Skocz do zawartości

Max Payne 3 PS3

Featured Replies

Opublikowano

Ten utwór to w mordę jeża powrót klimatem do muzyki elektronicznej z lat 80.

edit: zaraz jadę po swojego Maxia. Muszę tylko jakoś wykombinować, żeby z kobietą się rozstać na 15 minut i pobiec do Saturna ... wiem, zostawię ją w restauracji, że niby poszedłem do WC! :D

Edytowane przez Texz

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 167,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

pro tip of the month - press select to turn off your fuckin' laser caralho!!   po przejściu trybu old school dopiero to wyczaiłem. ileż to razy zginąłem przez te badziewne laserowe celowniki

• Najpierw chciałem zagrać na normalu, ale w grze była informacja, że dwa ostatnie poziomy trudności odblokowują się tylko za przejście na hardzie - nie miałem więc wyjścia ;P   Czy hard jest ciężki?

• macie fotkę zrobiłem na zachętę tym co nie grali ;]

Opublikowano

5 chapter. Co za fantastyczna gra... :o

Sa wady, owszem, jak np nie podoba mi sie bieganie, jest gorsze niz w Uncharted, ale reszta to majstersztyk ;)

Opublikowano

O co chodzi ze złotymi pukawkami, różnią czymś poza wyglądem od zwykłych?

Opublikowano
  W dniu 19.05.2012 o 14:50, Voytec napisał(a):

Nie, to tylko kwestia estetyczna.

Z tego co ja wiem to mają większy magazynek i zadają o 10% większy damage.

Opublikowano
  • Autor

Jak masz złotą broń to jesteś alfonsem, tak mówią na dzielnicy.

Jak to jest z tym auto aim w multi, są tryby gry odpowiednie, czy to zależy od gracza czy ma włączone wspomaganie czy nie?

Opublikowano

Przed wyborem trybu gry wybierasz rodzaj celowania, nie łączy ludzi z soft aimem z tymi którzy grają bez.

Edytowane przez noxious33

Opublikowano

heh Reddedzie było indywidualnie, dopiero Hardcore dzielił po równo

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano
  W dniu 19.05.2012 o 14:58, Kyo* napisał(a):
  W dniu 19.05.2012 o 14:50, Voytec napisał(a):

Nie, to tylko kwestia estetyczna.

Z tego co ja wiem to mają większy magazynek i zadają o 10% większy damage.

Jezeli tak o sory. Ogladalem po prostu filmik RoosterTeeth i tam jeden koles powiedzial wlasnie, ze te bronie nic nie daja, to tylko kwestia estetyczna ;)

Opublikowano

Mam nadzieje ze tak sie utrzyma do konca ale z kazdym chapterem jest ciekawiej, piekniej, wszystko sie rozkreca i w ogole jest cudnie. Grafika trzyma wysoki poziom w sumie, postac Maxa swietnie zrobiona. Cutscenki niektore bardzo slabe i niektorzy przeciwnicy srednio wygladaja. Za to fizyka postaci bardzo mi sie podoba jak juz wspominalem wczesniej. I fajne jest to ze przeciwnicy, kazdy z nich rozni sie od drugiego, chocby szczegolem, kolorem bluzki ale zawsze. Fajne wrazenie mam jakby kazdy z nich to kompletni inny kolo. Nie to co w Uncharted gdzie przeciwnicy w wiekszosci wygladali identycznie. Widac ze R* zwrocil uwage na szczegoly

Jesli chodzi o moj osobisty ranking gier R* na ta generacje to: GTA>RDR>MP3>LAN :)

Opublikowano

Motyw z WC wypalił, mam swoją wersję. Dziwnie płyta śmierdzi po wyjęciu z pudełka. Jakimiś jabłkami??? Na razie mam początek, który widziałem już wiele razy na streamach. Kozak. Jednak Free Aim przoduje w jakości doznań.

Opublikowano

Ten socialclub to ma jakiś bug wczoraj odblokowałem jedną całą złotą broń,a tu jej nie widzę :(. Zresztą dużo więcej złotych części broni odblokowałem a na socialclubie pokazuje tylko kilka.

Opublikowano
  W dniu 19.05.2012 o 05:44, lothronik napisał(a):
  W dniu 19.05.2012 o 03:49, SłupekPL napisał(a):

Niezły easter egg.

Warto oglądać TV, niezłe jaja - bodajże w 4 czy 5 chapterze w

Pokaż ukrytą zawartość

W późniejszych chapterach też jeszcze jest ;P

Ja natomiast polecam telewizor na stadionie (w pomieszczeniu, gdzie jest pierwsza strzelanina) - po reklamach i wiadomościach, leci hardcore'owy odcinek brazylijskiej telenoweli ;-D

Odpaliłem tv na stadionie i przywitała mnie reklama jakiegoś proszku do prania. Haha czekałem aż Chajzer wyskoczy ;p

Opublikowano

5 chapterów zaliczone, gierkę sobie powoli dawkuję, bo momentami tempo jest takie, że brakuje tchu. ;] Na ten moment zdecydowanie najfajniejszy chapter to nr 4, kto gra to domyśli się dlaczego

Pokaż ukrytą zawartość

Co mi się jeszcze podoba, że choć gra jest skupiona tylko na strzelaniu, to jest ciekawie i różnorodnie to podane, tak, że nie męczy.

Pokaż ukrytą zawartość

Mam nadzieję, że dalej będzie też tak ciekawie.

Opublikowano

Po przejściu gry na hardzie odblokowuję sie tylko jeden wyższy poziom czy obydwa?

Edytowane przez zalef88

Opublikowano

Ale ta gra wymiata. Jestem na 11 rozdziale (6.5h na hardzie) i jestem zachwycony. Już dawno (o ile w ogóle) nie było takiego TPSa na konsole obecnej generacji. W końcu gra w której jak strzelasz to to czujesz, jak widzisz jak kule dziurawią przeciwników to nie wygląda to jak komiksowa przemoc - euphoria rządzi i aż dziwne że jest tak rzadko wykorzystywana w grach (w sumie kojarzę tylko gry R* i SW TFU). Poziom trudności też jest w porządku (mniej więcej hard=normal z poprzedników, przynajmniej tak sądzę po ilości zgonów jakie zaliczyłem). Design świata to mistrzostwo (jest nawet dobrze stworzone złudzenie dużej zniszczalności otoczenia) - Sao Paulo skąpane w słońcu jest nieziemskie. Poza tym grafika jest niewiele lepsza niż w RDR - myślałem, że będzie bliże Uncharted ;) A nic to bo i tak jest to super gierka.

W dniu 19.05.2012 o 16:22, Vinny napisał(a):

Jesli chodzi o moj osobisty ranking gier R* na ta generacje to: GTA>RDR>MP3>LAN :)

Mój ranking gier R* na tą generację wygląda tak: GTA=RDR=LAN=MP3, a wszystkie są mistrzowskie!

R* i ND to deweloperzy za którymi idę w ciemno.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

A ja już skończyłem fabułę na Normalu i teraz zabieram się za multi. Rockstar, znów mnie macie!

Opublikowano

.Jest ktoś u którego trójka była pierwszą grą z serii? Jakie wrażenia wtedy?

Opublikowano

Ja jestem, w poprzednie czesci nie gralem. Podejrzewam ze jestem tak samo zmieciony jak inni, z tym ze mam pewne braki fabularne. Przed przejsciem po raz kolejny po polsku, musze sobie poczytac co tam sie dzialo w 1 i 2.

Opublikowano

Najważniejsza jest jedynka - w 3 części pojawiają się nawet "wstawki" z pierwszego MP.

Opublikowano

Dla tych co niegrali w Max Payne 1 i 2,polecam przeczytanie tego:

http://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=810

Streszczenie obu części ;)

Opublikowano

Jeszcze kilka spostrzeżeń po ograniu 2/3 gry. Przede wszystkim za dużo mięsa armatniego przypada na jeden poziom - wylewają się w takich ilościach, że aż to razi w oczy w tak "realnej" grze. Niby Max usprawiedliwia takie ilości przeciwników ale dalej jakoś mi to nie leży.

Na plus za to są teksty jakie Maksiu rzuca tu i tam np: podczas zbierania painkillerów, ogólnie dialogi i "złote myśli" w tej grze rządzą na całej linii (ale to w sumie wizytówka R*), jestem tym tak samo zachwycony jak fabuła która co chwila ma takie twisty, że gacie przez głowę można ściągać.

A propos poprzednich części, MP3 ma, w moim odczuciu, zupełnie inny klimat niż poprzedniczki, co nie znaczy że gorszy. Nie jest to już takie bardzo noir i nawet nie chodzi o miejsce akcji tylko o taki ogólny klimat historii. Dalej jest dość mrocznie, pokazywana jest zła stron człowieka i to jak życie potrafi skopać dupę ale jest inaczej. Może to kwestia braku komiksowych przerywników i większej ilości światła? Nie wiem ale sama opowieść na pewno nie należy do wesołych i płytkich opowiastek. Generalnie jest moc, a nie spodziewałem się tego.