Opublikowano 21 marca 200916 l Tego tematu mi brakowało:) Bardzo lubię ciasteczka "hit", a z ciast uwielbiam wszelkie ciasta pod nazwą batonów np.3bit, oraz tradycyjny makowiec
Opublikowano 21 marca 200916 l Ciastka: *hity *jeżyki * delicje Ciasta: *makowiec *od czasu do czasu sernik *tiramisu *jabłecznik *babka piaskowa
Opublikowano 21 marca 200916 l Z ciastek najbardziej lubie - wszelkie maślane oraz pierniki Jeśli chodzi o ciasto to szaleje za sernikiem :o
Opublikowano 21 marca 200916 l No sernik wymiata. Ciastka? Polecam Złotokłose Wiatraczki firmy San. Osobiście najbardziej lubię te czekoladowe, ale co kto woli. Tak czy siak są to najlepsze ciastka na świecie.
Opublikowano 22 marca 200916 l Ciastka mafia, mafijne, czy coś tędy. Herbatniki przekładane kremem. Wykur,wioza. Ciężko dostać. Najłatwiej w budce z łakociami na straganie u babci. W sklepie to rzadki okaz, ale ciastka te łykają wszystkie inne jak chcą.
Opublikowano 22 marca 200916 l Ciastka: - wiatraczki holenderskie - jeżyki - korzenne Ciasta: - piernik - sernik (na ciepło) - orzechowiec
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor Bardzo lubię sernik na zimno z galaretką i wszystko z galaretką, ale nie przepadam za rodzynkami w cieście, szczególnie w serniku
Opublikowano 22 marca 200916 l Ciastka: to samo co u Ejca, te herbatniki są pycha, chociaż u nas nie ma problemu z dostaniem ich ; pieguski, herbatniki holenderskie z czekoladą ; wafelki familijne waniliowe. Za to rzygam delicjami i innym chu/jostwem z galaretką. Ciasta: sernik (Plugawy, miałeś wpaść do mnie. ^.^ / nie chcę się chwalić, ale to moje popisowe ciasto xD) ; snikers, kremówki <3 ; karpatka, murzynek.
Opublikowano 22 marca 200916 l nie ruzumiem jak komukolwiek moga smakowac jezyki. sa za slotkie za bardzo lepia gebe. najlepsze sa oczywiscie pieguski, hity tez nie zle. herbatnikiem w czekoladzie tez nie pogardze. a z ciast lubie wszystkie a najbardziej serniki, pierniki i cos z jablkami.
Opublikowano 22 marca 200916 l Ciastka : hity herbatniki wszelakiej maści pieguski delicje Ciasta: 1.Kopiec kreta 2.Tiramisu 3.Karpatka 4.Niebo
Opublikowano 22 marca 200916 l Jeżyki lubię bo sa za slodkie za bardzo lepia gebe. Zapomniałem że lubię też maślane ciasteczka. I kruche takie na wagę, nie wiem jak się zwą - jak się dowiem to napiszę.
Opublikowano 23 marca 200916 l Ciasta łykam wszystkie, serniki, murzynki, makowce, karpatki itd. itp. A z tortów to tylko robione przez moja mamę, wszelkiej maści plastikowe gówna nie nadają się do jedzenia. Ciasteczka: delicje, hity, herbatniki w czekoladzie i lubię jeszcze sobie biszkopty posmarować nutellą
Opublikowano 24 marca 200916 l Złotokłose Wiatraczki Genialna nazwa, trzeba spróbować ;]. Uwielbiam słone krakersy i krakowskie talarki.
Opublikowano 25 marca 200916 l Ciastka łykam wszystkie, co do ciast to zdarzają się wyjątki (np. jakieś kawowe gówna). Za szczyla jadłem obiady tylko po to, żeby się ciastami zapchać.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Z ciastek najbardziej lubie - wszelkie maślane ja tez, szczegolnie z jogurtami jem. A z ciast lubie weselnego Sekacza i plesniaka/nie wiem czy to ogolnopolska nazwa/, jak mama zrobi.
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Ciastka: Pieguski, Złotokłose. Ciasta: Chatka Baby Jagi (nie serio,znam takie ciasto)