AdaSKo2211 1 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 ehh. Fade To Black jest łatwe. Miałem 5* za pierwszym podejściem na Expert+. A dziś idę po przejściówkę i po pałeczki bo mi się złamały :lol3: .Epic Fail Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2009 (edytowane) Pewnie mini jack splitter.Mam to w domu ale tylko raz z tego korzystalem. ehh. Fade To Black jest łatwe. Miałem 5* za pierwszym podejściem na Expert+. Ehh i zabiles moj zapal. Edytowane 9 kwietnia 2009 przez El Loco Chocko Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Ja używałem takie splita i nie ma szans, na tym (pipi)owo się gra chyba, że ma się 2 identyczne stopy i jakoś da się zrobić, że gdy 1 stopa jest wciśnięta druga działa. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Ej, a ja mam pytanko. Grałem sobie dziś w pro-face-offa. Ok, wbijam. Poziom Expert, Whiplash i gramy z kolesiem. A patrze kur.wa on na hardzie gra O__o. I tak dostał w(pipi), ale to jest trochę dziwne. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Ej, a ja mam pytanko. Grałem sobie dziś w pro-face-offa. Ok, wbijam. Poziom Expert, Whiplash i gramy z kolesiem. A patrze kur.wa on na hardzie gra O__o. I tak dostał w(pipi), ale to jest trochę dziwne. Bug, coś podobnego miałem na GH3. Przypadłość "rodzinna"? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2009 Nie bug tylko tak jest ze kazdy wiebiera swoj poziom trudnosci.Mowilem ze zje.bany multi tam jest?Taaa chyba tak :] Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Masz racje. Z Marcinem nie mogliśmy grać kariery co-op O__o. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 To jest zwyczajny idiotyzm, ot co. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Wczoraj gadałem z Pelipe na GG, mówiłem mu jakie multi jest z(pipi)ane, a on, że przesadzam, dziś gramy i Pelipe "co to (pipi) jest" "po(pipi)ało ich" - nie było kariery w bandzie przez neta :o, już nie mówiąc o tych odliczaniach, losowaniach i systemie preferencji ... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2009 No to nie bedac zlosliwym Pelipe masz juz swoje wlsne argumenty hyhy Ogolnie to jednak zenada jest. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Patch jest konieczny, o ile w ogole ruszą dupę by go wydać. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Na pewno nie ruszą. Gdyby mieli to zrobić, zrobiliby to już przy WT. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 To jest już po(pipi)ane. Gram Pro-face offa. Ja exp a koleś medium. I jakim kur'wa prawem jemu więcej punktów za nutki leci.. Ja się kur'wa męcze a ten na lajcie ma tyle co ja... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2009 Tez kiedys myslalem ze aha mam expa wiecej nutek wiec na luzie kolesie pojade.Nic bardziej mylnego.Dlatego online jak chce pograc to tylko RB.GH:M sluzy mi do zabawy tylko w singlu. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 No to przecież już w GH jest ten z(pipi)any system. Grałem z gościem, koleś na hoście, dlatego wybierał piosenkę. Ja pojechałem ostro i wziąłem Experta, koleś... Easy. No a że ku.rwa był hostem to wybrał TTFAF. Wku.rwiłem się, bo miał strike'a ileśtam setek, a ja się męczyłem i wyszedłem :E Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Trzeba było wcisnąć czerwony zanim wybierze piosenkę...akurat w GH3 system jest bardzo w porządku. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2009 (edytowane) Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â paradoksalnie â świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy. Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT? Edytowane 15 kwietnia 2009 przez El Loco Chocko Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â�� paradoksalnie â�� świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy. Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT? a który to tryb? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2009 No to ja sie wlasnie pytam hehe. Z tej recenzji : http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=5445 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 (edytowane) Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â�� paradoksalnie â�� świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy. Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT? a który to tryb? Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Przeliterować? To już nawet ja tą opcje zobaczyłem gdy miałem grę dwa dni Poszukajcie bodajże w cheatach, albo opcjach gry. Edytowane 15 kwietnia 2009 przez Fisiu Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2009 Chyba juz wiem co masz na mysli.Pozniej lookne. Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Jedna rzecz mnie dziwi i jednocześnie strasznie wkorwia w graniu na perce. Może to tylko takie wrażenie ale... Wiadomo, w Rb najbardziej liczy się pedał i czerwony. Jak tego nie trafiamy to jest ciężkawo cokolwiek przejść. A tutaj co? W takim Dyer's Eve np., expert oczywiście, nie trafiam większości fioletowego i jest git. Ale tylko do pewnego momentu Jakieś 40% i od razu wszystko robi się czerwone, a nie failuje na pewno więcej (czy nawet dużo więcej) niż na początku. Nie wiem, może mam jeszcze jakieś omamy poświąteczne albo panowie z Neversoftu coś czitują i podnoszą poziom w trakcie gry. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â�� paradoksalnie â�� świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy. Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT? a który to tryb? Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Przeliterować? To już nawet ja tą opcje zobaczyłem gdy miałem grę dwa dni Poszukajcie bodajże w cheatach, albo opcjach gry. Ja (pipi)e. Jak się nazywa pytam. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2009 Dobra wqrwilem sie, powaga.Dlaczego kazde DLC jakie mialem na starym profilu dziala z grami a Death Magnetic za chiny??MOze ja nie wiem jakis mega uber tajny trik jest na to? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi