Skocz do zawartości

Max Payne 3 PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie było akurat do Ciebie ;p

Zresztą wystarczy nawet popatrzeć na gameplaye, trailery jak już mieszają wydarzeniami. Nawet właśnie po wyglądach Maxa można stwierdzić, że gra się dzieje na kilku płaszczyznach czasowych (ma być to wszystko przeplatane).

Opublikowano

Słupek, no zobaczymy. :) Jeśli miałbym się bawić w obstawianie to myślę, że pod koniec drugiego aktu "coś" się stanie (śmierć Fabiany, Passosa itp.) i Max pod wpływem tego rusza na osobistą krucjatę przy okazji goląc sobie łeb i odstawiając alko.

Opublikowano

No ja grę zamówię tak czy siak, ale wole poczekać jeszcze te 2-3 dni, bo na aukcjach często nie podają w jakim języku jest gra, i potem się okaże że dostane anglika.

Opublikowano

To raczej chodziło o dubbingowe polonizacje, takie faktycznie też omijam szerokim łukiem i zdecydowanie wolę pełnego angola. Tutaj natomiast wchodzi w grę jedynie napisy pl, które tylko pomagają.

9 DNI DO PREMIERY!

a premiera czasem nie jest 18 ?

Opublikowano

Rockstar Pass można już kupić na naszym PSStore, kosztuje 99 zł. Jak się go kupi do 18 maja to dostaje się ekskluzywny theme.

A kompletnie z innej beczki - multi.

Rockstar w końcu "wyremontował" Social Club, nareszcie jest czytelnie, szybko, przejrzyście etc (chociaż staty z gier mi nadal mulą). A co najważniejsze przez SC można na swoim koncie zakładać "Crew" (przechodzą do V) wraz z werbunkiem kumpli, zarządzaniem, robieniem loga itd.

Warto założyć konto jak ktoś jeszcze nie ma. Tym bardziej może znowu tak jak przy RDR i L.A. Noire dadzą jakieś darmowe dlc dla członków SC.

PS.

Przy okazji póki nie ma jeszcze oficjalnego tematu multi MP3. Jak ktoś jest chętny na wypróbowanie multi, ekip po ograniu singla i tak dalej. To dajcie znać na pw czy wysyłajcie zaproszenia na stronie Social Club, założyłem już jedna "Ekipę" (tylko brak loga jeszcze). Więc możemy zbierać wstępnie już jakąś paczkę, w każdej chwili można odejść jakby co ;] Mój SC ID to SlupekPL.

Gość Rozi
Opublikowano

Czy nie popier.doliło ich trochę z ceną tego passa? Do LAN ile kosztował?