Skocz do zawartości

Poziom trudności Trofeów. 29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudno?ci Trofeów w Fifa 09?

• Bardzo ?atwe
      1
    • ?atwe
      6
    • ?rednie
      13
    • Trudne
      5
    • Football Masters Only!
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
Sprzedalem C. Ronaldo i szukam zeby teraz kupic zawodnika za 50 milionow nie jest pilka moja dobra strona i prosze o podpowiedz jaki zawodnik tyle kosztuje.

Wystarczy zaplacic komus 50 mln za zawodnika a nie kupujecie kogos o takiej wartosci rynkowej ;) Ja np. kupilem Ibrahimowic'a kosztowal 35 mln bodajze a ja zaoferowalem za niego 50 mln-ow :)

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem wlasnie kupilem messiego. Mysle ze tryb menadzer jest przesadzony tyle meczy trzeba rozegrac Ea w tym trybie daje popalic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PANOWIE!!! Kto jeszcze nie ma Venhola Ice dziś może bez problemu go uzyskać! O 19 (czasu polskiego) przygotowuje ustawkę 3vs3! Poszukuję 5 osób. Ja mam klub więc dam chętnym zaproszenia, ale ktoś musi zrobić drugi klub i zagramy ze sobą. Pierwszy mecz pokłada się drugi klub, a w następnym meczu my!

Opublikowano

Witam :D Mam Problem chce za Grać w Sezon wspołpracy 10-10 online ale każdy sie odłacza i nie moge zdobyć tropka . Może ktoś by Pomogł moj klub AC Milin może ktoś sie dołaczy?? i pomoże zdobyć tropka.

Mój nick Mlody23234 Chetnych Zapraszam Pisać na GG (240504) Prosze o Pomoc...

Mlody23234.png

Edytowane przez Mlody23234

Opublikowano

A i jeszcze gdybym mogł prosić o jakiś poradnik Albo szybki spis jak dokladnie Zrobić wszystkie tropki w fifie prosze odpiszcie na forum na te dwa pytania albo napiszcie na gg czekam. Dzieki z góry.

Mlody23234.png

Edytowane przez Mlody23234

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem z jednym trophy, duo-hedgeidecimal czyli gra 10 na 10. Dołączam sie do meczyku, jest 10 vs 10, mecz sie kończy a ja nie dostaje tego trophy. Po zakończeniu meczu też muszą być wszyscy? bo jak widziałem to niektóre osoby sie rozłączają... O co biega?

Opublikowano

To musi być gra klubowa, to znaczy musisz być w klubie i zagrać mecz 10 v 10 z innym klubem, aby trophy wpadło. Nie jest to takie proste ;P

Opublikowano

i jeszcze jedno pytanie, dlaczego nie mogę grać w mecz czy chyba lige interaktywną? (chce zdobyć trophy real world winner). Wchodzę a tam wszystko pozamykane nie moge grać. O co chodzi? Kiedy będe mógł zagrać taki mecz?

Opublikowano

Musisz poczekać do sierpnia aż zacznie się nowy sezon.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zróbmy listę chętnych do zrobienia tego trophy z 20 ludzmi w meczu!!

1. ACAB_PL

2. Olsen_PL

3. ??

Opublikowano

dołączam się:

1. ACAB_PL

2. Olsen_PL

3. michalpoland

Opublikowano

1. ACAB_PL

2. Olsen_PL

3. michalpoland

4. Blazej10_PL

5. lothronik

6. ???

1/4 ludu już mamy ;)

Opublikowano

1. ACAB_PL

2. Olsen_PL

3. michalpoland

4. Blazej10_PL

5. lothronik

6. bball4life83

7. ???

P.s.

CYTAT(Wolak10 @ 21 06 2009, 20:05) *

PS. Na koniec wspomnę o pewnym trofeum w FIFA 09, a mianowicie "The Peterson" wymagające grania włącznie w grę 50 godzin.

Grę można oszukać i da się zrobić te trophy w 5 min także no worries wink.gif

To cytat Kazumy, wie ktoś jak tego dokonać?

bball4life83.png

Edytowane przez wookash83

Opublikowano
To cytat Kazumy, wie ktoś jak tego dokonać?

napisałem mu PM'ke tydzień temu ale on jeszcze mi nie odpisał...

Opublikowano

Sorry, na wakacjach jestem i nie wchodzę na forum ;p

Jak zrobić łatwo trofea Frequent flyer i Peterson:

1. Zrzucamy swój sejw fify (główny) z ps3 na pc

2. Ściągamy plik z tego linku LINK

3. Wypakowujemy ten plik do folderu z sejwem i podmieniamy go z już istniejącym. (polecam zrobić backup swojego starego sejwa)

4. Wrzucamy z powrotem sejw na konsole.

5. W grze wybieramy mecz na stadionie "Veltins Arena". (mam wersję angielską także nie wiem czy tak samo nazywa się ten stadion w polskiej wersji)

6. Przegrywamy mecz.

7. *bling*

Opublikowano

Witam, Na czym stanęła sprawa trophy 10 na 10 bo jestem bardzo zainteresowany. Mam również pytanie. Ktoś kiedyś zaprosił mnie do klubu i nie wiedząc nic o trofeach przyjałem zaproszenie. Jednakże 'Mój klub' jest na wymarciu nikt tam nie wchodzi a jak do kogoś pisze to sie nie odzywa. Czy jest jakas możliwośc opuszczenia klubu albo czy ewentualnie moze ktos mnie zaprosc do innego klubu bardziej zywotnego:) PSN: dudek23.

Opublikowano
Witam, Na czym stanęła sprawa trophy 10 na 10 bo jestem bardzo zainteresowany. Mam również pytanie. Ktoś kiedyś zaprosił mnie do klubu i nie wiedząc nic o trofeach przyjałem zaproszenie. Jednakże 'Mój klub' jest na wymarciu nikt tam nie wchodzi a jak do kogoś pisze to sie nie odzywa. Czy jest jakas możliwośc opuszczenia klubu albo czy ewentualnie moze ktos mnie zaprosc do innego klubu bardziej zywotnego:) PSN: dudek23.

dopisuję Cię do listy i wysyłam invite na PSN

1. ACAB_PL

2. Olsen_PL

3. michalpoland

4. Blazej10_PL

5. lothronik

6. bball4life83

7. dudek23

8. ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dopisuję Cię do listy i wysyłam invite na PSN

1. ACAB_PL

2. Olsen_PL

3. michalpoland

4. Blazej10_PL

5. lothronik

6. bball4life83

7. dudek23

8. ???

Chętnie się przyłącze.PSN:czak92.

Opublikowano

kopiujcie listę!

1. ACAB_PL

2. Olsen_PL

3. michalpoland

4. Blazej10_PL

5. lothronik

6. bball4life83

7. dudek23

8. czak92

9. blackmamba707

10. ??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z trofeum The Kwong.

Mianowicie stworzyłem najniższego możliwego zawodnika, lecz nie mam pojęcia w jaki sposób dać go do jakiegoś klubu. Niby jest opcja w menu tworzenia zawodnika , ale nie mogę z niej korzystać. Jakieś porady ?

Opublikowano
Mam problem z trofeum The Kwong.

Mianowicie stworzyłem najniższego możliwego zawodnika, lecz nie mam pojęcia w jaki sposób dać go do jakiegoś klubu. Niby jest opcja w menu tworzenia zawodnika , ale nie mogę z niej korzystać. Jakieś porady ?

przy tworzeniu zawodnika od razu mozesz przydzielic go do druzyny ^_^