Opublikowano 25 listopada 201410 l Grzegorzo, mam kuchenkę dość nową, jest tam pełno funkcji. Tyle, że zawsze mam problem z ustawieniem godziny, a co dopiero jakieś auto-wyłączanie:/
Opublikowano 25 listopada 201410 l Kurna, to jest ten jedyny raz jak można spojrzeć do instrukcji i nie stracić męskiej dumy
Opublikowano 26 listopada 201410 l Grzegorzo, mam kuchenkę dość nową, jest tam pełno funkcji. Tyle, że zawsze mam problem z ustawieniem godziny, a co dopiero jakieś auto-wyłączanie:/ Bylo tesciowej spytac hehe.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Kurde, zakalec wyszedł. Ciasto przyjarane, ale jednocześnie nieupieczone.Dopisek: Laska wpadła na pomysł, by na wierzch blachy położyć folię aluminiową. Zmniejszenie temperatury i włożenie jeszcze na 30 minut. To pomogło, babka w środku się upiekła, a spód nie był jednak zjarany, ale taki dość chrupiący:) Tyle, że ten przepis znowu jest jakiś do bani. Ja potrzebuję przepisów dla beginnerów, np. w składnikach wymagana była kostka margaryny, ale jeszcze trzeba wysmarować przecież blachę i najpierw jest w przepisie o włożeniu kostki do składników, a potem jeszcze smarowanie blachy i posypanie jej bułką tartą (o tym to w ogóle nie było w składnikach). Zostawiłem kapkę margaryny i nią posmarowałem blachę przez co właśnie zjel.bałem ciasto, bo cześć placka wyszła z foremki, a część została. No i prawie 2 szklanki cukru to za dużo. Muszę te przepisy dostosować do swoich potrzeb, porobić foty i napisać jak dla kompletnego laika. Edytowane 27 listopada 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 27 listopada 201410 l No nie ma o tym w składnikach, bo możesz równie dobrze mieć formę silikonową albo papier do pieczenia i wtedy nic nie trzeba smarować. autor przepisu tego nie przewidzi raczej
Opublikowano 21 lipca 20159 l http://www.pb.pl/4226784,63289,dunkin-donuts-wraca-do-polski Dunkin Donuts wraca do polszy
Opublikowano 21 lipca 20159 l Kubek z logo starbucksa w lewej, paczek DD w prawej - tak sie bawi, tak sie bawi, sto-li-ca.
Opublikowano 21 lipca 20159 l z tego co pamiętam to cena pączka w Polsce jak był DD to płaciłem 3,40 za najprostszego i koło 4,50 wypasionego. Do ceny Briklego pączka 3,50 który jest "na raz" to i tak nie ma startu
Opublikowano 21 lipca 20159 l za 99groszy kupie czekoladowego donata w piotrze i pawle. co nie zmienia faktu, że powracają marki sprzed lat i będzie wybór większy. wiadomo codziennie tam sie nie będzie jadło (teeeheeee) no ale zawsze jakaś ciekawostka
Opublikowano 21 lipca 20159 l No raczej. Ja sprobuje, ale poki co nawet w usa te paczki mnie nie zachwycily. Zobaczymy.
Opublikowano 21 lipca 20159 l Kierwa, te donuty z Lidla to jak gąbka oblana czymś czekoladopodobnym. Mam nadzieję, że to będzie coś lepszego.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Te pączki, to będzie to samo co kupisz wszędzie indziej. Płacisz za nazwę. Tak samo te muffiny co są w coffe heaven czy innym starbaksie, to kupisz w każdym lepszym sklepie, gdzie mają własne stoisko z wypiekami za cenę 3-4 razy mniejszą. No, ale co ja mogę wiedzieć...
Opublikowano 23 lipca 20159 l z tego co pamiętam to cena pączka w Polsce jak był DD to płaciłem 3,40 za najprostszego i koło 4,50 wypasionego. Do ceny Briklego pączka 3,50 który jest "na raz" to i tak nie ma startu Na pewno pomoga ci w diecie alez bedzie efekt
Opublikowano 2 maja 20204 l 32 minuty temu, Mejm napisał: Chyba juz nie jestes na redukcji. siłownie zamkniete, koniec zdrowego trybu życia