kubson 3 189 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) ja skonczylem na x360 odrazu lecialem z free aim , teraz robie drugi raz wszystko bo mi sejwa wcielo ;/ kiedys sie zapre i skoncze tryb new york minute Edytowane 6 marca 2016 przez kubson Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Pierwsze 3 przejscia to bylo PS3 + Free Aim A potem na PC, niedawno odswiezalem sobie giereczke nawet, jako ze ten gunplay to czysta przyjemnosc, no i do dzis mam ciary jak sie odpala muzyka na lotnisku Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 mi sie gierka mega swego czasu podobala, skonczylem dwa razy a to u mnie rzadkosc na ps3 moze jakis turbo spadkow fps nie bylo ale wydaje mi sie ze ona faktycznie caly czas ponizej 30fps smigala Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Konsolowe wersje wyglądają całkiem spoko, ale po MP1 i MP2 w 60fps nie umiałbym, przynajmniej nie tak od razu, sorry. Z tego co wiem MP3 na PS3 da się wyrwać za grosze, muszę sobie kiedyś z ciekawości obadać. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) Poza niepełnymi 30 klatkami (24?), na konsoli mamy 720p, gorsze tekstury, mniej obiektów otoczenia. No nie wiem - ja na PS3 rozpocząłem przygodę, ale skończyłem już na PC. Teraz przechodząc z PC na wersję PS3, byłoby ciężko. Sama gra jednak daje frajdę, no i ten klimat brazylijskich faweli. Aż sobie włączę OST na Spotify Edytowane 6 marca 2016 przez grzybiarz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Jedyna w 100% filmowa gra, którą kocham całym sercem. Wole poprzednie części ale soczystość strzelania robi mi tak robotę, że Raven jest tryb bez cut scenek New York Minute sie zwie, ale tam na czas napier.dalasz c'nie. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Dla mnie, mimo wszystko, bardzo niedoceniony tytuł. W żadnym innym TPS nie miałem takiej wczowki podczas baletów dualwieldujac uzikami. Kiedyś wrócę by zrobić platynę i NYMHC Edytowane 7 marca 2016 przez Kalinho_PL Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Max bardzo nadszarpał nerwy mojej narzeczonej, jeszcze w tedy - dumny posiadacz platyny Przyznam, ze nie pogardziłbym Remasterem. Edytowane 7 marca 2016 przez iMEVEK 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi