SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 A mnie nikt do multi nie przekona tak jak i w U2 . Na świetnego singla czekam i tyle. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 (edytowane) A mnie nikt do multi nie przekona tak jak i w U2 . Na świetnego singla czekam i tyle. To tak jak wszyscy,ale wstyd by było nie pociupać Maxem w multi. Edytowane 28 marca 2012 przez darkgamer Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 No nie mówię że nie spróbuję,ale w U2 i U3 spróbowałem i jakoś nie czułem emocji . A jak z pucharkami multi będzie konieczne do platyny ? Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 damage broni widac wiekszy niz w uncharted, mi to odpowiada Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Bullet time w multi był już w Fear Combat. Nie sprawdził się IMO, mimo, że sama gra była BOSKA w multi. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 (edytowane) Ok ale bez szału, troszkę inaczej sobie wyobrażałem pierwsze niesandboxowe multi od Rockstar. Za to ekstra, że animacja i strzelanie wygląda jak w singlu czyli mega. Tryb Payne Killer podoba mi się na razie najbardziej. Czekam na drugi, ostatni filmik o multi. Przy okazji modlę się żeby wrzucili jakieś misje w co-opie. Max z Paco, Moną coś na wzór tych z RDR. Edytowane 29 marca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 podejrzewam że jakaś forma co-opa będzie. jak nie misje w singlu to multi. w RDR to był strzał w dziesiątkę. wiele godzin spędziłem na tych misjach, czysty fun. jeżeli na starcie nie będzie to pewnie dadzą w dlc jakiś pack czy coś. payne killer już w sam sobie ładnie pachnie co-opem więc czemu nie mieliby pójść dalej. zobaczymy co w drugim filmiku pokażą, co nowego zaprezentują. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 (edytowane) No, no Payne Killer właśnie takim co-opem mi zajechał, dlatego najbardziej spodobał mi się ;] W drugim filmiku mogą pokazać customizacje, te całe Crew (na jakiej zasadzie do GTAV będą przechodzić mogliby pokazać), nowe tryby? Edytowane 29 marca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Arkady 1 031 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Po jednym filmiku już wiecie, że multi jest lepsze np. od Uncharted? :rofl2: Żebyście czasem nie jęczeli o balans broni i masę innych czynników wpływających na granie po sieci, jak wyjdzie to pogadamy co jest lepsze od czego 2 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Nie pisz w liczbie mnogiej, na razie coś takiego jedna osoba napisała. Btw gameplay jak wszystkie pozostałe pochodzi z Xboxa. Mam nadzieję, że wersja Ps3 nie będzie za bardzo odstawała... Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Po jednym filmiku już wiecie, że multi jest lepsze np. od Uncharted? :rofl2: Żebyście czasem nie jęczeli o balans broni i masę innych czynników wpływających na granie po sieci, jak wyjdzie to pogadamy co jest lepsze od czego A to tak trudno się domyślić, że mówiłem o ogólnym kształcie multi i pierwszy wrażeniach po FILMIKU? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Zapowiedź http://gamezilla.komputerswiat.pl/zapowiedzi/2012/3/widzielismy-max-payne-3-w-akcji-a-wygladalo-to-tak Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 (edytowane) Oko w oko z gliną: sprawdziliśmy Max Payne 3! hype train is comming to my house Edytowane 1 kwietnia 2012 przez butch.stein Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 http://muve.pl/playstation-3/akcja/max-payne-3-edycja-specjalna-ps3/4719 Chyba kupię i odsprzedam wszystko poza figurką :< Cytuj
Masny 344 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Wiadomo w końcu czy gra będzie miała polski język? Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Jeszcze nie, ciągle piszą, że bliżej premiery podadzą wersje językowe. Czyli na dobrą sprawę lada dzień, lada tydzień ogłoszą. Jestem na 99.9% pewien, że będą napisy PL. Zdziwię się jeżeli nie będzie wersji PL http://muve.pl/plays...cjalna-ps3/4719 Chyba kupię i odsprzedam wszystko poza figurką :< Figurka figurką (świetna) ale ja najbardziej zacieram ręce na soundtrack, oomomom. Nowe fragmenty, oczywiście gameplay z Xboxa: Edytowane 5 kwietnia 2012 przez SłupekPL Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Oby były chociaż napisy PL, na dubbing raczej nie ma szans , a szkoda ... Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Szkoda, że nie będzie dubbingu :o:OOOOOOOOOOOOO - SERIO? Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Myśle , że juz coś byśmy wiedzieli gdyby dubbing sie szykował ...a tu cisza... Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Nie widze tego slowmo w multi Bedzie casual Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Myśle , że juz coś byśmy wiedzieli gdyby dubbing sie szykował ...a tu cisza... ' Nie zrozumiałeś. Słupek wyśmiał Cię, bo faktycznie to jest dziwne, że przy tak genialnej obsadzie jaką nam zawsze serwują kolesie z R* ktokolwiek może jeszcze prosić o jakiś śmieszny dubbing z aktorzynami z d jak dupa w roli głównej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Zawsze można zostawić dwie wersje. Pazura w pierwszej części spisał się zaskakująco dobrze. Oczywiście nie był to poziom oryginału, ale jak na tamte czasy źle nie było. ;] Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 No właśnie, niech dadzą wybór , Pazura w Max Payne 1 wypadł za(pipi)iscie .. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Zawsze można zostawić dwie wersje. Pazura w pierwszej części spisał się zaskakująco dobrze. Oczywiście nie był to poziom oryginału, ale jak na tamte czasy źle nie było. ;] Ostatnio, parę miesięcy temu jak grałem w Jedynkę to właśnie pierwszy raz z PL dubbingiem. Na początku przypadkiem ale w końcu zostawiłem właśnie ze względu na Radka heh. No dla mnie ekstra wypadł, najlepszy polski dubbing - postać jaką słyszałem (ale tylko on, cała reszta już ssała). Chociaż słyszałem i grałem w 5 gier na krzyż z PL dubbingiem więc... W każdym bądź razie teraz i tak głos pod Maxa i WSZYSTKICH innych podkładałby Jarosław Boberek Do tej pory jak dla mnie Uncharted wymiatał jeżeli chodzi o płynne przejścia ze scenek do gameplayu. Ale w Maxie to się zapowiada poziom 2.0: Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Jeszcze pierdolony miesiąc... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi