Skocz do zawartości

Max Payne 3 PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najwyższy (ciekawe czy jest od razu dostępny)

Nie jest.

Z tego co widziałem jest 5 poziomów trudności i na początku dostępne są tylko do hard (czyli 3). Old school (najwyższy) i coś tam jeszcze było zablokowane.

A jeśli chodzi o granie to standardowo na normal, na tym najłatwiej jest ocenić jak zbalansowana jest gra.

Gość mate5
Opublikowano

Pograłbym w nowego Maxa, tylko z drugiej strony nie przeszedłem poprzednich części (grałem ale nie spodobało mi się)

Ciężka sytuacja :(

Opublikowano

Myślicie ze muve dostarczy przed piątkiem? chociaż, piątek w sam raz jak dla mnie :) Pre order za 50% złożony, bede chyba unikał forum teraz, bo coś ostatnio gry od R* są bardzo spoilerfriendly ;) If you know what I mean..

Opublikowano

To będzie ciężki tydzień, wytrzymać do piątku nie oglądając spoilerów. Za to przyszły tydzień? Praktycznie po sesji, dodatkowo 3 tygodniowy urlop od 21 maja :D

Ja już mam po spoilerach, największego obadałem przez przypadek... i w sumie dobrze, nie muszę się w niczym ograniczać.

Gość Szprota
Opublikowano

Wie już może ktoś czy będą te napisy PL?

Nie wiadomo. Z tego co pisał MaZZeo to Cenega na 2 dni przed premiera ma ogłosić czy bedzie pl

Gość Rozi
Opublikowano

Jak znajdziecie jakieś gameplaye, to wrzucajcie. Najlepiej z multi.

Opublikowano

Przeszedłem 4 chaptery, jak macie jakieś pytania to pytajcie.

Od siebie napiszę wady - momentami animacja potrafi delikatnie zwolnić, choć mi to w ogóle nie przeszkadza; ciut za dużo cutscenek, naprawdę mogli sobie momentami darować i z cutscenki zrobić fajny fragment gameplayu; cover system troche kiepawy, nie ma płynnego przechodzenia z osłony do osłony i co gorsze, maksiu nie potrafi wyskoczyć do przodu bezpośrednio zza osłony... tzn, może NAD, ale nie może z boku obejść i się rzucić w przód.

Ogólnie gra jest świetna. Może nie 10/10, ale 9/10 na pewno, przynajmniej pierwsze 4 chaptery. Nie ma nudy, ciągle jakieś dialogi, monologi, czy pomniejsze twisty nie pozwalają ziewać, ciągle coś się dzieje, co chwile atakuje nas cutscenka(to akurat może być wada jak i zaleta) Euphoria dalej robi wrażenie i widok staczających się panów po schodach jak na gifie wyżej nadal powoduje uśmiech na ustach, grafcznie jest ładnie/bardzo ładnie, zależy od momentu. Mnóstwo detali i szczegółów w otoczeniu, nawet narastające plamy od potu na koszuli maksa - R* zawsze lubi dopieszczać wszystko, więc można się tego było spodziewać.

PS. polecam w chapterze 3 włączyć TV, przeczekać wiadomości i obejrzeć sobie brazylijską telenowele xD

Opublikowano

Mam wrażenie że poleciało trochę postów, dziwne.

Walkthrough od mojego ulubionego let's playera, komentarz pod filmikiem - "Cool, I finally found a Max Payne 3 Let's Play where the player is not dying every minute" :) Nie wytrzymałem i zobaczyłem pierwsze 18 minut. Jak dla mnie coś pięknego, jak wytrzymać do piątku damn it!

Opublikowano

wiadomo coś o tym jak to wygląda i działa na ps3 czy przyjąć w ciemno,że na ps3 Rockstar znowu wypuścił wersję "ciut" gorszą?