Słupek 2 123 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Fucking sweet, tych zabawek nie mogę się doczekać najbardziej. Bo będą kosiły okrutnie, moje najlepsze bronie ze starych Maxów. Podwójne Sawn Offy :o ałaaa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Fucking sweet, tych zabawek nie mogę się doczekać najbardziej. Bo będą kosiły okrutnie, moje najlepsze bronie ze starych Maxów. Podwójne Sawn Offy :o ałaaa. Ja akurat bardziej czekam na jakieś magnum albo desert eagle ściągające jednym strzałem. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) A Rocket Launcher czy tam RPG? Hehe to jest nowość w serii, jestem ciekaw jakie zniszczenia ta zabawka będzie niosła xD Btw teraz przypomniało mi się, jeszcze snajperek nie było na tych filmikach. Rockstar niezły arsenał fantów przyszykował a i tak nie ma tu breloczka heh. Ale jest koszulka z Empiku xDDDDDDDD Trzeba upolować chociaż vlepki (Colin?) ;] Edytowane 5 kwietnia 2012 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Z RPG to musi być mocne jebnięcie. Ze snajperek oby głowy eksplodowały jak arbuzy. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Słupek no kurna game on! trzeba będzie polować i kombinować na gadżety, zacne jak zawsze. poza ciuchami to wszystko ciekawie wygląda. tylko co to kurna jest to czerwone? e: nie było tematu. tak to jest jak człowiek jara się obrazkami zamiast przeczytać też co obok nich jest napisane Edytowane 5 kwietnia 2012 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Taaaa pudełko na tabletki wymiata xDDDDDDDDDDD ale na vlepki zapolujemy ;p http://www.rockstarg...os-angeles.html Od razu mi się przypomniały podobne akcje z GTAIV czy RDR (kiedy zobaczymy coś takiego z V ;(). Edytowane 6 kwietnia 2012 przez SłupekPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 139 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 A więc (raczej) będą polskie napisy http://www.gram.pl/sk0_8AjlGuC5_Max_Payne_3_bonus.html Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Akurat to o niczym nie świadczy, każdy sklep mógł sobie tak ustawić. Jak połapią naiwniaków co to się nabrali na pl język to mogą zmienić przed premierą że jednak gra w pełni po ang. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 + gif 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2012 Brak słów jak mega za(pipi)iście wygląda na tym gifie "dziurawienie" Spasem-15, no poprostu wow ;] W ogóle te nowe screeny z NY wyglądają świetnie, chociaż ostatnio myślałem. Że lepiej jakby Rockstar w ogóle nie zdradzał, że będzie rozdział(y) w NY. Wolałbym taką bombę dostać podczas grania. PS. Żaden gameplay z PE nie wyciekł Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2012 ciśnienie coraz bardziej rosnie na tą gre, zwłaszcza jak ktos ma sentyment do poprzednich częsci, jak sie ogląda te screeny albo gify to az ciary idą Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2012 gif dłuższy niż niejeden obecny shooter. rewelacyjnie się to wszystko prezentuje w ruchu. ehh jeszcze tylko miesiąc z kawałeczkiem, jeszcze tylko trochę. dobiję napoczęte tytuły a w maju można się oddać beztroskiemu napyerdalaniu w fawelach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 343 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2012 Dlaczego moje posty są usuwane z tego tematu??? Brak słów jak mega za(pipi)iście wygląda na tym gifie "dziurawienie" Spasem-15, no poprostu wow ;] Racja, super to wygląda. Zapewne w Max Payne 4 dostaniemy już odpadające części ciała (skóra, ręce, wątroba ). To dopiero była by sieczka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2012 (edytowane) Pewnie dlatego, że zadajesz pytania o kupowanie, sklepy itd. nie w tym temacie. Z tego co wiem Twoje ostatnie pytanie i odpowiedź zostały przeniesione do "Gry na premierę, gdzie dostać?". Btw jeszcze jedna fajna sprawa na tym gifie od Kre3ka. Jak Max spada z Sawn Offami to niezłego w(pipi)a ma na twarzy. Zresztą na trailerze 2 to najlepiej widać i słychać, wygląda na to, że w 1 i 2 był spokojniutki Fajnie jakby podczas gry właściwej rzucał "Rage tekstami". Coś takiego jak Niko podczas misji odbicia Romana , strasznie mi się to podobało. Edit: Haha już sprzedają tylko szkoda, że tak drogo ;/ http://allegro.pl/max-payne-3-pojemnik-na-painkillery-i2261866777.html Edytowane 8 kwietnia 2012 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2012 Fajnie jakby podczas gry właściwej rzucał "Rage tekstami". Coś takiego jak Niko podczas misji odbicia Romana , strasznie mi się to podobało. dokładnie, w tej misji czuc bylo ze to sprawa baaardzo osobista, jak najwięcej takich momentów Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2012 (edytowane) Sterowanie - jak ktoś lubi poćwiczyć przed premierą. Oczywiście strzelanie będzie można zmienić z R2 na R1 także nie srać żarem. Zyebanie jedynie zrobili z rzucaniem się na boki, wolałbym żeby to pod iksem było. Edytowane 9 kwietnia 2012 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2012 Jest ok. Jedyna rzecz jaka wyobrażałem sobie inaczej w sterowaniu to bullettime, ze będzie pod R1 albo kwadratem. Cytuj Odnośnik do komentarza
matcz 10 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2012 Sterowanie częściowo jak w RDR. Mnie tam pasuje, choć może konieczna będzie zamiana L i R. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2012 mi sie nie podoba że guziki w gałkach sa wykorzystane, zawsze je naciskam w ferworze walki nieptorzbnie, już widze jak co chwile będe kucał ;p oby dalo sie zmienić, podobnie bullet time, wolal bym na triggerach Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 343 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2012 Napisałem e-maila do Rockstar odnośnie napisów PL. Oto ich odpowiedź. Hey Mateusz, Thanks. We should have details about supported subtitles coming up soon. Cheers, Cytuj Odnośnik do komentarza
grzcyb 0 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2012 Czyli żadnych konkretów, mogłes sie spytać o dubbing Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2012 Czyli żadnych konkretów, mogłes sie spytać o dubbing Odpowiedzieli by to samo? Zresztą w żadnym kraju chyba nie ma gier od R* zdubbingowanych, także możesz już przestać śnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2012 Chyba masz racje. Na dubbing nie ma szans ale zapowiedź polskiej wersji kinowej to moim zdaniem kwestia czasu. Dam sobie rękę uciąć, ze takowa będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2012 http://www.rockstargames.com/maxpayne3/achievements lista trofeów Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2012 (edytowane) Jakieś złote spluwy do zbierania chyba będą. Z takich ciekawszych rzeczy z tych trofeów - będą 4 poziomy trudności, powróci tryb New York Minute's (to polegało na tym, że na poziomie startujemy z jedną minutą, i za każdego przeciwnika dostajemy parę sekund dodatkowych - oczywiście jeśli czas upłynie to przegrywamy), podobnie jak w jedynce i dwójce gra jest podzielona na 3 akty. Edytowane 10 kwietnia 2012 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi