marcin0903 1 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 A nie musisz zagrać po prostu ostatniego songa, albo może musisz uzbierać te 100 gwiazdek na Expercie? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 No wlasnie nie trzeba nic zbierac juz Po prostu zagralem ostatni song i dostalem acziwa. Rownie dobrze mozna odblokowac wszystko na beginner i zagrac ostatniego songa na expert. bezsens. Sugerujecie jakbyscie gry nie mieli . Zmiencie sobie poziom trudnosci np na hard i bedzie to samo. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Dobra wałowałem, że mam Metę, żeby Kubek nie szydził, ale nie podoba mi się to. Czekam i nadal nie mam paczki kiedy to już wszyscy grają... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2009 Pelipe a wyslali ci ja w ogole?Na Play Asia nie ma juz gry od dwoch tygodni i bedzie dopiero w ciagu 1-2 tyg.Zobacz status zamowienia ale pewnie masz preparing order a to znaczy ze jeszcze poczekasz. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Dobra wałowałem, że mam Metę, żeby Kubek nie szydził, ale nie podoba mi się to. Czekam i nadal nie mam paczki kiedy to już wszyscy grają... Przepraszam, kochanie. Szydzenia nie będzie już jego!!!11 xD Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Dobra, jest. Okazało się, że listonosz doniósł do chaty a nie wsadził do skrzynki. Już cieszę Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 (edytowane) No kurde, GH: Metallice stawiam na równi z RB2. Tracklista zamiata wszystko co było dotąd, ale RB2 nadrabia feelingiem i multi, które IMO jak i zapewne Deadfisha opinion jest gorsze niż w RB2. Gdzie są te procenty, gdzie ustawianie poziomów (chodzi mi przed songiem, bo np. jak gram Mastera to zagram go na luzie na E+, ale takiego Fight Fire With Fire nie ma szans) no i na co jest to losowanie, napięcie jak to Fish ujął "kto teraz, kto, kto, (pipi)a, kto teraz będzie!!!!??? :o". Tak trochę odemnie Edytowane 7 kwietnia 2009 przez marcin0903 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2009 Multi zj.ebane.Raz wszedlem ,wiecej nie bede.Kariera tez w sumie nedza.Z drugiej strony moze i dobrze bo malo kto by wtedy pokonczyl to chocby na expercie. Dzis umarlem na 90% Fade to Black.Nie wiem po co sie tak katuje ,chyba tylko zeby sie potem na forum wozic ;/ Odpust. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 A tam z(pipi)ane. Niby dlaczego? Żaden z waszych "argumentów" mnie nie przekonał. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 A tam z(pipi)ane. Niby dlaczego? Żaden z waszych "argumentów" mnie nie przekonał. Ty jesteś inny, poza tym wiara mówi, że jesteś pedał. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2009 To nie argument.To moja opinia.Jest zj.ebane i tyle. IMO. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Cóż. Ogólnie sama gra - jak wiadomo - trafianie nutek nie może być niedobra. Chodzi MASĘ drobnych niuansów, które, kumulując się, po prostu wkurzają, np: - gdzie do cholery procenty i note streaki? - po co to odliczanie? - po co to losowanie? - system szukania ludzi - ogólnie na wszystko trzeba czekać - interfejs I wiele innych. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Nie ma ku.rwa IMO, tylko się podaje konkrety. Fish takie podał i ok. Nie mam na razie Live'a, potem sprawdzę. Graliście już coś razem w ogóle? A tam z(pipi)ane. Niby dlaczego? Żaden z waszych "argumentów" mnie nie przekonał. Ty jesteś inny, poza tym wiara mówi, że jesteś pedał. Ssij wiejski raperze. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2009 Nie ma ku.rwa IMO, tylko się podaje konkrety. Fish takie podał i ok. Co wy jakies sterydy zajadacie na sniadanie albo jakies korzonki na dzialce u babci zrywacie ze sie tak wszyscy rzucaja? Dla mnie jest imo i nie potrzebne mi konkrety.Nie podoba mi sie i tyle.Uwazam ze jest do d.upy i tyle.IMO i tyle. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Co wy jakies sterydy zajadacie na sniadanie... Check ! Sprawdzone info :neko: Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 A tam z(pipi)ane. Niby dlaczego? Żaden z waszych "argumentów" mnie nie przekonał. Ty jesteś inny, poza tym wiara mówi, że jesteś pedał. Ssij wiejski raperze. Ciszej bo więcej do japy nie dostaniesz Dokładni Choko, imo to imo. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Nie można pośmiecić na forum, to trzeba tu . Skończyłem karierę na perce na Expercie, na Leadzie skończyłem na Hard/Expert i zaczynam wok. , mam już kilka piosenek, gram na medium . Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 gram na medium . To cienko, ja to na hardzie większość robie :E Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2009 Wszystko na expie zagrales?Jak tak to gratuluje. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Wszystkiego nie, ale znaczną większość, w sumie tylko kilku mi się nie chciało. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Wszystkiego nie, ale znaczną większość, w sumie jestem za krótki w palcach na wszystko na expercie. FIXED :potter: Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Key, zatem czekamy na War Ensemble 100% w twoim wykonaniu, lefty flip on no i ofc Expert+ . A co do twojego fixa to nie powiedziałbym, myślę, że bym zagrał znaczną większość z tych pozostałych utworów, których i tak jest dość mało... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2009 Hyhy Nie ma to jak sie chwalic nie zagraniem pisoenki ,ale do piatku bedzie moja Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 A ja uwaliłem w końcu Fight Fire With Fire . Jeszcze tylko War Ensemble mi został to przejścia i wszystko na xpie mam zaliczone. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 FFWF jest łatwe na Expie, tylko jedynie raz odpadłem, bo uparłem się, że bez speciala zrobię, bo akurat wypadłem z rytmu i nie chciałem go używać , a za drugim razem to już na luzie i bez odpalania speciala . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi