Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czy w Fifie 12 w trybie Wirtualnej Gwiazdy możemy zostać powołani do reprezentacji? Google są sprzeczne w tej kwestii więc sam już nie wiem. W wersji na PSP jest taka opcja, a na dużej konsoli wydaje mi się, że tego brakuje, co jest niewytłumaczalne.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 207
  • Wyświetleń 119,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie, spędziłem 4 godziny w necie i nie moge znalezc odpowiedzi.   Chcemy z kolesiami pograc onlin 2 vs 2. Nie moge znalezc sposobu jak to zrobic. Udaje sie stworzyc pokoj dla gier druzynowych a

• Gość Kazuma
    Gość Kazuma

W meczach nierankingowych skład nie jest "sprawdzany" przed grą, czyli zmiany w trybie edycji nie zostają usunięte. Możesz sobie wyedytować skład jak ci się podoba. W meczach rankingowych zaś, przed k

• Pokój dla gry drużynowej tworze. Ale jak mam 4 kumpli w pokoju i nastepnie tworze sesje gry to tylko jednego moge zaprosic. I jak mają pozostali dwaj do tej samej sesji dołączyć???

Opublikowano

Mam problem z fifa 13. Dziwne opoznienie mam przy grze offline jak i online. Po nacisnieciu na padzie jakas sekunda opoznienia. Wina nie jest internet ani pad - sprawdzone. Kots ma jakies pomysly?

Opublikowano

siema

da sie w ogole utworzyc turniej online?(x360)

bo chcialbym z kumplem pograc przez neta w jednej druzynie przeciwko komputerowi

Opublikowano

Ważne pytnie choć tylko dla mnie ;) Czy w Fifa 13 można w opcjach ustawić stary system obrony jak to było w Fifa 12 ?

Jak nie ma to biorę PESa bo ten nowy system to jakiś żart .

Opublikowano

Można ustawić, ale w meczach online nie można tego używać.

Opublikowano

Można ustawić, ale w meczach rankingowych nie można tego używać.

fix'd :sorcerer:

• 5 lat później...
Opublikowano

Chlopaki mam problem. Gram fifa 18 mam swoj sklad,  formacje,  zmiany itp swojej drużyny. Uruchamiam gre on line pokazuje mi tem moj sklad ktory sobie ustalilem. Wyszukuje gracza zaczyna sie mecz i .... mam zupelnie inny sklad i formacje. Czemu tak sie dzieje gdzie sie zapisuje formacje i sklady w grach on line ?

Opublikowano

Wiem juz czemu sie tak dzieje. Wrzuca mi z automatu sklad "Match of day". Modyfikuje zatem pytanie. Jak wylaczyc ten Match of day w fifa 18