Musiol 188 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Witam, poszukuję 2 okładek, mianowicie przedniej okładki Rollcage, wersja PAL, nie-platyna i tylna okładka Medievil, wersja platynowa. Jeśli ktoś z forumowiczów ma skaner i wymienione gry, mógłby mi zeskanować w jak najlepszej jakości okładki? Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj
White 23 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Kiedyś była taka strona ze skanami okładek gier na PSX'a. Poszukaj, może jeszcze istnieje. BTW, myślałem po nazwie tematu że to będzie coś w stylu "Wasze ulubione okładki gier z PSX'a". To nie jest zły pomysł co? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 23 marca 2009 Autor Opublikowano 23 marca 2009 Kiedyś była taka strona ze skanami okładek gier na PSX'a. Poszukaj, może jeszcze istnieje. BTW, myślałem po nazwie tematu że to będzie coś w stylu "Wasze ulubione okładki gier z PSX'a". To nie jest zły pomysł co? Przeszukałem, z Rollcage mam, ale średnia jakość, z Medievil platyna tylko niemiecka , lub słaba jakość. Co do tematu, można założyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi