Skocz do zawartości

Max Payne 3 PS3

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie w pudełku jakiegoś online pass'a tak jak np. w grach Sony czy EA, co?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 167,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

pro tip of the month - press select to turn off your fuckin' laser caralho!!   po przejściu trybu old school dopiero to wyczaiłem. ileż to razy zginąłem przez te badziewne laserowe celowniki

• Najpierw chciałem zagrać na normalu, ale w grze była informacja, że dwa ostatnie poziomy trudności odblokowują się tylko za przejście na hardzie - nie miałem więc wyjścia ;P   Czy hard jest ciężki?

• macie fotkę zrobiłem na zachętę tym co nie grali ;]

Opublikowano

Jeszcze tak na marginesie, gra wyciekła do sieci, nie czytałem na razie zbyt wielu opinii, ale raczej wszyscy są na razie bardzo zadowoleni. :)

Opublikowano

I ja zdążyłem. Absolutna rewelacja. Ten początek gdy Max łazi po nowym mieszkaniu w Brazylii, monologi i ta fantastyczna muzyka(podobny do main theme z dwójki, ale są także i tutaj świetne zmiany)

Opublikowano

Największy pesymista co do fabuły :) czyli ja... po tym zwiastunie mówię TO JEST TO... w tym jakże krótkim zwiastunie było wszystko ból, cierpienie, pokuta. Będzie się działo, oj będzie :)

Opublikowano

Trailer świetny, ta muzyka, ten klimat... pyszne! Dawno temu gdy zapowiedzieli trójkę nie byłem zachwycony, nie planowałem nawet że kupię na premierę. Teraz jaram się jak wszyscy w tym wątku :)

Opublikowano

trailer

Laska w 1:01 mówi "zostaw mnie" xD Macie potwierdzenie PL wersji :P

Opublikowano

trailer

A myślałem że mam złudzenie :) może po prostu ta panna to Polka koleżanka tej nadzianej ;)

Opublikowano

he he, też tam słyszę "zostaw mnie". Pewnie do tego był potrzebny Rockstarowi pracownik od polskiej wersji ;)

Opublikowano

Tam wszyscy nawijaja po rosyjsku i ta babka to nie wyjatek. Gdy sie dokladnie przysluchac to brzmi podobnie ale akcent jest inny :)

Opublikowano

Dobry Launch Trailer pojechali sentymentalnie.

Zastanawia mnie tylko czemu, psy prowadzą skutego Maxa w gajerku.

Skoro Max już wyciekł a i może wersja na Ps3 (ze sklepów). To byłoby ekstra jak ktoś by zarzucił porównaniem obydwóch wersji. Ostatni imo najważniejsze news, co z wersją Ps3.

Niech ktoś zarzuci linkiem jak coś znajdzie.

Opublikowano

trailer

No to jest chyba przypadek akurat. Watpie zeby zrobili pl dubbing.

Opublikowano

Krótka przestroga. Nie wchodźcie na 4chana czy inne imageboardy. Walą spoilerami aż miło. W końcu nie chcielibyście wiedzieć że ... he he he

Opublikowano

Paranoja, rozumiem kasować piracki gameplay przed premierą, ale unboxing? Żenua.

Opublikowano

Yep, głupota kasowanie "legalnych" unboxingów. Na szczęście, zdążyłem obejrzeć ;]

Na jakim poziomie trudności zamierzacie grać pierwszy raz? Najwyższy (ciekawe czy jest od razu dostępny), hard, normal czy easy?

Mam nadzieję, że na prawdę będzie jazda na najwyższym.

Opublikowano

Ja szczerze nigdy nie gram na najwyższym poziomie trudności bo często mnie to zrażało do gry i leciały nie potrzebne bluzgi, a tak jak fabuła będzie super to sama mnie zachęci do przejścia gry jeszcze raz.

Opublikowano

To będzie ciężki tydzień, wytrzymać do piątku nie oglądając spoilerów. Za to przyszły tydzień? Praktycznie po sesji, dodatkowo 3 tygodniowy urlop od 21 maja :D

Edytowane przez ShtaS