Pelipe 236 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Chciałbym, żeby dyskusja w temacie ION Drum Rocker przeniosła się tutaj. Gadamy tutaj o najlepszych graczach na świecie. Linki, dysukusje, cumshoty. Wszystko tutaj. Więc jak dla mnie: Perkusja- Blindz0r, Co by nie mówić, rzeźnik. Niesamowicie napier.dala najtrudniejsze metalowe kawałki, ma emo fryz i fajną perkusje. Gitara- GuitarHeroPhenom, koleś-legenda. Nie ma praktycznie żadnej konkurencji. FC'uje jak poje.bany każdą piosenkę. Devil Went Down To Georgia Through The Fire And Flames Visions Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) Z poczatku zachwycalem sie azurim, jednak ostatnio widze ze sie obija, bo praktycznie nie pokazal nam zadnej trudnej piosenki z impossible. ogolnie dobry gracz ;] azuritereaction : Let there be Rock Almost Easy (szkoda ze zmieniona muza =/) NoodsNoodle zachwyca mnie swoja plynnoscia i latwoscia w jaki sposob gra. Everlong w jego wykonaniu to male dzielo sztuki ;d NoodsNopdle : musze wspomnic rowniez ze imo genialnie wypelnia drum fille ; ) Siva A Blindz0r to jest mistrz napierdalanki i kropka ;d Edytowane 23 marca 2009 przez Redmitsu Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Noodle nie gra na prawdziwej perkusji. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Jeżeli chodzi o gitarę to oczywiście GHP jest nie do pobicia, inni mogą mu possać. Poza tym lubię JLC, co prawda nie robi już filmów z GH ale robi inne, które są za(pipi)iście zabawne Jeżeli chodzi o perkę to blindz0r ftw, jednak mam sentyment do azuriego Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Jeśli chodzi o gitarę, to polecam 'MShadows17', nie jest wybitny jak GHP, ale bardzo dobry i wydaję się być w porządku gościem. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Danny z GHP wygląda mi na 14 letniego Japończyka :E Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi