Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Alez za chwile bedzie pite z panem Donaldem i reszta ekipy Niestety nie mieli tych wild turkey w biedrze juz
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Właśnie skończyłem 0,7l Beama i całkiem fajnie wchodził. Co jest jeszcze do polecenia w tym przedziale cenowym? Edytowane 25 kwietnia 20177 l przez maciucha
Opublikowano 10 maja 20177 l Pił ktoś whisky Teacher's? W Tesco litr za 49zł a normalna cena 79 tylko nie wiem co to za wynalazek.
Opublikowano 11 maja 20177 l Lepszy? Grants chyba nieco więcej kosztuje, choć nie wiem czy to ma jakikolwiek sposób przekłada się na jakość?
Opublikowano 17 maja 20177 l Gdzie trzymacie swoje butle? Robi się coraz cieplej, a nie wiem czy lodówka to najlepszy pomysł?
Opublikowano 26 maja 20177 l Gdzie trzymacie swoje butle? Robi się coraz cieplej, a nie wiem czy lodówka to najlepszy pomysł?Whisky nigdy nie trzyma się w lodówce ani zamrażarce. Jeśli chcesz ja schłodzić to tylko za pomocą kostek lodu lub specjalnych schłodzonych w zamrażarce granitowych kostek.
Opublikowano 26 maja 20177 l Ja chłodzę zmrożonymi kawałkami lawy wulkanicznej z Krakatau. Inaczej nie wypiję, bo mnie zgniecie ręka Szkota.
Opublikowano 27 maja 20177 l Dalej nie wierze, że ludzie są w stanie to pić zimne czy z cola. OStatnio probowałem znowu i myślałem, że mnie cofnie.
Opublikowano 27 maja 20177 l Ja to piję zmrożonego czerwonego jasia z polococtą i smakuje mi wyśmienicie.
Opublikowano 27 maja 20177 l z kolą najlepsze chociaż (pipi)a się znam, bo nic lepszego niż Tullamore Dew nie piłem, i to i tak dla cyny w barze
Opublikowano 28 maja 20177 l Polecam spróbować z schweppesem bitter lemon, z kolą już nie mogę pić bo jest słodkie do porzygu, za to z tym szwepsikiem elegancko wjeżdzały driny.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l ktoś kupował alko z tej hurtowni? http://www.alkoholeswiata.com/alkohole-mocne/whisky-whiskey-bourbon/whisky-single-malt/szkocja/