enoer 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Witam. Właśnie wybieram się na dniach do empiku po Star Ocean 2. Czy ktoś już grał w wersje na PSP? Wiem, że została odświeżona o lektorów i podobno o lepszą grafikę. Słyszałem też, że dodano nowe wątki, może jakieś nowe lokacje? W każdym bądź razie gra jest dużo dłuższa od 1 i na pewno trudniejsza ( grałem na psx) Chyba jeden z ciekawszych RPG na PSP:) Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Bierz smialo! Nawet jakby bylo identyczne jak na PSX to gra jest warta swieczki, a co dopiero wersja dopasiona xD Cytuj
_mike 318 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Gra sie czyms rózni od "jedynki"? (oprócz fabuły) W sumie zapowiada się bardzo fajnie tylko dwie główne postacie są jakieś takie miałkie. Mam nadzieje, że werbowani kompani będą ciekawi Cytuj
crash69 0 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Jest dłuższa, bardziej rozbudowana, fabuła jest sporo lepsza. Jednak piszę to na podstawie wspomnień z wersji na psx-a, bo werja na PSP wydaje mi sie "spłaszczona"- już na samym wstępie czuję się jakbym sterował dwójką dwunastolatków, przez co tak średnio chce mi się przebijać. Z drugiej strony wstawki anime są całkiem przyjemnie wykonane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi