Kre3k 581 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Jakoś strasznie nienaturalnie i przeciętnie to wygląda. Rozczarowałem się... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Nie no, fajnie się prezentuje. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 (edytowane) Kille wyglądają kozacko, małe ciarki miałem ;p Zaje.bisty motyw jak Max strzela po nogach i dosłownie typa ścina. Albo jak koleś dostaje w krtań, Finishery też wyglądają przyjemnie, ogólnie tak jak myślałem zabijanie będzie mega. Btw na końcu piszą, że seria będzie się składać z 5 części - nice. Edytowane 17 listopada 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Kula w zwolnionym tempie przebijająca się przez szyję. Strzelanie będzie fajne, ciała dobrze reagują na kule. Ciekawe czy da się bawić z ofiarą przestrzeliwując najpierw nogi, potem ten się czołga i na koniec posyłamy mu headshota. Oprawa ogólnie dupy nie urywa, a mam wrażenie, że wygląda gorzej niż w RDR. Nie do końca podoba mi się też ten bullet time całej sceny, gdzie swobodnie biegamy po otoczeniu i ładujemy do wszystkich jak do kaczek, jakoś to za prosto wygląda. Chyba, że będzie się z tego korzystać przy sporym natężeniu przeciwników, a nie tak jak tutaj pokazali przy 3-4. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Z jednej strony du.py nie urywa, ale z drugiej jak niby miała wyglądać trzecia część takiej serii jak Max Payne? Za dużego pola do zmian/innowacji tutaj nie ma, specyficzny typ rozgrywki, specyficzny klimat i specyficzny bohater Tak ja się mogliśmy spodziewać grafika to poziom GTA IV/RDR, strzelanie i bullet time to poprawione poprzednie częśći tej znakomitej serii - jak dla mnie kolejna kapitalna gra od najlepszego studia ever. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Zobaczymy czy da się zrobić taką akcję Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Momenty jak Max ma włosy czuć klimat starego Maksa. Momenty jak Max jest łysy czułem jak bym oglądał gp z Kane & Lynch 3... Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Ta scena jest naprawdę super - reszta, tak jak pisałem wcześniej, podeszła mi średnio. Chyba się przyzwyczaiłem do tych "osłonowych" strzelanek;/ Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 patrzac na komenty to chyba troche sie wylamie, ale jak dla mnie wyglada to oblednie. po tym filmiku wiem, ze bedzie to godna kontynuacja jedynki i dwojki. finishery wygladaja zaje.biscie, bullet time swietny, animacja maxa (strzelanie za siebie, chowanie sie za oslone) doskonala. jestem zachwycony, totalny must have. pracie stoi mi na bacznosc. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 chyba juz ten link tutaj byl dawany ale wrzucam jeszcze raz http://www.gametrailers.com/video/design-and-max-payne-3/723955 patrzac po tym filmiku to MP3 zjada U3 na śniadanie pod względem walki połączenie mega feelingu z RDR z nowymi bajerami, nowoczesnymi broniami, bullet timem i jeszcze widowiskowymi najazdami kamery zapowiada sie MEGA! a co najlepsze pewnie GTA5 bedzie bardzo zbliżone w za(pipi)istości strzelanian!!! Cytuj
Masny 344 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Fajne, podoba mi się. Kupiłbym na premierę, ale wiadomo, cena... Animacje rzeczywiście zapipiste, ale czasami widać "skoki" animacji postaci. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Matko jedyna! Maksiu wraca! Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Po Gearsach czeka nas nowa rewolucja w grach TPP. MAX PAYNE 3! 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 dupy nie urywa? O_O to chyba ogladalismy inny gameplay bo to przeca wyglada przegenialnie! Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Ja sobie i wam życzę, aby w następnej generacji konsol, tego typu fizyka była standardem w każdej strzelance. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 No i gra wskakuje na listę mast hewów 2012 :] 1 Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Ja sobie i wam życzę, aby w następnej generacji konsol, tego typu fizyka była standardem w każdej strzelance. Ja życzę, żeby developerzy tak samo jak Rockstar na tym filmie, zaczeli zwracać uwagę na coś takiego jak AI, zamiast tworzyć durne boty na bazie skryptów. Cytuj
walek 96 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 Myslalem, ze nic mnie juz nie zaskoczy na tej generacjo konsol, a tu taka niespodzianka. Widzialem/ gralem BF3 na PieCu, ale te animacje, naturalnosc robia wieksze WOW, niz te graficzne wodotryski w dziele Dice. Czekam z niecierpliwoscia na tego szpila. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 ale to bedzie genialna gierka. widzialem trailer juz z 5 razy. niech tylko rockstar tego nie spieprzy i zadba o to, zeby bylo co robic. w sensie sporo trofeow, jakis multiplejer czy inne tryby gry. bo w sumie wydac 2 stowy za kilkugodzinna gre mi sie nie usmiecha. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 (edytowane) Dla mnie bardzo przyjemny jest ten celownik w formie kropeczki przeniesiony z poprzednich części , chwała bogu że nie wrzucili jakiegoś krzyżaka na pół ekranu jak to nieraz na konsolach bywa a zachowali oryginał heh . Natężenia ciężkiego klimatu na razie nie sposób oceniać (gdzie jakaś Mona ?? ) , powiem szczerze że na razie doopy mi nie urwało ale jestem dobrej myśli , w sumie większe obawy mam do story i miejscówek niż do technikaliów tu na pewno będzie ok (wymarzony test dla Euphorii) , pytanie czy fani poprzednich części odnajdą się w tym nowym środowisku (oby było jak najwięcej retrospekcji w NYC). Edytowane 18 listopada 2011 przez dc1982 Cytuj
koronex1989 1 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 (edytowane) Na dużą ilość czasu w zaśnieżonym NY lepiej się nie nastawiać. Ot Rockstar przeraziło się oburzeniem fanów na to że Max zawita do Brazylii i postanowiło odrobinę zmienić koncept a tym samym udobruchać niezadowolonych. Strzelam, że dostaniemy jakieś 2 czy 3 misje i dalej jazda w Sao Paulo. Najważniejsze jest to ile będzie tam wydarzeń w nocy?? Bo na przykład końcówka powyższego filmiku gdy widzimy zranionego w rękę Maxa w Brazylii NOCĄ jest świetna i jak najbardziej przywołuje ten mroczny klimat znany z NY. Całościowo filmik jest bardzo konkretny, szykuje się bardzo dobra część. Niesamowicie podoba mi się to, że Max łazi w różnych wdziankach. Edytowane 18 listopada 2011 przez koronex1989 Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 No droga ale ta figurka... Cudo Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Co oni z tymi figurkami?????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi