maciucha 11 647 Opublikowano 22 czerwca 2013 Opublikowano 22 czerwca 2013 ja też się melduję w pełnej gotowości! szczególnie czekam na odcinki z Cookiem, który był przekozakiem i najlepszą postacią w całym serialu. No uwielbiam typa. Jakosc ujec z tego trailera porażająca, nie przywykłem do oglądania skinsów inaczej niż w jakieś średniej rozdziałce na YT. Został tydzień z hakiem :ph34r: 1 Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Kurde ale lipton. Jakby nie dobre du.pery i kiecki to bym wyłączył po 15 minutach. Prawie zero akcji, zero beki, nie tego sie (pipi)a spodziewałem . Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 No trochę dziwne, na razie mało bohaterów i odcinek zrobiony pod baby. Z drugiej strony etap życiowy bliższy mi bardziej niż liceum, więc to z kolei na plus. Ciekawe kiedy resztę ekipy wprowadzą. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Ja też jestem lekko zawiedziony: to już nie ten sam klimat, ale formuła wypaliła się już w trzeciej generacji, więc nie ma co psioczyć. Faktycznie, póki co mamy tylko Naomi i Effy (<3), ale z niecierpliwością czekam na Emily (albo jej siostrę, obydwie były dobre). No i Cook! On musi wrócić, ten s(pipi)iel był najlepszą postacią, jaka się przydarzyła temu serialowi! Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Wg mnie strasznie słaby ten pierwszy odcinek Brakowało jakoś tego klimatu ze starszych serii, a końcówka to już zupełnie z dupy. ps. Cook pojawi się w 3 i 4 odcinku (w 2 znowu Effy), a 5 i 6 Cassie. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 no i pomysł z przytarganiem na plan Freddiego 2.0 też mocno słaby 1 Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Drugi odcinek to dla mnie takie 8/10. Choc to pod żadnym pozorem nie są stare Skinsy to w tym tygodniu forma definitywnie zwyżkowa. Effy w pełnej krasie przyciągania kłopotów, ciągnięcia w dół swoich wielbicieli, ale jednak z dostrzegalnym pierwiastkiem dobra. Jedyne co mnie drażniło to to całe nowotworowe mambo dżambo, no ale przynajmniej możemy założyc że już tego w tym serialu więcej nie uświadczymy . Za tydzień Cassie. Historia Cooka przedstawiona zostanie jako ostatnia, co w sumie mnie zaje.biście cieszy, bo zapowiada się chyba coś specjalnego . Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 Dobra, ale i tak niektóre wątki trochę naciągane tzn. że to całe FSA zainteresowało się transakcjami mnie nie dziwi. Jake pewnie wiedział, że tak będzie, więc musiał od początku rozważać pogrążenie Effy (tak btw. to Effy wygląda super). Tylko bez jaj, że sprawę prowadziła akurat tamta babka co odeszła z ich firmy i wszystko miało być w dużej mierze jakąś zemstą na byłym. No i nie wiem czy nie za szybko jednak wytypowali Doma jako źródło przecieku. Ale odcinek jako całość ok, na pewno lepszy niż pierwszy. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 Są cycki w tym serialu czy to serial dla dzieci? Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 łomatko aż takiego bullshitu to ja się nie spodziewałem cały odcinek o jakimś homo-emo-piz.duisiu-plastusiu w loczkach co ma rączki jak patyki i cyka fotki z zaskoczenia cook to the rescue Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 A mnie się podobało, po prostu odcinek o Cassie, która jak zawsze jest trochę "inna". Ciekawy podkład dźwiękowy. No i mimo wszystko dowiedzieliśmy się całkiem sporo. Chociaż wątek stalkingu, czyli najbardziej konkretna rzecz w odcinku, mógłby być bardziej rozwinięty i zaskakujący. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 24 lipca 2013 Opublikowano 24 lipca 2013 i znowu drugi odcinek lepszy od pierwszego, ale mimo wszytsko mocno przewidywalny i miejscami przynudnawy teaser z odcinku Cooka już mnie nastawił pozytywnie 8) Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Dobra, po emo-bullshicie z Cassie, przyszedł czas na największego kozaka w serialu: Cooka. I powiem, że nawet mi się to podoba. Ten odcinek NAWET miał trochę klimatu starych Skinsów: imprezy, drugi. Wiadomo, temat i stawka są teraz dużo bardziej poważne, ale da się to oglądać bez ziewania i ciągłego spoglądania na zegarek. Intryga może być całkiem fajna i zobaczymy jak to się rozwinie za tydzień. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Historia Cooka załatwiła mnie totalnie. Spodziewałem się czegoś dobrego, ale te dwa odcinki były fenomenalne. 10/10 Summa summarum cały ten sezon w połączeniu z poprzednimi naprawdę daje do myślenia jak wszystko w strasznie krótkim czasie się zmienia. Nikt tu Ameryki nie odkrył, ale ukazanie tego w tak intrygującym i artystycznym stylu to już osiągnięcie. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Serio nikt nie ma nic do powiedzenia na temat odcinków Cooka? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 Bardzo fajne odcinki, zaskakująco mocne na tle pozostałych i zdecydowanie udane. Ostatni sezon okazał się też bardzo poważny, bohaterowie zupełnie pożegnali już beztroskę młodości, a życie stawia ich wszystkich w wyjątkowo trudnych sytuacjach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi