Lucek 4 417 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 No ale zakalec by nie wyszedł. 1 Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Jest opcja, że ciasto by się wtedy lekko przypaliło. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Grzegorzo, mam kuchenkę dość nową, jest tam pełno funkcji. Tyle, że zawsze mam problem z ustawieniem godziny, a co dopiero jakieś auto-wyłączanie:/ Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Kurna, to jest ten jedyny raz jak można spojrzeć do instrukcji i nie stracić męskiej dumy Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Grzegorzo, mam kuchenkę dość nową, jest tam pełno funkcji. Tyle, że zawsze mam problem z ustawieniem godziny, a co dopiero jakieś auto-wyłączanie:/ Bylo tesciowej spytac hehe. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 (edytowane) Kurde, zakalec wyszedł. Ciasto przyjarane, ale jednocześnie nieupieczone.Dopisek: Laska wpadła na pomysł, by na wierzch blachy położyć folię aluminiową. Zmniejszenie temperatury i włożenie jeszcze na 30 minut. To pomogło, babka w środku się upiekła, a spód nie był jednak zjarany, ale taki dość chrupiący:) Tyle, że ten przepis znowu jest jakiś do bani. Ja potrzebuję przepisów dla beginnerów, np. w składnikach wymagana była kostka margaryny, ale jeszcze trzeba wysmarować przecież blachę i najpierw jest w przepisie o włożeniu kostki do składników, a potem jeszcze smarowanie blachy i posypanie jej bułką tartą (o tym to w ogóle nie było w składnikach). Zostawiłem kapkę margaryny i nią posmarowałem blachę przez co właśnie zjel.bałem ciasto, bo cześć placka wyszła z foremki, a część została. No i prawie 2 szklanki cukru to za dużo. Muszę te przepisy dostosować do swoich potrzeb, porobić foty i napisać jak dla kompletnego laika. Edytowane 27 listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 No nie ma o tym w składnikach, bo możesz równie dobrze mieć formę silikonową albo papier do pieczenia i wtedy nic nie trzeba smarować. autor przepisu tego nie przewidzi raczej Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 http://www.pb.pl/4226784,63289,dunkin-donuts-wraca-do-polski Dunkin Donuts wraca do polszy Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Wyczuwam hype i prestiż podobny do Starbucks, ceny pewnie też. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Kubek z logo starbucksa w lewej, paczek DD w prawej - tak sie bawi, tak sie bawi, sto-li-ca. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 z tego co pamiętam to cena pączka w Polsce jak był DD to płaciłem 3,40 za najprostszego i koło 4,50 wypasionego. Do ceny Briklego pączka 3,50 który jest "na raz" to i tak nie ma startu Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Za 3,50 mam trzy lidlowskie pompowane i z czekolada! Nie opyla sie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 za 99groszy kupie czekoladowego donata w piotrze i pawle. co nie zmienia faktu, że powracają marki sprzed lat i będzie wybór większy. wiadomo codziennie tam sie nie będzie jadło (teeeheeee) no ale zawsze jakaś ciekawostka Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 No raczej. Ja sprobuje, ale poki co nawet w usa te paczki mnie nie zachwycily. Zobaczymy. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Kierwa, te donuty z Lidla to jak gąbka oblana czymś czekoladopodobnym. Mam nadzieję, że to będzie coś lepszego. Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 21 lipca 2015 Autor Opublikowano 21 lipca 2015 Pączki tylko domowe, które aż się lepią od tłuszczu Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Te pączki, to będzie to samo co kupisz wszędzie indziej. Płacisz za nazwę. Tak samo te muffiny co są w coffe heaven czy innym starbaksie, to kupisz w każdym lepszym sklepie, gdzie mają własne stoisko z wypiekami za cenę 3-4 razy mniejszą. No, ale co ja mogę wiedzieć... Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 z tego co pamiętam to cena pączka w Polsce jak był DD to płaciłem 3,40 za najprostszego i koło 4,50 wypasionego. Do ceny Briklego pączka 3,50 który jest "na raz" to i tak nie ma startu Na pewno pomoga ci w diecie alez bedzie efekt Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 Przyjaciolka zrobiła mi tort na urodziny, petarda 2 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 Chyba juz nie jestes na redukcji. 1 Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 Są borówki więc zdrowo. Jezu ale bym w to całym ryjem zanurkował. 1 Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 32 minuty temu, Mejm napisał: Chyba juz nie jestes na redukcji. siłownie zamkniete, koniec zdrowego trybu życia 1 Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 taki mi zrobiła dla dziewczyny, bo lubi pandy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.