Opublikowano 21 marca 200916 l Zapraszam do dołączania do Leaderboardu graczy gier muzycznych http://www.mygamercard.net/clboard.php?id=ctZd7jQs
Opublikowano 21 marca 200916 l gdzie sie wpisuje PSNetwork ID, bo nie moge odszukac tej rubryki?? edit. no dobra, to byl protest przeciwko dyskryminacji osob grajacych w gitarki na ps3 jest nas wielu (conajmniej 2) jak ktos nie zalapal to przepraszam Edytowane 21 marca 200916 l przez ....
Opublikowano 21 marca 200916 l Autor To jest Leaderboard dla XBL. Nie wiem czy są takie rzeczy dla PSN, nie znam się.
Opublikowano 22 marca 200916 l Swoja droga drazni mnie to ze porownujac wyniki nie ma filtru poziomu trudnosci.
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor Mogliby poza tym wydać patcha który pokazywałby gdzie mamy gold czy fc.
Opublikowano 22 marca 200916 l szkoda że trzeba się rejestrować, w każdym razie ja nie dołączam póki co żeby nikomu nie robić przykrości.
Opublikowano 22 marca 200916 l szkoda że trzeba się rejestrować, w każdym razie ja nie dołączam póki co żeby nikomu nie robić przykrości. xDD