Opublikowano 23 marca 200916 l Witam, poszukuję 2 okładek, mianowicie przedniej okładki Rollcage, wersja PAL, nie-platyna i tylna okładka Medievil, wersja platynowa. Jeśli ktoś z forumowiczów ma skaner i wymienione gry, mógłby mi zeskanować w jak najlepszej jakości okładki? Byłbym bardzo wdzięczny.
Opublikowano 23 marca 200916 l Kiedyś była taka strona ze skanami okładek gier na PSX'a. Poszukaj, może jeszcze istnieje. BTW, myślałem po nazwie tematu że to będzie coś w stylu "Wasze ulubione okładki gier z PSX'a". To nie jest zły pomysł co?
Opublikowano 23 marca 200916 l Autor Kiedyś była taka strona ze skanami okładek gier na PSX'a. Poszukaj, może jeszcze istnieje. BTW, myślałem po nazwie tematu że to będzie coś w stylu "Wasze ulubione okładki gier z PSX'a". To nie jest zły pomysł co? Przeszukałem, z Rollcage mam, ale średnia jakość, z Medievil platyna tylko niemiecka , lub słaba jakość. Co do tematu, można założyć