Skocz do zawartości

Max Payne 3 PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eurogamer też dał 7 . Narzekają, że przeciwnicy łykają za dużo kul, strzelają zbyt celnie, że bullet time w dalszych fragmentach gry schodzi na dalszy plan i kiepsko rozmieszczone checkpointy.

Opublikowano

bullet time w dalszych fragmentach gry schodzi na dalszy plan

Pamiętam ,jak w Manhuncie od mniej więcej połowy gry skradanka odchodziła na daaleki plan ,a główny wątek przejmowały obrzyny i rewolwery . Czasem to celowa zagrywka-walka z monotonią ...dlaczego ludzie nie kończą FPS-ów ?

Opublikowano (edytowane)

Czyli narzekają głównie na to że gra jest za trudna... OK :sorcerer:

Narzekanie na poziom trudności to jeszcze nic (podobno już normal daje radę). Dzisiaj przeczytałem zarzut, że fajna gra ale szkoda, że to nie sandbox jak RDR, GTA.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Czyli narzekają głównie na to że gra jest za trudna... OK :sorcerer:

Narzekanie na poziom trudności to jeszcze nic (podobno już normal daje radę). Dzisiaj przeczytałem zarzut, że fajna gra ale szkoda, że to nie sandbox jak RDR, GTA.

Hahaha to faktycznie kogoś poniosło:)

A tak BTW to niestety wszystkim się nie dogdzi...

Gość Rozi
Opublikowano

To darmowe DLC to maska... goryla, która daje więcej adrenaliny przy meelee killsach.

Opublikowano (edytowane)

Max Payne 3 po polsku!!!

Rockstar Games i Cenega z dumą ogłaszają, że Max Payne 3 zostanie zlokalizowany na język polski na PC, Xbox 360 i Playstation3. Aby dać jak najlepsze wrażenia polskim graczom i możliwość obcowania z oryginalną wizją twórców, Max Payne 3 będzie zawierał polskie napisy z angielskimi głosami, włączając w to James’a MC Caffrey’a, aktora który użycza głos Maxowi od pierwszej części serii.

Wersja PC gry Max Payne 3 ukaże się 1 czerwca od razu z polską wersją językową (napisy). Max Payne 3 na Playstation 3 oraz Xbox360 ukaże się 18 maja i w ciągu kilku tygodni zaktualizowany łatką zawierającą polskie napisy. Konkretną datę publikacji ogłosimy tak szybko, jak będzie to możliwe.

Edytowane przez lothronik
  • Plusik 2
Opublikowano

Pamiętam polską wersję pierwszego Maxia, gdzie głosu użyczył Radek Pazura :D Było spoko ,ale nie było tego klimatu przy komiksach, co z oryginalnym głosem.

Opublikowano

Dostałem właśnie wersję na PS3. Cieżko mi porównywać z X360, ale rozgrywka jest płynna i jedynie podczas jakiegoś większego zamieszania w cut-scenach animacja lekko zwolniła na chwilkę - nie przeszkadza to jednak w niczym. Gra wygląda świetnie, duża dbałość o szczegóły i sporo dynamicznej akcji od początku.

Jestem na razie (dwa chaptery) bardzo zadowolony. Rockstar nie zawiódł. :-)

• Plusik 1