Słupek 2 143 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Ależ jestem w(pipi)iony :confused: z drugiej strony prawie wcale zaskoczony. Już w grudniu jak nie dali drugiego design and technology video można było wyczuć nadchodzącą obsuwę. Niepotrzebnie tylko ostatnio stare Max-y zaliczałem hajpując się na Trójkę w marcu... No i najgorsze - GTAV to już chyba oficjalnie [*] jeżeli chodzi o 2012 :confused: Chociaż świetne, że dzisiaj nowy gameplay i to jeszcze o broniach. Od razu przypomniał mi się gameplay series z RDR "Weapons & Death" heh. I akurat parę dni temu dali wywiad właśnie o broniach i screeny. Edytowane 18 stycznia 2012 przez SłupekPL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) kurde wlasnie poogladalem stary gameplay series i chyba jest jedna rzecz ktora srednio wypada - dzwięki strzałów podczas bullet time, normalnie karabiny brzmią za(pipi)iscie podczas strzelania w zwolnionym tempie , ale w MP3 ich dzwięk nie jest taki jak powinien (z tego co sie dopatrzyłem) zobacie jak powinno brzmieć strzelanie podczas bullet time (spowolnienie zaczyna sie ok 2:13) http://www.youtube.com/watch?v=RMrbaYozP_s&feature=channel_video_title a tutaj okolo 2:00 jak mocarna armata , strzelająca względnie wolno Edytowane 18 stycznia 2012 przez Yano Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Wyciekł gameplay: http://slumz.boxden....railer-1688566/ Oglądać szybko bo usuwają. Edit: No według mnie filmik urywa jaja i wszystko co możliwe. Ale to kapitalnie wygląda, animacja to cudo (jak Max się rusza brak słów) do tego na pierwszym gameplayu grafika nie zrobiła na mnie wrażenie. A tutaj :o:O:O, pięknie to wygląda aż nie chce mi się wierzyć, że to z konsoli. Feeling ze strzelania wydaję się zaje.bisty, może w końcu coś przebije RDR. No i ta muzyczka - basy, bębny masakra Jeszcze większy w(pipi), że przesunęli Max-a ;/ Edytowane 18 stycznia 2012 przez SłupekPL 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Gameplayowo bosko, klimatycznie jednak gorzej, przydałby się jakiś fabularny trailer/ filmik prezentujący scenariusz itd. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) W ogóle wygląda na to, że będą podobne finishery jak w RDR. 3 razy obejrzane - coś niesamowitego. Jak broń się zachowuje, jak mega miodnie wygląda strzelanie. W ogóle mimika twarzy Maxa też daje radę jak nic. Edytowane 18 stycznia 2012 przez SłupekPL Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Na początku Max Payne 3 mnie nie interesował. Po obejrzeniu tego filmiku... Dobrze, że mam kod na zniżkę w muve.pl Edytowane 18 stycznia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Na początku Max Payne 3 mnie nie interesował. Po obejrzeniu tego filmiku... Dobrze, że mam kod na zniżkę w muve.pl Ja tez. DAWAC MAXA!! Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Wygląda to bardzo dobrze i brakuje chyba tylko odrywanych kończyn np przy strzałach z bliska w bark jakimś mocniejszym kalibrem. Bardzo fajny patent, że Payne po rzucie na glebę, może się jeszcze obracać i ściągać kolejnych oprychów. Oprawa też daje radę, wystarczy spojrzeć na fragment gdzie łysy Max w oczojebnej koszuli biega po faweli. Widać tam masę detali. Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Jest moc!!! Jedyne czego nie znamy to fabuła ale tak jak już pisał Kre3k - Rockstar nigdy w tym elemencie nie dał ciała. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) filmik ogolnie świetny ale zastanawia mnie cos czego tu nie pokazali. pokazali ze przy trafieniu w kamizelke leca "iskry" a nie krew, co sugeruje ze bedzie to realne i fajne ale nie pokazali co sie dzieje po trafieniu w rece albo nogi. fajnie by bylo jak by po trafieniu w nogi gosc sie przewracał ale po chwili oszołomienia nadal podejmował walke i coś robił a po trafieniu w ręce upuszczał by bron, ale gdyby mial jeszcze jedną ręke zdrową to powinien wyjmowac pistolet i działać glownie chodzi mi o kwestie tego żeby strzały w ręce i nogi nie zabijały odrazu wroga tylko zmieniały jego zachowanie Edytowane 18 stycznia 2012 przez Yano Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 To bylo w RDR i bedzie tez tu. Dam sobie reke uciac. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Motyw z utratą równowagi przez noszenie ciężkich broni ryje czaszkę. Do tego dual wielding: pistoletu i np. shotguna :o A już co kompletnie mi się podoba chociaż dla niektórych może być to pierdoła ;p To to, że będziemy grać w różnych strojach/ubraniach i wygląd Max-a będzie się zmieniał. Payne w beżowym bodajże gajerku wymiata ;] PS. Podobno R* zmienia nazwę gry na "Maj Payne 3" ;p Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Rockstar chyba lubi maj, bo zawsze w tym okresie wypuszczają gry. A filmik fajny;) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Do tego dual wielding: pistoletu i np. shotguna :o ciekwe jak zrobia przeładowanie tego, bo w koncu obżyn ma tylko 2 nabije i powinien o wiele częściej przeładowywać niż pistolet i ogolnie przeładowywanie jedną ręką bywa trudne i druga sprawa - ciekawe czy bedzie mozna strzelac do 2 celów na raz, jedną ręką w lewo druga w prawo (chociaz to juz by raczej wymagało auto aima bo 2 celownikow jednoczesnie raczej sie nie poprowadzi Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) No to chyba raczej nie przejdzie. Trza byłoby operować dwoma analogami jednocześnie, a przy większych zadymach to może nieco rozpraszać uwagę. Chyba, że dać takie coś w slow-motion, to wtedy jeszcze jakoś to przejdzie. Edytowane 18 stycznia 2012 przez NEMESIS US Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 ma ktoś gdzieś ten filmik na jakimś rapidzie lub cóś takiego ? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 warto przejść pierwszą i drugą część? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 warto przejść pierwszą i drugą część? Buahaha, to tak jakbyś spytał "Czy warto uprawiać sex?" 2 Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 warto przejść pierwszą i drugą część? Bullet time,fabuła,klimat noir,miejscówki,graj,a nie pytaj! Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) filmik ogolnie świetny ale zastanawia mnie cos czego tu nie pokazali. pokazali ze przy trafieniu w kamizelke leca "iskry" a nie krew, co sugeruje ze bedzie to realne i fajne ale nie pokazali co sie dzieje po trafieniu w rece albo nogi. fajnie by bylo jak by po trafieniu w nogi gosc sie przewracał ale po chwili oszołomienia nadal podejmował walke i coś robił a po trafieniu w ręce upuszczał by bron, ale gdyby mial jeszcze jedną ręke zdrową to powinien wyjmowac pistolet i działać glownie chodzi mi o kwestie tego żeby strzały w ręce i nogi nie zabijały odrazu wroga tylko zmieniały jego zachowanie Poprzedni-pierwszy gameplay tam jest kilka razy pokazane to o czym piszesz. O tym jak Max strzela w nogi i ścina przeciwników. Jak strzela w rękę i wybija broń przeciwnikowi, jak strzela w bark etc. Nawet jest pokazane-powiedziane, że przeciwnicy będa odpowiednio reagować na obrażenie. Koleś zostaje postrzelony w nogę, chowa się za biurkiem i bodajże wzywa pomoc. Ponadto nawet finishery będą zależeć od danej broni, miejsca trafienia i otoczenia. Na jednym z wywiadów widziałem gameplay, w którym Max strzela ze zwykłego pistoletu. Z jakiś 3-4 metrów i typowi pół pyska "odpada" ;p. Wygląda to obłędnie. Fajnie jak w jakimś kolejnym video przedstawią dokładniej SI. Edytowane 18 stycznia 2012 przez SłupekPL Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 1 i 2 są mistrzowskie. Powiem jednak przewrotnie, że np dla mnie lepiej zapewne bym odebrał trójkę jak bym nie grał w MP 1 i 2. Po prostu te gry miały zbyt genialny klimat oraz design i postawiły mega wysoko poprzeczkę, aby przy całej swej za.(pipi)istości słoneczne Rio wraz z łysym Maksiem mogło się z nimi równać. Dla MP3 wyjdzie korzystniej jak nie będziemy go oceniać przez pryzmat klimatu i designu dwóch pierwszych część (no chyba, że będzie miła niespodzianka, czyli 2/3 gry to będą retrospeckję w NY w klimatach noir). Jednak żeby nie było na MP3 czekam z wywieszonym jęzorem! Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 No dla mnie mus, ale nie podoba mi się słoneczne Rio. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 zobaczyłem kilka filmików i kupiłem na allegro jedynkę W trójkę chcę zagrac od pierwszych informacji, poprzednie częsci jakoś mnie nie interesowały do teraz. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 A ponarzekam bo jedna rzecz strasznie mi się nie spodobała.Co to za celownik dla broni długiej??? Ja chcę samą kropkę jak RDR. Koniec narzekań, zamawiam i czekam na maj. Ciekawe ile będzie gnatów, liczę po cichu na coś w stylu m249 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) W MP2 było można wybierać celownik, było kilka rodzajów. Może w Trójce też tak będzie, na poprzednim filmiku była kropka. Dobrze, że nie ma KRZYŻA na pół ekranu jak w Mafii 2 ;p Btw tutaj masz spis na razie "pokazanych, ujawnionych broni": http://www.imfdb.org/wiki/Max_Payne_3 Kółko z broniami prawie jak w RDR: Podobno Max automatycznie wyrzuca broń jak skończy się amunicja. Jeszcze jedno z tego co czytałem to ma być auto aim, na niższych poziomach albo jako opcja. Edytowane 18 stycznia 2012 przez SłupekPL 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi