Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Fucking sweet, tych zabawek nie mogę się doczekać najbardziej. Bo będą kosiły okrutnie, moje najlepsze bronie ze starych Maxów. Podwójne Sawn Offy :o ałaaa.
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Fucking sweet, tych zabawek nie mogę się doczekać najbardziej. Bo będą kosiły okrutnie, moje najlepsze bronie ze starych Maxów. Podwójne Sawn Offy :o ałaaa. Ja akurat bardziej czekam na jakieś magnum albo desert eagle ściągające jednym strzałem. ;]
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l A Rocket Launcher czy tam RPG? Hehe to jest nowość w serii, jestem ciekaw jakie zniszczenia ta zabawka będzie niosła xD Btw teraz przypomniało mi się, jeszcze snajperek nie było na tych filmikach. Rockstar niezły arsenał fantów przyszykował a i tak nie ma tu breloczka heh. Ale jest koszulka z Empiku xDDDDDDDD Trzeba upolować chociaż vlepki (Colin?) ;] Edytowane 5 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Z RPG to musi być mocne jebnięcie. Ze snajperek oby głowy eksplodowały jak arbuzy. Edytowane 6 kwietnia 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Słupek no kurna game on! trzeba będzie polować i kombinować na gadżety, zacne jak zawsze. poza ciuchami to wszystko ciekawie wygląda. tylko co to kurna jest to czerwone? e: nie było tematu. tak to jest jak człowiek jara się obrazkami zamiast przeczytać też co obok nich jest napisane Edytowane 5 kwietnia 201212 l przez Colin84
Opublikowano 6 kwietnia 201212 l Taaaa pudełko na tabletki wymiata xDDDDDDDDDDD ale na vlepki zapolujemy ;p http://www.rockstarg...os-angeles.html Od razu mi się przypomniały podobne akcje z GTAIV czy RDR (kiedy zobaczymy coś takiego z V ;(). Edytowane 6 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 7 kwietnia 201212 l A więc (raczej) będą polskie napisy http://www.gram.pl/sk0_8AjlGuC5_Max_Payne_3_bonus.html
Opublikowano 7 kwietnia 201212 l Akurat to o niczym nie świadczy, każdy sklep mógł sobie tak ustawić. Jak połapią naiwniaków co to się nabrali na pl język to mogą zmienić przed premierą że jednak gra w pełni po ang.
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Brak słów jak mega za(pipi)iście wygląda na tym gifie "dziurawienie" Spasem-15, no poprostu wow ;] W ogóle te nowe screeny z NY wyglądają świetnie, chociaż ostatnio myślałem. Że lepiej jakby Rockstar w ogóle nie zdradzał, że będzie rozdział(y) w NY. Wolałbym taką bombę dostać podczas grania. PS. Żaden gameplay z PE nie wyciekł
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l ciśnienie coraz bardziej rosnie na tą gre, zwłaszcza jak ktos ma sentyment do poprzednich częsci, jak sie ogląda te screeny albo gify to az ciary idą
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l gif dłuższy niż niejeden obecny shooter. rewelacyjnie się to wszystko prezentuje w ruchu. ehh jeszcze tylko miesiąc z kawałeczkiem, jeszcze tylko trochę. dobiję napoczęte tytuły a w maju można się oddać beztroskiemu napyerdalaniu w fawelach.
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Dlaczego moje posty są usuwane z tego tematu??? Brak słów jak mega za(pipi)iście wygląda na tym gifie "dziurawienie" Spasem-15, no poprostu wow ;] Racja, super to wygląda. Zapewne w Max Payne 4 dostaniemy już odpadające części ciała (skóra, ręce, wątroba ). To dopiero była by sieczka ;D
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Pewnie dlatego, że zadajesz pytania o kupowanie, sklepy itd. nie w tym temacie. Z tego co wiem Twoje ostatnie pytanie i odpowiedź zostały przeniesione do "Gry na premierę, gdzie dostać?". Btw jeszcze jedna fajna sprawa na tym gifie od Kre3ka. Jak Max spada z Sawn Offami to niezłego w(pipi)a ma na twarzy. Zresztą na trailerze 2 to najlepiej widać i słychać, wygląda na to, że w 1 i 2 był spokojniutki Fajnie jakby podczas gry właściwej rzucał "Rage tekstami". Coś takiego jak Niko podczas misji odbicia Romana , strasznie mi się to podobało. Edit: Haha już sprzedają tylko szkoda, że tak drogo ;/ http://allegro.pl/max-payne-3-pojemnik-na-painkillery-i2261866777.html Edytowane 8 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Fajnie jakby podczas gry właściwej rzucał "Rage tekstami". Coś takiego jak Niko podczas misji odbicia Romana , strasznie mi się to podobało. dokładnie, w tej misji czuc bylo ze to sprawa baaardzo osobista, jak najwięcej takich momentów
Opublikowano 9 kwietnia 201212 l Sterowanie - jak ktoś lubi poćwiczyć przed premierą. Oczywiście strzelanie będzie można zmienić z R2 na R1 także nie srać żarem. Zyebanie jedynie zrobili z rzucaniem się na boki, wolałbym żeby to pod iksem było. Edytowane 9 kwietnia 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 9 kwietnia 201212 l Jest ok. Jedyna rzecz jaka wyobrażałem sobie inaczej w sterowaniu to bullettime, ze będzie pod R1 albo kwadratem.
Opublikowano 9 kwietnia 201212 l Sterowanie częściowo jak w RDR. Mnie tam pasuje, choć może konieczna będzie zamiana L i R.
Opublikowano 9 kwietnia 201212 l mi sie nie podoba że guziki w gałkach sa wykorzystane, zawsze je naciskam w ferworze walki nieptorzbnie, już widze jak co chwile będe kucał ;p oby dalo sie zmienić, podobnie bullet time, wolal bym na triggerach
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Napisałem e-maila do Rockstar odnośnie napisów PL. Oto ich odpowiedź. Hey Mateusz, Thanks. We should have details about supported subtitles coming up soon. Cheers,
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Czyli żadnych konkretów, mogłes sie spytać o dubbing Odpowiedzieli by to samo? Zresztą w żadnym kraju chyba nie ma gier od R* zdubbingowanych, także możesz już przestać śnić.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Chyba masz racje. Na dubbing nie ma szans ale zapowiedź polskiej wersji kinowej to moim zdaniem kwestia czasu. Dam sobie rękę uciąć, ze takowa będzie.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Jakieś złote spluwy do zbierania chyba będą. Z takich ciekawszych rzeczy z tych trofeów - będą 4 poziomy trudności, powróci tryb New York Minute's (to polegało na tym, że na poziomie startujemy z jedną minutą, i za każdego przeciwnika dostajemy parę sekund dodatkowych - oczywiście jeśli czas upłynie to przegrywamy), podobnie jak w jedynce i dwójce gra jest podzielona na 3 akty. Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez Kre3k