Skocz do zawartości

Max Payne 3 PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A mnie nikt do multi nie przekona :) tak jak i w U2 ;). Na świetnego singla czekam i tyle.

To tak jak wszyscy,ale wstyd by było nie pociupać Maxem w multi. :)

Edytowane przez darkgamer
Opublikowano (edytowane)

Ok ale bez szału, troszkę inaczej sobie wyobrażałem pierwsze niesandboxowe multi od Rockstar.

Za to ekstra, że animacja i strzelanie wygląda jak w singlu czyli mega. Tryb Payne Killer podoba mi się na razie najbardziej.

Czekam na drugi, ostatni filmik o multi. Przy okazji modlę się żeby wrzucili jakieś misje w co-opie.

Max z Paco, Moną coś na wzór tych z RDR.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

podejrzewam że jakaś forma co-opa będzie. jak nie misje w singlu to multi. w RDR to był strzał w dziesiątkę. wiele godzin spędziłem na tych misjach, czysty fun. jeżeli na starcie nie będzie to pewnie dadzą w dlc jakiś pack czy coś. payne killer już w sam sobie ładnie pachnie co-opem więc czemu nie mieliby pójść dalej. zobaczymy co w drugim filmiku pokażą, co nowego zaprezentują.

Opublikowano (edytowane)

No, no Payne Killer właśnie takim co-opem mi zajechał, dlatego najbardziej spodobał mi się ;]

W drugim filmiku mogą pokazać customizacje, te całe Crew (na jakiej zasadzie do GTAV będą przechodzić mogliby pokazać), nowe tryby?

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Po jednym filmiku już wiecie, że multi jest lepsze np. od Uncharted? :rofl2: Żebyście czasem nie jęczeli o balans broni i masę innych czynników wpływających na granie po sieci, jak wyjdzie to pogadamy co jest lepsze od czego ;)

• Plusik 2
Opublikowano

Nie pisz w liczbie mnogiej, na razie coś takiego jedna osoba napisała.

Btw gameplay jak wszystkie pozostałe pochodzi z Xboxa. Mam nadzieję, że wersja Ps3 nie będzie za bardzo odstawała...

Opublikowano

Po jednym filmiku już wiecie, że multi jest lepsze np. od Uncharted? :rofl2: Żebyście czasem nie jęczeli o balans broni i masę innych czynników wpływających na granie po sieci, jak wyjdzie to pogadamy co jest lepsze od czego ;)

A to tak trudno się domyślić, że mówiłem o ogólnym kształcie multi i pierwszy wrażeniach po FILMIKU?

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze nie, ciągle piszą, że bliżej premiery podadzą wersje językowe. Czyli na dobrą sprawę lada dzień, lada tydzień ogłoszą.

Jestem na 99.9% pewien, że będą napisy PL. Zdziwię się jeżeli nie będzie wersji PL :P

http://muve.pl/plays...cjalna-ps3/4719

Chyba kupię i odsprzedam wszystko poza figurką :<

Figurka figurką (świetna) ale ja najbardziej zacieram ręce na soundtrack, oomomom.

Nowe fragmenty, oczywiście gameplay z Xboxa:

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Myśle , że juz coś byśmy wiedzieli gdyby dubbing sie szykował ...a tu cisza...

'

Nie zrozumiałeś. :)

Słupek wyśmiał Cię, bo faktycznie to jest dziwne, że przy tak genialnej obsadzie jaką nam zawsze serwują kolesie z R* ktokolwiek może jeszcze prosić o jakiś śmieszny dubbing z aktorzynami z d jak dupa w roli głównej.

Opublikowano

Zawsze można zostawić dwie wersje. Pazura w pierwszej części spisał się zaskakująco dobrze. Oczywiście nie był to poziom oryginału, ale jak na tamte czasy źle nie było. ;]

Ostatnio, parę miesięcy temu jak grałem w Jedynkę to właśnie pierwszy raz z PL dubbingiem. Na początku przypadkiem ale w końcu zostawiłem właśnie ze względu na Radka heh.

No dla mnie ekstra wypadł, najlepszy polski dubbing - postać jaką słyszałem (ale tylko on, cała reszta już ssała). Chociaż słyszałem i grałem w 5 gier na krzyż z PL dubbingiem :P więc...

W każdym bądź razie teraz i tak głos pod Maxa i WSZYSTKICH innych podkładałby

Jarosław Boberek

:sorcerer:

Do tej pory jak dla mnie Uncharted wymiatał jeżeli chodzi o płynne przejścia ze scenek do gameplayu. Ale w Maxie to się zapowiada poziom 2.0:

cutscene.gif