Opublikowano 24 marca 200916 l No ja rozumiem 2 dni przed premierą, ale ... 5? A może tak wysyłają do Europy?
Opublikowano 24 marca 200916 l No ja rozumiem 2 dni przed premierą, ale ... 5? A może tak wysyłają do Europy? No chyba przecież Marcin napisał, że mu wysłali? W poniedziałek będzie mieć prawdopodobnie, może i ja także. Niech coś skrobnie potem
Opublikowano 26 marca 200916 l Jeśli ktoś z Was dostałby kod na 5$ upustu w P-A, podzieliłby się nim ze mną? Ja swoją konsolę wysyłam do serwisu, więc nie ma sensu teraz zamawiać GH:M. Później może komuś ten kod się zmarnować, a 15zł złotych mniej to zawsze coś
Opublikowano 27 marca 200916 l Ja zamawialem na Videogamesplus, dzis wyslali. Z konta mi zeszlo 213 zeta, w sumie malo nie jest, ale nie zal mi ani zlotowki ;]
Opublikowano 27 marca 200916 l No ja w poniedziałek/wtorek liczę że będę miał i złapię za gitarę/perkę/mica i krzyknę Master, master!
Opublikowano 27 marca 200916 l No ja w poniedziałek/wtorek liczę że będę miał i złapię za gitarę/perkę/mica i krzyknę Master, master! Same here Ja zamawialem na Videogamesplus, dzis wyslali. Z konta mi zeszlo 213 zeta, w sumie malo nie jest, ale nie zal mi ani zlotowki ;] Kurna, ja dałem 235
Opublikowano 27 marca 200916 l Pelipe - zaklepuje na poniedziałek bilet do Bydgoszczy i przyjeżdżam do Ciebie z moim sprzętem :E
Opublikowano 27 marca 200916 l To gdzie wy zamawialiscie? PA? Przeciez stamtad nie ma bata zeby w tydzien doszlo
Opublikowano 27 marca 200916 l Rowniez zamowilem z VGP wyslali wczoraj. Paczki z tamtad dochodza bardzo szybko. Moj rekord to cos 5dni.
Opublikowano 27 marca 200916 l dokładnie. A mi nawet GTA IV w 3 dni . Przy dobrych wiatrach będzie w pon/wto.
Opublikowano 27 marca 200916 l To wybacz, w takim razie ja nie odróżniam tygodnia od dwóch i Ty na bank wiesz lepiej kiedy mi 2 razy z rzędu doszło ...
Opublikowano 27 marca 200916 l Nie dochodzą !! 2 tygodnie ida xd Pewnie jakaś zazdrość, bo z tej Kanady to pewnie statkiem dociera ta paczka xP
Opublikowano 28 marca 200916 l Nie wiem, w każdym razie 2 razy zamawiałem i dwa razy miałem na za tydzień stąd to moje przekonanie .
Opublikowano 28 marca 200916 l Nie spodziewalem sie ze to napisze ale chyba kupie te nowe gh. Po demku mnie wzielo. Mimo ze system mi nie odpowiada, to mysle ze dla samej tracklisty warto.
Opublikowano 28 marca 200916 l Ratuje? kurna druga taka gra juz nie wyjdzie ;] No chyba, że wyjdzie GH: Iron Maiden lub GH: Pantera
Opublikowano 28 marca 200916 l Ratuje? kurna druga taka gra juz nie wyjdzie ;] No chyba, że wyjdzie GH: Iron Maiden lub GH: Pantera GH: Snoop Dogg z dziwkami w zestawie, GH: Nirvana z gnatem w zestawie Pantera? Pierwszy raz słyszę
Opublikowano 28 marca 200916 l Pantera? Pierwszy raz słyszę Giń, przepadnij sukinsynu! Pantera to legenda metalu, to pwn3rzy! Cowboys From Hell <3