Krupier 1 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Musisz skosic kosą to co uschło i posadzić nowe. Takie życie W BtN o ile dobrze pamiętam, rośliny kilkusezonowe nie usychały, ale głowy nie dam. Co do zimy - bez sensu. W BtN zimą sprawdzała się jedynie szklarnia i rozwiązanie to było dosyć realistyczne (ciekawe czy tu będzie można ją zbudować). Zbierać pomidory zimą? Jakoś mnie ta perspektywa zniechęciła do dalszego grania. ;/ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 maja 2010 Autor Opublikowano 8 maja 2010 mnie też, drugiego dnia zimy utknąłem i odłozylem konsole pewnie jeszcze wroce ale jednak troche sie zawiodłem chyba szklarni nie ma (bo po co) , ale za to chyba jest taki automatyczny opryskiwiacz ktory podlewa rozliny automatycznie, ale to chyba dopiero w 3 roku mozna zbudowac Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Musisz skosic kosą to co uschło i posadzić nowe. Takie życie W BtN o ile dobrze pamiętam, rośliny kilkusezonowe nie usychały, ale głowy nie dam. w btn nie bylo roslin kilkusezonowych, nie liczac chyba trawy Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 bo zima w sugar village jest inna niz w innych czesciach gry, gdyz sugar village (town?) polozone jest w innej strefie klimatycznej. nuby. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 maja 2010 Autor Opublikowano 10 maja 2010 strefa nie strefa ale dziwnie wyglada cała wioska w śniegu a pastwisko zielone i trawiaste jak w innych porach roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi