Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Jest lista w necie, które zamykają. Chociaż promocje są chyba we wszystkich sklepach, tych mniejszych też, bo u siebie w małym Tesco kupiłem ostatnio prawie 1 kg krewetek za 27 zł. Widziałem, że dużo alkoholi też na promce było.
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l 20 minut temu, Rozi napisał: Już nie działa. Sprawdź w swoim Tesco, wkleiłem byle jaki link z google by pokazać cenę 2x droższą. U mnie było sporo butli, ale w miejscu gdzie zazwyczaj stoją "koszyki prezentowe". Ogólnie w tesco wielki burdel, weźcie kobity i lećcie na zakupy. Do prania płyny też -50 % --- U mnie niby nie zamykają ale zmniejszają powierzchnie.
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Były dobre promo na łychę np Chivas za 39zl xD ale bydło się rzuciło strasznie, czegoś takiego w małym Tesco jeszcze nie widziałem kolejki na pół sklepu a na drugi dzień puste półki. Sa/były promki też na spożywcze rzeczy, kosmetyki, alko, chemia itp .
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l ja mam blisko taki mały format właśnie i w sumie wyboru tam nigdy nie było - standard czyli jim jack balantyna wszystko normalne ceny są, przecenione tylko jakieś dziadostwo
Opublikowano 6 września 20195 l A taką baryłeczke zakupiłem, jestem ciekaw czy dotrzyma kroku Krakenowi
Opublikowano 20 października 20195 l Chcę Was ostrzec przed Jim Beam Honey. Rzecz ciemna nie kupiłem tego, a kilka miesięcy temu dostałem jedną butelczynę. Wczoraj miałem ochotę na drynia. Nic innego nie miałem więc nalałem sobie i...mało się nie porzygałem Nigdy więcej takich wynalazków! Mam teraz dwie opcje: 1. Wylać resztę do muszli klozetowej 2. Oddać matuli, która może tego użyć jako dodatek do ciasta. Robi np genialne z posmakiem rumu. Może w ramach eksperymentu wykona ciasto kukurydziane...
Opublikowano 20 października 20195 l Możesz mi wysłać.Z lodem można się napić czasem, no ale za słodkie.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l 13 godzin temu, Rozi napisał: Pyszne. I wygląda, jak z RDR jak coś to w w lidlu są po 89, w kerfie na promce chyba też taka sama cena obecnie.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Jak już tak o whisky to polecam kanał Tomasza Milera na Youtube, który bardzo dobrze wszystko ocenia na plusy i minusy każdego whisky, jest znawcą ot co. Można sporo rzeczy się dowiedzieć o historii whisky.
Opublikowano 9 stycznia 20205 l W dniu 13.12.2019 o 17:55, Rozi napisał: Pyszne. I wygląda, jak z RDR. Piłem go jakiś czas temu. Świetny bourbon.
Opublikowano 9 stycznia 20205 l https://edition.cnn.com/style/article/whiskey-auction-intl-scli-gbr/index.html taka whisky za milion to bym spróbował.
Opublikowano 9 stycznia 20205 l Powiem Wam, że nie jestem żadnym fanem whisky, nigdy mi nie smakowała, próbowałem raczej te tanie ogólnodostępne, tj. Jim Beam, Balantines, Jack Daniells, Passport, z pepsi, colą, same z lodem i słabo mi to podchodziło. Ale brat mi polał na spróbowanie: i lekko szczena mi opadła. Nie jest to jakiś cud nad Wisłą, ale w porównaniu z tymi poprzednimi whisky to feeria smaku i aromatów. W kazdym razie pewnie tak jest jak się wcześniej nie próbowało czegoś dobrego. Edytowane 9 stycznia 20205 l przez Plugawy
Opublikowano 8 marca 20205 l Buffalo Trace tak średnio mi podeszło. Wczoraj piłem, to i jest świetne. Chyba jeden z najlepszych, tanich bourbonów do mixowania z colą i limonką. Edytowane 8 marca 20205 l przez chris85
Opublikowano 14 kwietnia 20204 l W apce lidla jest od dziś kupon 10% do wykorzystania na rezerwacje z ich winnicy, w połączeniu z 10% newsletterem są fajne ceny - np. lubiany tutaj rum kraken wychodzi za jakieś 70zł.
Opublikowano 28 maja 20204 l co prawda rum, ale nie chce mi się szukać tematu z rumem, bo wpisuję RUM i znajduje foRUM w tesco 8 dyszek.
Opublikowano 28 maja 20204 l Oprócz tego, że np sam na czysto ten rum to z czym można ten akurat zmieszać żeby był legancki drineczek?