Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Alez za chwile bedzie pite z panem Donaldem i reszta ekipy :banderas: Niestety nie mieli tych wild turkey w biedrze juz :frog:

mW5ViWl.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 129,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• I jest

• Pewnie, że mam.   Z tą whisky to u nas jest jakaś patologia - najwięcej sapią studenciaki co to kupują Johnego w Biedronce i nagle wielcy smakosze i znawcy picia whisky, bo w promocji była. Z wódką

• Było dobre promo to wziąłem tym bardziej, że jeszcze nie próbowałem 

Opublikowano

Bo to jedna ze skladowych tego plynnego zlota

Opublikowano

Właśnie skończyłem 0,7l Beama i całkiem fajnie wchodził.

Co jest jeszcze do polecenia w tym przedziale cenowym?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

No ten J&B z ostatnich postów całkiem ciekawy, coś innego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pił ktoś whisky Teacher's? W Tesco litr za 49zł a normalna cena 79 tylko nie wiem co to za wynalazek.

Opublikowano

Lepszy? Grants chyba nieco więcej kosztuje, choć nie wiem czy to ma jakikolwiek sposób przekłada się na jakość? 

Opublikowano

Gdzie trzymacie swoje butle? Robi się coraz cieplej, a nie wiem czy lodówka to najlepszy pomysł? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 17.05.2017 o 13:06, Banny napisał(a):

Gdzie trzymacie swoje butle? Robi się coraz cieplej, a nie wiem czy lodówka to najlepszy pomysł?

Whisky nigdy nie trzyma się w lodówce ani zamrażarce. Jeśli chcesz ja schłodzić to tylko za pomocą kostek lodu lub specjalnych schłodzonych w zamrażarce granitowych kostek.
Opublikowano

Ja chłodzę zmrożonymi kawałkami lawy wulkanicznej z Krakatau. Inaczej nie wypiję, bo mnie zgniecie ręka Szkota.

Opublikowano

Ja to piję zmrożonego czerwonego jasia z polococtą i smakuje mi wyśmienicie.

Opublikowano

z kolą najlepsze

chociaż (pipi)a się znam, bo nic lepszego niż Tullamore Dew nie piłem, i to i tak dla cyny w barze

Opublikowano

Polecam spróbować z schweppesem bitter lemon, z kolą już nie mogę pić bo jest słodkie do porzygu, za to z tym szwepsikiem elegancko wjeżdzały driny. 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...