Skocz do zawartości

Whisky

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak smak whisky z colą, najdziwniejszy smak w moim życiu.

Opublikowano

Ale wiecie, że to smakuje normalnie?

Co smakuje normalnie? Golden Loch?? No tania łycha na najbę, kiedyś sam brałem teraz do domu kupuję coś, co smakuje. Lubię whisky z colą więc chętnie sprawdzę ten biedronkowy wypust.

Opublikowano

Dla mnie nienormalnie smakuje ta puszka Jacka daniellsa z cola. Pamietam jak byłem w de grasso i mówię "poproszę jakaś whiskey z cola". A babka przyniosła tą puszkę:/ myślałem ze to jakiś żart.

Gość Orzeszek
Opublikowano

znalazłem u siebie w carrefurze chyba najtańszą łychę ever 0,7 za 30zł. po ile stoi golden szczoch?

Opublikowano

Piliscie William Peel stay wild czy jakos tak? W kazdym razie na butelce jest wilk z kobieta. Mozna kupic za 37zl plus piersiowka gratis. Normalna cena bez niej to 44zl.

William Peel to największa kutasowa wśród whisky.

Opublikowano

Piliscie William Peel stay wild czy jakos tak? W kazdym razie na butelce jest wilk z kobieta. Mozna kupic za 37zl plus piersiowka gratis. Normalna cena bez niej to 44zl.

William Peel to największa kutasowa wśród whisky.

Dzieki za info. Ma fajna etykiete i gratis i bym sie skusil nawet.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja ostatnio dopiero odkryłem ojca chrzestnego, i to na weselu. Dobre whisky, amaretto i lód. Żadnej koliloli i innych pierdół. Świetnie migdały zabarwiają smak beczek, w których leży główny składnik. Zaczynam sobie coraz mnie wyobrażać picie inaczej. Tylko trzeba wkurwę piniondzów wydawać na raz, jeśli pije się dużo. No, ale...