Opublikowano 28 marca 201213 l A mnie nikt do multi nie przekona tak jak i w U2 . Na świetnego singla czekam i tyle.
Opublikowano 28 marca 201213 l A mnie nikt do multi nie przekona tak jak i w U2 . Na świetnego singla czekam i tyle. To tak jak wszyscy,ale wstyd by było nie pociupać Maxem w multi. Edytowane 28 marca 201213 l przez darkgamer
Opublikowano 28 marca 201213 l No nie mówię że nie spróbuję,ale w U2 i U3 spróbowałem i jakoś nie czułem emocji . A jak z pucharkami multi będzie konieczne do platyny ?
Opublikowano 28 marca 201213 l Bullet time w multi był już w Fear Combat. Nie sprawdził się IMO, mimo, że sama gra była BOSKA w multi.
Opublikowano 29 marca 201213 l Ok ale bez szału, troszkę inaczej sobie wyobrażałem pierwsze niesandboxowe multi od Rockstar. Za to ekstra, że animacja i strzelanie wygląda jak w singlu czyli mega. Tryb Payne Killer podoba mi się na razie najbardziej. Czekam na drugi, ostatni filmik o multi. Przy okazji modlę się żeby wrzucili jakieś misje w co-opie. Max z Paco, Moną coś na wzór tych z RDR. Edytowane 29 marca 201213 l przez SłupekPL
Opublikowano 29 marca 201213 l podejrzewam że jakaś forma co-opa będzie. jak nie misje w singlu to multi. w RDR to był strzał w dziesiątkę. wiele godzin spędziłem na tych misjach, czysty fun. jeżeli na starcie nie będzie to pewnie dadzą w dlc jakiś pack czy coś. payne killer już w sam sobie ładnie pachnie co-opem więc czemu nie mieliby pójść dalej. zobaczymy co w drugim filmiku pokażą, co nowego zaprezentują.
Opublikowano 29 marca 201213 l No, no Payne Killer właśnie takim co-opem mi zajechał, dlatego najbardziej spodobał mi się ;] W drugim filmiku mogą pokazać customizacje, te całe Crew (na jakiej zasadzie do GTAV będą przechodzić mogliby pokazać), nowe tryby? Edytowane 29 marca 201213 l przez SłupekPL
Opublikowano 29 marca 201213 l Po jednym filmiku już wiecie, że multi jest lepsze np. od Uncharted? :rofl2: Żebyście czasem nie jęczeli o balans broni i masę innych czynników wpływających na granie po sieci, jak wyjdzie to pogadamy co jest lepsze od czego
Opublikowano 29 marca 201213 l Nie pisz w liczbie mnogiej, na razie coś takiego jedna osoba napisała. Btw gameplay jak wszystkie pozostałe pochodzi z Xboxa. Mam nadzieję, że wersja Ps3 nie będzie za bardzo odstawała...
Opublikowano 29 marca 201213 l Po jednym filmiku już wiecie, że multi jest lepsze np. od Uncharted? :rofl2: Żebyście czasem nie jęczeli o balans broni i masę innych czynników wpływających na granie po sieci, jak wyjdzie to pogadamy co jest lepsze od czego A to tak trudno się domyślić, że mówiłem o ogólnym kształcie multi i pierwszy wrażeniach po FILMIKU?
Opublikowano 29 marca 201213 l Zapowiedź http://gamezilla.komputerswiat.pl/zapowiedzi/2012/3/widzielismy-max-payne-3-w-akcji-a-wygladalo-to-tak
Opublikowano 1 kwietnia 201213 l Oko w oko z gliną: sprawdziliśmy Max Payne 3! hype train is comming to my house Edytowane 1 kwietnia 201213 l przez butch.stein
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l http://muve.pl/playstation-3/akcja/max-payne-3-edycja-specjalna-ps3/4719 Chyba kupię i odsprzedam wszystko poza figurką :<
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Jeszcze nie, ciągle piszą, że bliżej premiery podadzą wersje językowe. Czyli na dobrą sprawę lada dzień, lada tydzień ogłoszą. Jestem na 99.9% pewien, że będą napisy PL. Zdziwię się jeżeli nie będzie wersji PL http://muve.pl/plays...cjalna-ps3/4719 Chyba kupię i odsprzedam wszystko poza figurką :< Figurka figurką (świetna) ale ja najbardziej zacieram ręce na soundtrack, oomomom. Nowe fragmenty, oczywiście gameplay z Xboxa: Edytowane 5 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Oby były chociaż napisy PL, na dubbing raczej nie ma szans , a szkoda ...
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Myśle , że juz coś byśmy wiedzieli gdyby dubbing sie szykował ...a tu cisza...
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Myśle , że juz coś byśmy wiedzieli gdyby dubbing sie szykował ...a tu cisza... ' Nie zrozumiałeś. Słupek wyśmiał Cię, bo faktycznie to jest dziwne, że przy tak genialnej obsadzie jaką nam zawsze serwują kolesie z R* ktokolwiek może jeszcze prosić o jakiś śmieszny dubbing z aktorzynami z d jak dupa w roli głównej.
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Zawsze można zostawić dwie wersje. Pazura w pierwszej części spisał się zaskakująco dobrze. Oczywiście nie był to poziom oryginału, ale jak na tamte czasy źle nie było. ;]
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l No właśnie, niech dadzą wybór , Pazura w Max Payne 1 wypadł za(pipi)iscie ..
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Zawsze można zostawić dwie wersje. Pazura w pierwszej części spisał się zaskakująco dobrze. Oczywiście nie był to poziom oryginału, ale jak na tamte czasy źle nie było. ;] Ostatnio, parę miesięcy temu jak grałem w Jedynkę to właśnie pierwszy raz z PL dubbingiem. Na początku przypadkiem ale w końcu zostawiłem właśnie ze względu na Radka heh. No dla mnie ekstra wypadł, najlepszy polski dubbing - postać jaką słyszałem (ale tylko on, cała reszta już ssała). Chociaż słyszałem i grałem w 5 gier na krzyż z PL dubbingiem więc... W każdym bądź razie teraz i tak głos pod Maxa i WSZYSTKICH innych podkładałby Jarosław Boberek Do tej pory jak dla mnie Uncharted wymiatał jeżeli chodzi o płynne przejścia ze scenek do gameplayu. Ale w Maxie to się zapowiada poziom 2.0: