Texz 670 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 (edytowane) Ten utwór to w mordę jeża powrót klimatem do muzyki elektronicznej z lat 80. edit: zaraz jadę po swojego Maxia. Muszę tylko jakoś wykombinować, żeby z kobietą się rozstać na 15 minut i pobiec do Saturna ... wiem, zostawię ją w restauracji, że niby poszedłem do WC! Edytowane 19 maja 2012 przez Texz Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 (pipi)a a ja pewnie dopiero w czerwcu zagram. ;/ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 5 chapter. Co za fantastyczna gra... :o Sa wady, owszem, jak np nie podoba mi sie bieganie, jest gorsze niz w Uncharted, ale reszta to majstersztyk Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 O co chodzi ze złotymi pukawkami, różnią czymś poza wyglądem od zwykłych? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Nie, to tylko kwestia estetyczna. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Nie, to tylko kwestia estetyczna. Z tego co ja wiem to mają większy magazynek i zadają o 10% większy damage. Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 19 maja 2012 Autor Opublikowano 19 maja 2012 Jak masz złotą broń to jesteś alfonsem, tak mówią na dzielnicy. Jak to jest z tym auto aim w multi, są tryby gry odpowiednie, czy to zależy od gracza czy ma włączone wspomaganie czy nie? Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 (edytowane) Przed wyborem trybu gry wybierasz rodzaj celowania, nie łączy ludzi z soft aimem z tymi którzy grają bez. Edytowane 19 maja 2012 przez noxious33 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 (edytowane) heh Reddedzie było indywidualnie, dopiero Hardcore dzielił po równo Edytowane 19 maja 2012 przez Bushisan Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Nie, to tylko kwestia estetyczna. Z tego co ja wiem to mają większy magazynek i zadają o 10% większy damage. Jezeli tak o sory. Ogladalem po prostu filmik RoosterTeeth i tam jeden koles powiedzial wlasnie, ze te bronie nic nie daja, to tylko kwestia estetyczna Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Mam nadzieje ze tak sie utrzyma do konca ale z kazdym chapterem jest ciekawiej, piekniej, wszystko sie rozkreca i w ogole jest cudnie. Grafika trzyma wysoki poziom w sumie, postac Maxa swietnie zrobiona. Cutscenki niektore bardzo slabe i niektorzy przeciwnicy srednio wygladaja. Za to fizyka postaci bardzo mi sie podoba jak juz wspominalem wczesniej. I fajne jest to ze przeciwnicy, kazdy z nich rozni sie od drugiego, chocby szczegolem, kolorem bluzki ale zawsze. Fajne wrazenie mam jakby kazdy z nich to kompletni inny kolo. Nie to co w Uncharted gdzie przeciwnicy w wiekszosci wygladali identycznie. Widac ze R* zwrocil uwage na szczegoly Jesli chodzi o moj osobisty ranking gier R* na ta generacje to: GTA>RDR>MP3>LAN 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Motyw z WC wypalił, mam swoją wersję. Dziwnie płyta śmierdzi po wyjęciu z pudełka. Jakimiś jabłkami??? Na razie mam początek, który widziałem już wiele razy na streamach. Kozak. Jednak Free Aim przoduje w jakości doznań. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Ten socialclub to ma jakiś bug wczoraj odblokowałem jedną całą złotą broń,a tu jej nie widzę . Zresztą dużo więcej złotych części broni odblokowałem a na socialclubie pokazuje tylko kilka. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Niezły easter egg. Warto oglądać TV, niezłe jaja - bodajże w 4 czy 5 chapterze w w naszym domu, po wlączeniu TV leci-powraca Captain Baseball Bat Boy xD W późniejszych chapterach też jeszcze jest ;P Ja natomiast polecam telewizor na stadionie (w pomieszczeniu, gdzie jest pierwsza strzelanina) - po reklamach i wiadomościach, leci hardcore'owy odcinek brazylijskiej telenoweli ;-D Odpaliłem tv na stadionie i przywitała mnie reklama jakiegoś proszku do prania. Haha czekałem aż Chajzer wyskoczy ;p Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 5 chapterów zaliczone, gierkę sobie powoli dawkuję, bo momentami tempo jest takie, że brakuje tchu. ;] Na ten moment zdecydowanie najfajniejszy chapter to nr 4, kto gra to domyśli się dlaczego Klimat pierwszej części, zasyfione miasto nocą, prószący śnieg, Max w płaszczu i masa miejscowych gangsterów do ubicia, a nie jakiś frajerów ze szmatą na głowie Co mi się jeszcze podoba, że choć gra jest skupiona tylko na strzelaniu, to jest ciekawie i różnorodnie to podane, tak, że nie męczy. Wszystkie te akcje gdzie włącza się bullet time, a Payne w tym czasie np zjeżdża po daszku, albo wisi na płozie i jednocześnie ściąga oprychów, wyglądają bardzo fajnie. Dobre było też osłanianie babki uciekającej po dachu, nie wspominając już o tym co się dzieje na motorówce w 5 rozdziale. Mam nadzieję, że dalej będzie też tak ciekawie. Cytuj
monobloss 0 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 (edytowane) Zawartość kolekcjonerki Max Payne 3 do wygrania . http://tnij.org/qq7e http://www.youtube.com/watch?v=XZ9JeDYuWgE Edytowane 20 maja 2012 przez monobloss Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 (edytowane) Po przejściu gry na hardzie odblokowuję sie tylko jeden wyższy poziom czy obydwa? Edytowane 20 maja 2012 przez zalef88 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 (edytowane) Ale ta gra wymiata. Jestem na 11 rozdziale (6.5h na hardzie) i jestem zachwycony. Już dawno (o ile w ogóle) nie było takiego TPSa na konsole obecnej generacji. W końcu gra w której jak strzelasz to to czujesz, jak widzisz jak kule dziurawią przeciwników to nie wygląda to jak komiksowa przemoc - euphoria rządzi i aż dziwne że jest tak rzadko wykorzystywana w grach (w sumie kojarzę tylko gry R* i SW TFU). Poziom trudności też jest w porządku (mniej więcej hard=normal z poprzedników, przynajmniej tak sądzę po ilości zgonów jakie zaliczyłem). Design świata to mistrzostwo (jest nawet dobrze stworzone złudzenie dużej zniszczalności otoczenia) - Sao Paulo skąpane w słońcu jest nieziemskie. Poza tym grafika jest niewiele lepsza niż w RDR - myślałem, że będzie bliże Uncharted A nic to bo i tak jest to super gierka. Jesli chodzi o moj osobisty ranking gier R* na ta generacje to: GTA>RDR>MP3>LAN Mój ranking gier R* na tą generację wygląda tak: GTA=RDR=LAN=MP3, a wszystkie są mistrzowskie!R* i ND to deweloperzy za którymi idę w ciemno. Edytowane 20 maja 2012 przez _mike Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 A ja już skończyłem fabułę na Normalu i teraz zabieram się za multi. Rockstar, znów mnie macie! Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 .Jest ktoś u którego trójka była pierwszą grą z serii? Jakie wrażenia wtedy? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Ja jestem, w poprzednie czesci nie gralem. Podejrzewam ze jestem tak samo zmieciony jak inni, z tym ze mam pewne braki fabularne. Przed przejsciem po raz kolejny po polsku, musze sobie poczytac co tam sie dzialo w 1 i 2. Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Najważniejsza jest jedynka - w 3 części pojawiają się nawet "wstawki" z pierwszego MP. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Dla tych co niegrali w Max Payne 1 i 2,polecam przeczytanie tego: http://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=810 Streszczenie obu części Cytuj
_mike 318 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Jeszcze kilka spostrzeżeń po ograniu 2/3 gry. Przede wszystkim za dużo mięsa armatniego przypada na jeden poziom - wylewają się w takich ilościach, że aż to razi w oczy w tak "realnej" grze. Niby Max usprawiedliwia takie ilości przeciwników ale dalej jakoś mi to nie leży. Na plus za to są teksty jakie Maksiu rzuca tu i tam np: podczas zbierania painkillerów, ogólnie dialogi i "złote myśli" w tej grze rządzą na całej linii (ale to w sumie wizytówka R*), jestem tym tak samo zachwycony jak fabuła która co chwila ma takie twisty, że gacie przez głowę można ściągać. A propos poprzednich części, MP3 ma, w moim odczuciu, zupełnie inny klimat niż poprzedniczki, co nie znaczy że gorszy. Nie jest to już takie bardzo noir i nawet nie chodzi o miejsce akcji tylko o taki ogólny klimat historii. Dalej jest dość mrocznie, pokazywana jest zła stron człowieka i to jak życie potrafi skopać dupę ale jest inaczej. Może to kwestia braku komiksowych przerywników i większej ilości światła? Nie wiem ale sama opowieść na pewno nie należy do wesołych i płytkich opowiastek. Generalnie jest moc, a nie spodziewałem się tego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi