Skocz do zawartości

Ciasta i ciastka

Featured Replies

Opublikowano

MAKOWIEC !!!

• Odpowiedzi 99
  • Wyświetleń 12,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raz do roku, wlasnie na swietego marcina ojciec robi rogale. w tym roku zrobil juz wczoraj bo we wtorek bedzie zajety. w sumie nie do konca wczoraj bo ciastko ugniatal juz od soboty. najpierw zmieszal

• to ja po uszy pakuje ryż, łososie i kurczaki a tu sie okazuje, że na zlotach spartakusy piją, palą a w wolnych chwilach obżerają się kopcami kreta. no nieładnie (pipi)a tak

• Przyjaciolka zrobiła mi tort na urodziny, petarda

Opublikowano

Co z nim ? Słyszałem, że 10 lat dostał .

Opublikowano

10 lat dostał chyba Szarlotka.

Rolada truskawkowa, snickers i jakieś z galaretką, najlepiej z malinami <3.

Edytowane przez Spyker

• 2 lata później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wyglada apetycznie, ale podejrzewan ze nie robiles od zera, tylko kupiles cos w proszku od Dr Oetkera:)

Opublikowano

to ja po uszy pakuje ryż, łososie i kurczaki a tu sie okazuje, że na zlotach spartakusy piją, palą a w wolnych chwilach obżerają się kopcami kreta.

no nieładnie (pipi)a tak :(

Opublikowano

Total zero :) trochę siedzę w temacie.

To skoro siedzisz w temacie to powiedz mi dlaczego piekąc w piątek placek wyszedł mi zakalec ? :( zła margaryna, złe ustawienia piekarnika ? 

Opublikowano

Zakalec pojawia się z wuja. Spytaj się babci, to powie Ci, że ktoś np źle spojrzał. Czasem tak naprawdę jest to wina za dużej ilości tłuszczy i cukru albo złe wypieczenie. Tu trzeba wprawy. Jak piekę z ojcem to zawsze wychodzi, a kobieta podobno jak ma okres to ni w wuja nie pyknie i będzie zakalec :/ Sprawdzone info

Opublikowano

Już wiem na 100% dlaczego wyszedł zakalec :( niestety jest to nowy piekarnik i nie umiałem się nim obsługiwać i ustawiłem podczas pieczenie tylną grzałkę  z termoobiegiem. 

Opublikowano

No to już wiesz :)

Maciucha ale ja nie trzymam restrykcyjnie diety - na zawody ciśniesz? no bez jaj, trzymałem się dwa lata na diecie bez słodyczy, napojów, alkoholu itd. Efekty były mocno średnie - a w organizmie czułem, że wszystko strzela bo brakowało mi zwykłego cukru. Nie obżeram się na zabój ale raz, dwa  na tydzień zawsze coś wrzucę kalorycznego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupuje w piekarni w Kauflandzie. 

Opublikowano

3365544980_013c5e3de6.jpg

uzależniłem się od tego szajsu

Opublikowano

Oreo nie mają w ogóle smaku.

Opublikowano

Chyba Ty. Nie pal tyle szlugów to poczujesz.

Opublikowano

Nie palę już miesiąc :/

Opublikowano

3365544980_013c5e3de6.jpg

uzależniłem się od tego szajsu

Oreo są bardzo dobre, ale zawsze już będę kojarzył je też ze zdjęciem z kwejka.