Skocz do zawartości

Max Payne 3 PS3

Featured Replies

Opublikowano

Ja na nic patrzę z Maxa oprócz oficjalnych trailerów. ;/

edit: chcę się dać zaskoczyć. :sorcerer:

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 168,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

pro tip of the month - press select to turn off your fuckin' laser caralho!!   po przejściu trybu old school dopiero to wyczaiłem. ileż to razy zginąłem przez te badziewne laserowe celowniki

• Najpierw chciałem zagrać na normalu, ale w grze była informacja, że dwa ostatnie poziomy trudności odblokowują się tylko za przejście na hardzie - nie miałem więc wyjścia ;P   Czy hard jest ciężki?

• macie fotkę zrobiłem na zachętę tym co nie grali ;]

Opublikowano

To nie było akurat do Ciebie ;p

Zresztą wystarczy nawet popatrzeć na gameplaye, trailery jak już mieszają wydarzeniami. Nawet właśnie po wyglądach Maxa można stwierdzić, że gra się dzieje na kilku płaszczyznach czasowych (ma być to wszystko przeplatane).

Opublikowano

Słupek, no zobaczymy. :) Jeśli miałbym się bawić w obstawianie to myślę, że pod koniec drugiego aktu "coś" się stanie (śmierć Fabiany, Passosa itp.) i Max pod wpływem tego rusza na osobistą krucjatę przy okazji goląc sobie łeb i odstawiając alko.

Opublikowano

Oby gra zaczynała się końcem. IMO to znak rozpoznawczy serii.

Zresztą to jest Rockstar. Ostatnio dostarczają jedne z najlepszych historii i narracji w grach wideo.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

No ja grę zamówię tak czy siak, ale wole poczekać jeszcze te 2-3 dni, bo na aukcjach często nie podają w jakim języku jest gra, i potem się okaże że dostane anglika.

Opublikowano

To raczej chodziło o dubbingowe polonizacje, takie faktycznie też omijam szerokim łukiem i zdecydowanie wolę pełnego angola. Tutaj natomiast wchodzi w grę jedynie napisy pl, które tylko pomagają.

9 DNI DO PREMIERY!

a premiera czasem nie jest 18 ?

Opublikowano

w EU tak. w US 15ego więc czeka nas zasyp informacji i materiałów.

Opublikowano

Eeee, i to ma niby lecieć podczas gry? Chyba tylko w napisach końcowych i na płycie z soundtrackiem. Nie pasuję do klimatu Maxa kompletnie.

Opublikowano

w radio podczas jazdy przez fawele albo lecące w jakimś podrzędnym klubie jak znalazł.

Opublikowano

http://youtu.be/AZz5hFrQrrw

Świetny fanowski film (przedstawia wydarzenia z pierwszej części), na prawdę warto zobaczyć :D

Na pewno bardziej klimatyczny niż film. ;)

Opublikowano

Rockstar Pass można już kupić na naszym PSStore, kosztuje 99 zł. Jak się go kupi do 18 maja to dostaje się ekskluzywny theme.

A kompletnie z innej beczki - multi.

Rockstar w końcu "wyremontował" Social Club, nareszcie jest czytelnie, szybko, przejrzyście etc (chociaż staty z gier mi nadal mulą). A co najważniejsze przez SC można na swoim koncie zakładać "Crew" (przechodzą do V) wraz z werbunkiem kumpli, zarządzaniem, robieniem loga itd.

Warto założyć konto jak ktoś jeszcze nie ma. Tym bardziej może znowu tak jak przy RDR i L.A. Noire dadzą jakieś darmowe dlc dla członków SC.

PS.

Przy okazji póki nie ma jeszcze oficjalnego tematu multi MP3. Jak ktoś jest chętny na wypróbowanie multi, ekip po ograniu singla i tak dalej. To dajcie znać na pw czy wysyłajcie zaproszenia na stronie Social Club, założyłem już jedna "Ekipę" (tylko brak loga jeszcze). Więc możemy zbierać wstępnie już jakąś paczkę, w każdej chwili można odejść jakby co ;] Mój SC ID to SlupekPL.

Opublikowano

Czy nie popier.doliło ich trochę z ceną tego passa? Do LAN ile kosztował?

Opublikowano

Uncharted Fortune Hunters’ Club kosztował 89 zł, więc moim zdaniem dramatu nie ma. Pytanie jest raczej takie: ile tych map i dodatków ma łącznie być w tej cenie.

Opublikowano

Zrobiłem temat o multiplayerze. Zapraszam.

Opublikowano

Nie wytrzymałem i kupiłem. Jak mi zrobią taki beztrofkowy pasztet jak przy U3 to się... zdenerwuję :P Jestem chętny na wbicie do jakiejś ekipy. Zaraz postaram się ogarnąć temat i dołączę do Słupa :)