KILa 4 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2009 ja tam zawsze uważałem serię Halo za dno, mimo że bardzo lubie fps, ale K2 też jest przeciętne, prócz grafiki. Ja zawsze uwazalem Fife za dno a u ciebie w temacie: Najlepsze gry na PS3 jest na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 406 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2009 Halo1 niszczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Ciekawe ile krzykaczy, ktorzy jezdza po Halo 3 tak naprawde w nia gralo :]. To raz, a dwa skoro taki oslawiony halo killer - Killzone 2 sprzedal sie tak marnie, a w Halo kazdego dnia gra ponad 200 000 graczy to chyba cos w tym jest, no nie ??. Odkad multi mna zawladnelo przestalem zwracac na takie durne komenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 1. ja jezdze, gralem. 2. co ma ilosc sprzedanych kopii do jakosci? patrz beyond good & evil/ico Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Ciekawe ile krzykaczy, ktorzy jezdza po Halo 3 tak naprawde w nia gralo :]. To raz, a dwa skoro taki oslawiony halo killer - Killzone 2 sprzedal sie tak marnie, a w Halo kazdego dnia gra ponad 200 000 graczy to chyba cos w tym jest, no nie ??. Odkad multi mna zawladnelo przestalem zwracac na takie durne komenty. Może dlatego,że trzeba mieć naprawdę skilla aby ogarnąć multi w K2? Zreszta,tak jak Uzny,co ma ilość sprzedanych sztuk do jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Nie ilość sprzedanych sztuk, a ilość graczy online dziennie. To jest różnica i to naprawdę wiele zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 ok, inaczej. co ma ilosc graczy online do jakosci? Cytuj Odnośnik do komentarza
GRIZZ 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 ok, inaczej. co ma ilosc graczy online do jakosci? kontynuując myśl Uznej... miliony much jedząc kako mylą się. Paradoks w tym że h1>h3 pomimo średnio jednego lana na miesiąc w polsce (czy może kjecz lanuje, wwa, anyone??) apropos w Vault 13 zabrakło timera do h1 jedynego słusznego "one minute, beebeep..." , Trella masz 113 dni na zdobycie zamiennika , inaczej h1 umrze w Bydgoszczy . Korwa offtop , ludzie mają wy**bane na serię halo bo : czarne jest czarne , halo je.bie gejem na kilometr Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) ok, inaczej. co ma ilosc graczy online do jakosci? No w sumie chyba nic, Pewnie ta ogromna rzesza ludzi graj z przymusu, albo ktoś im płaci, bo przecież nie dlatego że gra jest grywalna, co nie ? <_< A porównanie do powiedzenia "miliony much nie może się mylić...." Cóż, idąc tym tokiem myslenia jaką kupą muszą być MGS-y Finale, Mario, Gran Tourismo, Tekken, Gearsy , Silent Hill, Resident, Metroid.... Edytowane 7 czerwca 2009 przez adi Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Grizz - mieliśmy 4 LANy w ostatnim tygodniu fakt, że tylko 5-6 osobowe, ale zawsze ^_^ Halo1 for ever! A tak, żeby nie było offtopu, to każda gra jest przy pewnym sposobie myślenia i z Halo3 przychodzi to łatwo, bo dużo graczy spod literek Pe El kojarzy to (z reakcją wymiotną) z osławionymi "laserkami-blasterkami" aka Gwiezdne Wojny itp. Na szczególną uwagę zasługuje pierwsze zdanie by Mysza "bo trzeba mieć naprawdę skilla w Killzone 2"... Edytowane 7 czerwca 2009 przez Zimol Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Grizz - mieliśmy 4 LANy w ostatnim tygodniu fakt, że tylko 5-6 osobowe, ale zawsze ^_^ Halo1 for ever! A tak, żeby nie było offtopu, to każda gra jest przy pewnym sposobie myślenia i z Halo3 przychodzi to łatwo, bo dużo graczy spod literek Pe El kojarzy to (z reakcją wymiotną) z osławionymi "laserkami-blasterkami" aka Gwiezdne Wojny itp. Na szczególną uwagę zasługuje pierwsze zdanie by Mysza "bo trzeba mieć naprawdę skilla w Killzone 2"... Grałeś? Chociaż z 10 meczów w online? Edytowane 7 czerwca 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heero 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 A co masz takiego skillowego w killzone ? Połowę rzeczy robi za Ciebie autoaim i przypadkowe HS'y , a drugą połowę boty ... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 A co masz takiego skillowego w killzone ? Połowę rzeczy robi za Ciebie autoaim i przypadkowe HS'y , a drugą połowę boty ... O ile dobrze wiem auto aim został już wyeliminowany.Dobra my tu nie o K2 tylko o H3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 W każdy szuter trzeba mieć skilla. W zależności od konwencji i systemu tytułu za skilla możemy uznać różne rzeczy. Nawet patrząc przez pryzmat samej serii Halo widać jak bardzo różne podejście jest wymagane do każdej kolejnej części by mieć tzw. "skilla". A tekst podkreśliłem bo zaśmierdział mi gimnazjalnym fanbojstwem, które budzi u mnie uśmiech politowania (bez względu na platformę), ale jeśli jest inaczej to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Dla mnie nie jest inaczej... Killzone 2 jest mega skilowy ? w czym ? To jest gra bardziej user friendly niz HALO. Cos ala COD - nie musisz znac leveli, nie musisz celowac w glowe, by zakonczyc pojedynki w gorze tabeli. Pisanie, ze malo ludzi gra w Killzone, bo jest skilowy jest dla mnie mega bzdura. Malo ludzi gra w Killzone, bo gdy idzie o multi to wola bardziej nawet w COD'a pomeczyc. Taka prawda... Edytowane 15 czerwca 2009 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 15 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2009 .... Bo jest bardziej noob friendly (COD). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2009 Ej ale, to ze Halo jest wymagajace to jego plus, zeby cos osiagnac trzeba posiedziec nad ta gra. CoD jest jak arcade'owy racer, do ktorego siadasz na 5 minut, a Halo to taka Forza. Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 Nie mam czasu odpowiadać... Ale zerknijcie sami: Fenomen Halo w 20 zdaniach (A to da sie w tylu cokolwiek napisac?)? Parafrazując jednego gościa: "Wiecie co macie robić!!!?" :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 2 października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 października 2009 Połowa z tych co jedzie po Halo nigdy w grę nie grała i ocenia ją po grafice z youtube, taka prawda. Ja gram tylko w tryb SP i pod tym względem Halo 3 to dla mnie kolejny dobry FPS, jak większość jeszcze lepszy w co-opie. W Halo 2 grałem na PC i wtedy dla mnie był to jeden z najlepszych FPS'ów wszech czasów. ODST natomiast wbija Halo 3 w ziemię, jeżeli w Halo 3 tryb SP był dobry to w ODST SP + Firefight jest zaje(pipi)abiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 2 października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 października 2009 No cóż... Ja jeszcze nie grałem... :confused: Czuję się trochę jak kapłan bez biblii... Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 6 października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 października 2009 H1 najlepsze !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 6 października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 października 2009 ODST>H3 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 6 października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 października 2009 Jestem po jakiś 2 godzinach gry w Halo 3 i jakoś strasznie mną nie zawładnęła ta gra. Ogólnie graficznie wygląda to ładnie ale dźwięk to jakaś porażka. Jest strasznie pusto odgłosy strzałów strasznie ciche i plastikowe a efekty znikome. W porównianiu do innych FPSów Halo ma najgorszy dźwięk jaki spotkałem. Dodam że słucham w Dolby Digital. Bardzo lubie Gwiezdne Wojny, i inne Science Fiction ale Halo jest... średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 (edytowane) A oprócz skomentowania dźwięku jakie masz zdanie na temat innych aspektów składających się na całość? Może o fabule coś powiesz? Albo o tym jak bawisz się przechodząc kolejne etapy? Bo jak dla mnie twoja opinia mogłaby być zastąpiona takim zdaniem - "Gra mną nie zawładnęła bo strasznie ciche są odgłosy strzelania oraz słaby jest dźwięk i ogólnie lubie klimaty science-fiction ale Halo jest średnie". Jak widzisz takie wnioski można wyciągnąć czytając twój komentarz. Wysil się bardziej jak chcesz coś pochwalić/skrytykować to spróbuj zrobić tą czynność porządnie. Edytowane 7 października 2009 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Dorzucę 3 grosze: nie łykam fenomenu tej serii. Odrzuca mnie design (piszczący kosmici, wyglądający do tego jak skrzaty, wtf?), gameplay wydaje mi się średni, grafika poprawna (tylko. Multi fajne, ale bez uniesień. Gdybym oceniał np takie Halo 3- dałbym 8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi