Opublikowano 22 sierpnia 201014 l 10 lat dostał chyba Szarlotka. Rolada truskawkowa, snickers i jakieś z galaretką, najlepiej z malinami <3. Edytowane 22 sierpnia 201014 l przez Spyker
Opublikowano 1 lipca 201311 l Wyglada apetycznie, ale podejrzewan ze nie robiles od zera, tylko kupiles cos w proszku od Dr Oetkera:)
Opublikowano 1 lipca 201311 l to ja po uszy pakuje ryż, łososie i kurczaki a tu sie okazuje, że na zlotach spartakusy piją, palą a w wolnych chwilach obżerają się kopcami kreta. no nieładnie (pipi)a tak
Opublikowano 1 lipca 201311 l Total zero trochę siedzę w temacie. To skoro siedzisz w temacie to powiedz mi dlaczego piekąc w piątek placek wyszedł mi zakalec ? zła margaryna, złe ustawienia piekarnika ?
Opublikowano 1 lipca 201311 l Zakalec pojawia się z wuja. Spytaj się babci, to powie Ci, że ktoś np źle spojrzał. Czasem tak naprawdę jest to wina za dużej ilości tłuszczy i cukru albo złe wypieczenie. Tu trzeba wprawy. Jak piekę z ojcem to zawsze wychodzi, a kobieta podobno jak ma okres to ni w wuja nie pyknie i będzie zakalec Sprawdzone info
Opublikowano 3 lipca 201311 l Już wiem na 100% dlaczego wyszedł zakalec niestety jest to nowy piekarnik i nie umiałem się nim obsługiwać i ustawiłem podczas pieczenie tylną grzałkę z termoobiegiem.
Opublikowano 4 lipca 201311 l No to już wiesz Maciucha ale ja nie trzymam restrykcyjnie diety - na zawody ciśniesz? no bez jaj, trzymałem się dwa lata na diecie bez słodyczy, napojów, alkoholu itd. Efekty były mocno średnie - a w organizmie czułem, że wszystko strzela bo brakowało mi zwykłego cukru. Nie obżeram się na zabój ale raz, dwa na tydzień zawsze coś wrzucę kalorycznego.
Opublikowano 24 lipca 201311 l uzależniłem się od tego szajsu Oreo są bardzo dobre, ale zawsze już będę kojarzył je też ze zdjęciem z kwejka.