keetiv 5 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 (edytowane) A u mnie się wszystko kończy na zapisaniu jakiegoś pliku i nic dalej nie działa. Nie wiem jak zrobić, żeby zuploadować twarz do PS3. Edytowane 24 lutego 2010 przez keetiv Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Prawdopodobnie za słabe kompy macie. @Cris: Masz FIFĘ 10 ? Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Po czym to wywnioskowałeś geniuszu? Cytuj
Cris 120 Opublikowano 25 lutego 2010 Autor Opublikowano 25 lutego 2010 Prawdopodobnie za słabe kompy macie. @Cris: Masz FIFĘ 10 ? Nie mam już. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Po czym to wywnioskowałeś geniuszu? Po tym kurczaczku,że trzeba mieć mocnego kompa, aby wygenerować twarz. Jak taki twardziel jesteś to dawaj solo w fife, ciekawe ile dostaniesz :> Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) Kompa mam słabego. Pentium dual core 2160 @ 3ghz 2GB ddr2 GeIL Dual Ultra, mobo Gigabyte GA-P35-DS3L, Radek 3850. Sprzęt już stary ale powinien chyba dawać radę, co? EA ma cały czas przeciążone serwery czy jak? Edytowane 25 lutego 2010 przez PolChicken Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Nic mi to nie mówi co napisałeś, ale skoro piszesz że słaby, to nie wypada się nie zgodzić. BTW: Narzekałem kiedyś na ciągły deszcz i zachmurzenie- o dziwo po kilku miesiącach występują przejaśnienia i czasami słonko świeci. Mowa o menadżerze. Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Witam Panów i Panie, Mam następujące pytanie (ale się zrymowało:p): wpadłem wczoraj do kolegi na meczyk LM oraz parę partyjek w Fifę 10 i mieliśmy problem z meczami online. Za każdym razem gdy przeciwnik już był wylosowany, składy wybrane i włączała się przedmeczowa arena (loading) to konsola się wieszała. Nie jest to wina gry, bo sprawdzałem na dwóch kopiach. Kolejną sprawą jest to, że nie dalej jak tydzień temu online śmigał jak złoto. Co może być problemem? proszę o pomoc! Zaznaczam też, że gramy na xboxie, nie ps. Konsola jest nowiutka więc raczej to nie jakiś problem z chłodzeniem, inne gry typu BF2 działają ok. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Czy miał ktoś styczność z FIFA10 NTSC ? Chciałbym zassać z FIFA STORE polski komentarz (a właściwie już go kupiłem za 4zł) i jest na dysku, ale gdy opalam grę to nadal w opcjach mam do wyboru tylko 3 podstawowe języki? Czy orientuje się ktoś co należy zrobić, aby mieć polski komentarz w FIFA10 NTSC ? Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Kupiłeś z psn usa? wersja us gry? Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Tzn. kupiony język został z poziomu gry, a nie z PSS. Rozumiem, że trzeba założyć konto na PSS USA i stamtąd ściągnąć polski komentarz? Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 (edytowane) Ciężki temat.Z tego co widzę na us psn z dodatków jest tylko seassonlive 2.0 i utimate team,nie ma dodatkowych komentarzy, czyli musiałeś ściągnąć z pl/eu. Jak źle piszę to niech ktoś kto ma ntsc poprawi... Edytowane 15 kwietnia 2010 przez ACAB Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) Chlopaki - jak stworzyc profil FIFA 10, i FIFA 10 WC zeby byl powiazany z PSN i moim kontem easye_PL ? Mam swoj stary profil z Xa easye PL - teraz jak mam go zesparowac takze z gra na PS3 ? Edytowane 1 maja 2010 przez easye Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) http://www.easportsfootball.co.uk/ masz tu konto już z wpisanymi id psn? Edytowane 1 maja 2010 przez ACAB Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) http://www.easportsfootball.co.uk/ masz tu konto już z wpisanymi id psn? Wlasnie sek w tym, ze tutaj mam sparowane konto xbox Live - easye PL. Jak daje add persona i chce dodac konto PSN - easye_PL mam info: Sorry, that PLAYSTATION Network Online ID has already been taken. Please try another one. <_< EDIT: okej - juz czaje, mam 2 oddzielne konta. Szkoda ze nie mozna miec jednego - zalogowalem sie na login z PSN i poszlo. Edytowane 1 maja 2010 przez easye Cytuj
gilek 3 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 (edytowane) Siema, włoska wersja gry FIFA10 (wersja na PS3) posiada Polski język w grze i komentarz ?? Edytowane 24 maja 2010 przez gilek Cytuj
rapen 4 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 WItam, mam pare pytan odnosnie FIFY 10, pytalem juz w innym temacie ale nikt mi nie odp wiec pytam rowniez tutaj, a wiec: 1. Zagralem sobie ostatnio online, zwykly, nierankingowy mecz i przeciwnik wzial sobie Arsenal... niby nic ale mial tam sklad sprzed paru sezonow! (henry, vieira, ljungberg, pires, cole itd). Jak on to zrobil? Mozna tak? 2. Powiedzmy ze gram sobie mecz i nagle "pada" mi net ale po chwili jest juz ok, da sie jakos znow wtedy podlaczyc do PSN nie wychodzac z gry? 3. Ile na serwerze EA mozna zapisac tych bramek i jak dlugie one moga byc? Gram na PS3 jak co Z gory dzieki za odp Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) 1. Zagralem sobie ostatnio online, zwykly, nierankingowy mecz i przeciwnik wzial sobie Arsenal... niby nic ale mial tam sklad sprzed paru sezonow! (henry, vieira, ljungberg, pires, cole itd). Jak on to zrobil? Mozna tak? W meczach nierankingowych skład nie jest "sprawdzany" przed grą, czyli zmiany w trybie edycji nie zostają usunięte. Możesz sobie wyedytować skład jak ci się podoba. W meczach rankingowych zaś, przed każdym meczem ładowany jest defaultowy skład, tak aby każdy miał równe szanse. 2. Powiedzmy ze gram sobie mecz i nagle "pada" mi net ale po chwili jest juz ok, da sie jakos znow wtedy podlaczyc do PSN nie wychodzac z gry? Wciskasz PS button na padzie (taki przezroczysty przycisk z logiem playstation) po czym w zakładce psn, wpisujesz sie ponownie do psn. 3. Ile na serwerze EA mozna zapisac tych bramek i jak dlugie one moga byc? Na daną grę przypada o ile dobrze pamiętam 5 replayów (nie jestem pewien, musiałbym sprawdzić), a co do długości to chyba z 30 sekund max (również nie pamiętam). Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam. Edytowane 8 czerwca 2010 przez Kazuma 1 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Panowie, spędziłem 4 godziny w necie i nie moge znalezc odpowiedzi. Chcemy z kolesiami pograc onlin 2 vs 2. Nie moge znalezc sposobu jak to zrobic. Udaje sie stworzyc pokoj dla gier druzynowych ale tylkko jednego z pokoju moge zaprosic a kolejnych juz nie. A jak dahe gre druzynowa w sieci i opcje graj ze znajomymi to tez tylko jednego moge zaprosic. Prosze o pomoc, jak ustawic zeby mozna grac 2 vs 2 online (kazdy w domu u siebie)?? 1 1 Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Panowie, spędziłem 4 godziny w necie i nie moge znalezc odpowiedzi. Chcemy z kolesiami pograc onlin 2 vs 2. Nie moge znalezc sposobu jak to zrobic. Udaje sie stworzyc pokoj dla gier druzynowych ale tylkko jednego z pokoju moge zaprosic a kolejnych juz nie. A jak dahe gre druzynowa w sieci i opcje graj ze znajomymi to tez tylko jednego moge zaprosic. Prosze o pomoc, jak ustawic zeby mozna grac 2 vs 2 online (kazdy w domu u siebie)?? Prawdopodobnie tak się nie da zrobić (każdy w domu u siebie). Mecze online można rozgrywać chyba tylko pomiędzy dwiema konsolami, czyli 2 na jednej konsoli i kolejne 2 na drugiej. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Bzdura, oczywiście, że można, ja tak grałem. Tworzysz pokój dla gry drużynowej, nazywasz go 2 vs 2 i czekasz aż pojawi się trzech graczy, jest szansa, że jeśli są kumaci, to 1 pójdzie do Ciebie, dwóch pójdzie do drużyny przeciwnej. Organizowałem nawet taki turniej na elidze, gdzie ( tutaj trochę się pochwalę) : lałem z MacGyverem jak leci wszystkich ;d Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Pokój dla gry drużynowej tworze. Ale jak mam 4 kumpli w pokoju i nastepnie tworze sesje gry to tylko jednego moge zaprosic. I jak mają pozostali dwaj do tej samej sesji dołączyć??? 1 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Przy Twoim nicku powinien wtedy pojawić się taki pad, to znak, że jest otwarta sesja, oni klikają w Twój nick i pojawiają się w sesji. Nacisnąć x na Twoim nicku, i mają możliwości : zaproś do gry, wejdź do centrum gracza i dołącz do sesji. Tak powinno być, przynajmniej w 10, w 09 to nie wiem. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 O to przepraszam, nie wiedziałem o tym. Sorry za dezinformacje. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Już dobrze Kaz, jest Błażej i wszystko uratowane ;** Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi