milan 7 022 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 (edytowane) Dystans wszystko leczy. Jak poważnie weźmiesz do siebie podsmiechu,jki z tego że lubisz samochody combi to zdecydowanie zwariujesz. Poza tym brak dystansu już jest mocno passe. Edytowane 25 listopada 2018 przez milan Cytuj
Milo 56 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Teraz, milan napisał: Dystans wszystko leczy. Jak poważnie weźmiesz do siebie podsmiechu,jki z tego lubisz samochody combi to zdecydowanie zwariujesz. Poza tym brak dystansu już jest mocno passe. Stary, ja doskonale o tym wiem i uwierz mi mam go sporo. Tłumaczyłem tylko działania mechanizmu forumowego @Wojtas1986 btw. jesteśmy z tego samego rocznika Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 9 godzin temu, grzybiarz napisał: z colą da sie wypić każdą whiskey Chyba złej whiskey nigdy nie piłem, bo piłem może z 2-3. Za to niedobrych whisky już sporo i czasami nawet z colą jest nie za ciekawie. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 czy ja wiem, nie jest to zdzira jak redlabel i inne szczochy co nie wchodzą nawet z kolą, jak w jakiejś promocyjnej cenie czemu nie Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Wali mocno spirytusem i na finiszu wali fireballem, Do tej pory się wzdryguje. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 W dniu 25.11.2018 o 22:44, grzybiarz napisał: z colą da sie wypić każdą whiskey johny walker czerwony czy queen margot nawet z colą nie dam rady xD Cytuj
Milo 56 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opinie są różne patrząc na wasze chyba na razie jednak się wstrzymam z tym "Polskim Whisky", ale na pewno sprawdzę prędzej czy później, żeby samemu sobie wyrobić opinie. Piszcie jak dojrzycie jakąś fajną promocje świąteczną. Muszę coś kupić na święta jak na razie z ciekawszych wiedziałem Grantsa 1L za coś około 46 zł i bushmillsa 0.7 za 50 parę złotych. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Kup sobie dobre 0,5 a nie litrową bejce do rozrobienia z colą. GLENFIDDICH 12 letnie. i spróbuj pic w temp pokojowej bez niczego. Dobra łycha jako punkt wejścia w świat „smakowania”. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 16 minut temu, Orzeszek napisał: Kup sobie dobre 0,5 a nie litrową bejce do rozrobienia z colą. GLENFIDDICH 12 letnie. i spróbuj pic w temp pokojowej bez niczego. Dobra łycha jako punkt wejścia w świat „smakowania”. Ostatnio pije whisky bez coli i potrzebuje coś większego tym bardziej na święta ponieważ sam tego nie będę pił. Kostkę lodu zawsze wrzucam . Piszcie jak zobaczycie jakieś ciekawe świąteczne promocje Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 To monitoruj biedry, powinien się pojawić 1,5 litrowy jack daniels za 100-135zl Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Polecam stronkę www.pepper.pl - stamtąd często korzystam. 1 Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 (edytowane) Dobra nie chce mi się czekać i szukać więc wziąłem tego Grantsa 1L za 50 zł w Carrefour wydaje mi się że cena ok chociaż zapewne napiszecie zaraz, że tak czy tak to syf Edytowane 6 grudnia 2018 przez Milo Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 2 minuty temu, Malibu napisał: Bo jest syfem, niestety. Zauważyłem, że tutaj jak coś nie kosztuje przynajmniej ponad 100 za 0.5 to wszystko jest scierwem akurat Grants jest ok moim zdaniem bez szału, ale można wypić zwłaszcza w takiej cenie. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 12 minut temu, Milo napisał: Zauważyłem, że tutaj jak coś nie kosztuje przynajmniej ponad 100 za 0.5 to wszystko jest scierwem akurat Grants jest ok moim zdaniem bez szału, ale można wypić zwłaszcza w takiej cenie. No ale co ja poradzę, że praktycznie wszystko poniżej 100zł to niezbyt dobre trunki (wyjątek Bushmills Black Bush) nadające się tylko do na(pipi)ki i picia z colą. Dobry produkt, niestety kosztuje. Ja jak kupuje to mi butelka stoi na półce przynajmniej parę miesięcy. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Litr Jim Beama za 49.99 w Tesco 1 Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Za 50 zł jedynym bezpiecznym alkoholem jest Jim beam biały cała reszta niestety nawet z kola odrzuca ale dokładając już drugie tyle można kupić coś dobrego. Grants jest zdzirowaty mocno. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 (edytowane) 46 minut temu, Malibu napisał: No ale co ja poradzę, że praktycznie wszystko poniżej 100zł to niezbyt dobre trunki (wyjątek Bushmills Black Bush) nadające się tylko do na(pipi)ki i picia z colą. Dobry produkt, niestety kosztuje. Ja jak kupuje to mi butelka stoi na półce przynajmniej parę miesięcy. Stary no i taka jest różnica że u mnie butelka Litrowa pęka w miesiąc albo coś koło tego 26 minut temu, bartiz napisał: Litr Jim Beama za 49.99 w Tesco Dobra Cena, niestety Tesco nie ma u mnie nigdzie blisko 22 minuty temu, messer88 napisał: Za 50 zł jedynym bezpiecznym alkoholem jest Jim beam biały cała reszta niestety nawet z kola odrzuca ale dokładając już drugie tyle można kupić coś dobrego. Grants jest zdzirowaty mocno. Widzisz ja np lubię JB ale np mój teśc nie bardzo jak już pisałem wcześniej, a Grantsa np lubi i szczerze to stawiam go obok JB. podobny budrzetowy przedział. Edytowane 6 grudnia 2018 przez Milo Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Jeszcze jack daniels w tej cenie nawet spoko. a te John walker, księcia karoly, golden szczochy, to imo tylko do na(pipi)ki z colą. Co nie jest złe, ale co kto lubi, do na(pipi)ki wutka, do wieczornej sesji z gierka tylko szkocka w temp pokojowej tak jak pan Jezus powiedział. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 49 minut temu, Orzeszek napisał: Jeszcze jack daniels w tej cenie nawet spoko. a te John walker, księcia karoly, golden szczochy, to imo tylko do na(pipi)ki z colą. Co nie jest złe, ale co kto lubi, do na(pipi)ki wutka, do wieczornej sesji z gierka tylko szkocka w temp pokojowej tak jak pan Jezus powiedział. Ja np wódki nawet do naj3bki nie mogę pić bo mam zgage po niej i wgl ..ujowo się czuje po niej co w sumie jest dziwne bo mówią właśnie, że barwiony alko taki np jak whisky jest dużo gorsze, a po nim nic mi nie jest na drugi dzień oczywiście jeżeli nie przecholuje ostro Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Taki Grantsik w promie w Tesco , bardzo ok 1 l z 80 na 60 ziko Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 8 minut temu, Wojtas1986 napisał: Taki Grantsik w promie w Tesco , bardzo ok 1 l z 80 na 60 ziko Grants tutaj to zło, chowaj to Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 Panowie, co z tego warto spróbować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi