosalna.Animacje,paleta zagrań,kompletnie inny silnik.Kupuj na konsolę jak coś.Żal wydać 80 zeta ? W skrócie FIFA na PC-(pipi),shit FIFA na konsole-za(pipi)ista gra Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 w skrócie i uproszczeniu wersje ps3/x360 -identyczne pod względem oprawy,sterowania i gameplayu,niczym się nie różnią wersja na pc-gorsza grafika,gameplay,sterowanie,opracowana przez inny oddział EA Sports Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 (edytowane) Nie chodzi o to, że waham się kupna konsoli i Fify - Xboxa mam od ponad dwóch lat, a w Fifę gram od dobrych paru miesięcy. Po prostu w moim mieście jest organizowany turniej na PC i stąd moje obawy. Gorsza grafika i animacje problemu raczej nie robią, ale jeśli mam się uczyć grać w zupełnie inną grę, to już słabo. Edytowane 22 lipca 2009 przez w07t3k Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Nie radzę się pchać.to zupełnie inna gra Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 A uwierz mi, że odmienność animacji obu wersji to niebo, a ziemia i robi prawdziwą różnicę. Choć ja nawet w PC FIFA 07 bawiłem się nieźle. Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Dream team squad glitch ,już z miesiąc temu się z tym spotkałem,dodatkowo podbijają statsy zawodników na maxa..... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Dobra, dobra. Wlales mu? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Dobra, dobra. Wlales mu? pewnie nie napisalby o tym natychmiast Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 3-0 Realem.Higuain to kozak .No ,ale ten cheat to arghhhhhhhhhhhh.... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Dzisiaj zostałem w salonach sieciowych zostałem zaproszony przez jakiegoś Francuza do meczu.I co ciekawe mecz był rankingowy a gość bierze PSG.Ja zdziwiony patrzę a w ataku skill PSG 88.Szok.Tak się chyba nie da przecież.Ibrahimovic,Messi,C.Ronaldo...Cheat jakiś?Spotkaliście się z czymś takim ? Dobra, dobra. Wlales mu? pewnie nie napisalby o tym natychmiast Nie doceniasz go... Ja bym Blazeja obstawial, bo gra non stop i szybko sie rozwinal... Ja to moge tylko podziwiac jak gra... Widzisz? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 (edytowane) spoko...to taki zarcik w oczekiwaniu na jego odpowiedz co do fifki to brakuje mi w opcje aby dalo sie ustawicz pore rozgrywania meczu...mowa o multi...osobiscie mnie drazni granie na Emirates Stadion za dnia chyba ze gdzies ta opcja jest? Edytowane 23 lipca 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 No nie ma niestety takiej opcji .Ja już mam poniekąd dość grania Realem.To Elastico Bombastico ->lol.To największy błąd tej FIFY . A co do żarciku o obraziłeś mnie nim śmiertelnie wyzywam Cie na pojedynek Szymku_PL !1 Ale co zagrać możemy,lubię z Polakami grać.Aha,właśnie mam taki problem,że z niektórymi nie da się połączyć,więc jakby co to zagramy w FIFE 10 .Wyśle Frien Requesta , k? Cytuj
Bog2e 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Zawiesza Wam się gra przy rozpoczęciu albo początkowym loadingu meczu towarzyskiego? Zarówno u mnie jak i u kolegi na konsoli na dwóch innych wersjach gier i innych systemach konsol dzieje się tak samo. Po necie wszystko śmiga ale praktycznie nie jesteśmy w stanie zagrać ze sobą meczu na żywo przez ciągłe zwiechy, wie ktoś o co chodzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi