Czoperrr 5 134 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Czy w Fifie 12 w trybie Wirtualnej Gwiazdy możemy zostać powołani do reprezentacji? Google są sprzeczne w tej kwestii więc sam już nie wiem. W wersji na PSP jest taka opcja, a na dużej konsoli wydaje mi się, że tego brakuje, co jest niewytłumaczalne. Cytuj
dreamCatcher 0 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 Mam problem z fifa 13. Dziwne opoznienie mam przy grze offline jak i online. Po nacisnieciu na padzie jakas sekunda opoznienia. Wina nie jest internet ani pad - sprawdzone. Kots ma jakies pomysly? Cytuj
pan mihau 0 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 siema da sie w ogole utworzyc turniej online?(x360) bo chcialbym z kumplem pograc przez neta w jednej druzynie przeciwko komputerowi Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Ważne pytnie choć tylko dla mnie Czy w Fifa 13 można w opcjach ustawić stary system obrony jak to było w Fifa 12 ? Jak nie ma to biorę PESa bo ten nowy system to jakiś żart . Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 Można ustawić, ale w meczach online nie można tego używać. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 Można ustawić, ale w meczach rankingowych nie można tego używać. fix'd Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 czerwca 2018 Opublikowano 17 czerwca 2018 Chlopaki mam problem. Gram fifa 18 mam swoj sklad, formacje, zmiany itp swojej drużyny. Uruchamiam gre on line pokazuje mi tem moj sklad ktory sobie ustalilem. Wyszukuje gracza zaczyna sie mecz i .... mam zupelnie inny sklad i formacje. Czemu tak sie dzieje gdzie sie zapisuje formacje i sklady w grach on line ? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Wiem juz czemu sie tak dzieje. Wrzuca mi z automatu sklad "Match of day". Modyfikuje zatem pytanie. Jak wylaczyc ten Match of day w fifa 18 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi